Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Serban Damian

Romania

Dr. Şerban Damian este medic specialist în medicină de familie cu drept de liberă practică, absolvent al Facultăţii de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, membru al Colegiului Medicilor din Bucureşti. Estede asemenea specialist în nutriţie sportivă – si-a făcut specializarea în acest domeniu într-un program internaţional organizat de către Comitetul Olimpic Internaţional, dedicat medicilor, şi condus de către specialişti în nutriţie din cele mai mari universităţi ale lumii. Până în pezent, este singurul medic din România care a urmat acest program.

În prezent urmeaza cursurile programului de Master “Nutriție și sigurantă alimentară” organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București. În perioada 2013-2014 a realizat emisiunea de nutriţie sportivă “Superfit” la Radio Sport  Total FM. De asemenea, este consultant de specialitate (fitness, nutriţie, medicină) şi redactor (senior colaborator) la prestigioasă revista Men’s Health, cu care colaborez încă de la apariţia ei în presă românească. O lungă perioada (1995-2007) a fost redactor la revista „Culturism, fitness & fight”, unde a publicat numeroase articole pe teme de culturism, nutriţie, fitness, suplimente nutritive, probleme medicale.

Clase / Seminarii

Dezbatere despre Nutritie

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 13:45

In cadrul acestei dezbateri, vom aduce laolata cele mai sonore nume din domeniul nutritiei. Incercam sa descoperim si sa aducem in atentie parcursul nutritiei in Romania, de la obiceiurile alimentare mostenite de la generatiile anterioare, la ceea ce este nutritia in momentul de fata si care sunt trendurile viitoare. Vom impartasi idei, vom oferi indiactii practice si vom incerca o noua abordare a unor subiecte controversate. Totul se va face sub indicatiile unui moderator competent, intr-un cadrul deschis si placut.