Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Simona Vasile

Romania

Pasiunea ei pentru dans a inceput in anul 1993 cand a inceput practicarea dansului sportiv in cadrul CSS2 București. Dezvoltand aceasta pasiune , a participat la cursurile de dans modern ale unei cunoscute scoli de dans din Bucuresti , devenind ulterior instructor de dans pentru copii. In 2010 a devenit instructor de Zumba Fitness , descoperind astfel o lume fascinanta si energica. Dezvoltarea profesionala nu s-a oprit insa aici , iar in 2014 a devenit Ambasador Masala Bhangra , dans traditional indian. A participat la diferite evenimente sportive nationale si internaționale , printre care CONVENTIA FITNESS SCANDINAVIA  ( 2015,2016 ) si Reebok Welness Marathon  ( Praga 2015). In prezent , preda clase de dans modern , sportiv si Shorties (bhangra&hip hop) pentru copii , clase de Zumba si Functional Shape pentru adulti.

Clase / Seminarii

Dance Fitness & Hip Hop Flow

Sambata, 12 Mai - 17:45 - 18:45

Dance Fitness & Hip Hop Flow este o clasa coregrafică mixta , utilizând  50 % elemente de baza din fitness si 50 % miscari simple de dans , Hip Hop ( Old School si New Style ). Fiind o clasa cardio , se ard in medie 700-800 de calorii.