Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Sandu Georgian

Romania

Georgian este pasionat de mișcare de mic copil. Tot timpul a fost fascinat de capacitățile corpului uman, de limitele pe care le putem depăși prin disciplina si perseverență! Asta l-a făcut să fie în permanență în contact cu o activitate ce implică efort fizic.  Ideea de a fi antrenor a încolțit după o accidentare. A început să studieze pentru a se trata si si-a dat seama că poate ajuta alți oameni să își depășească orice obstacol care stă în calea libertății lor de a se exprima prin mișcare.

Clase / Seminarii

Plank Mania (Echipa Tribul )

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

Florin Cujba, Georgian Sandu, Matei Cornel, Alexandru Broncea, Balan Alexandru
Cu totii stim despre importanta unui trunchi puternic insa, oare cunoastem limitele acestuia? Ne propunem o clasa incendiara, potrivita oricarui nivel de pregatire fizica.
Sintagma ”Tine abdomenul incordat!” o gasim prezenta aporape in orice exercitiu si de aceea vino sa descoperim impreuna ce inseamna un trunchi puternic. #haos #tribul #itspersonal„