Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Stefano Crocetta

Italia

Mereu în lumea sportului, Stefano Crocetta , a pornit cu artele martiale si a realizat victorii importante la nivel naționa lși international.  De asemenea, practica călăriași cross-ul în toate domeniile de sport. După cariera in artele marțiale s-a dedicat exclusiv salii de fitness, studiind intens si aprofundand cunoștințele sale în disciplinele de muzică, în Pilates, body-building și apoi în management sportiv.

În prezent, el este presenter în multe țări din întreaga lume, in care prezintă master class-uri si workshop-uri de step, aerobic, programe pentru conditionarea musculaturiisi Pilates. De asemenea, el lucrează ca si coordonator tehnic în mai multe sali de fitness din Italia. Specializat în programele de muzică și Pilates are deja mulți ani de predare în acest domeniu, colaborand cu diferite organizații.

Creator de program de instruire și al marcii intregistrate Body in Motion, Stefano este constant în căutarea de metode inovative de antrenament. În prezent, el este coordonator și manager al IFA (Asociația Fitness italiană).

Clase / Seminarii

Pilates Couple

Sambata, 12 Mai - 15:15 - 16:15

Această clasă este o una de mat-work, dar in cea mai mare parte  este efectuată în pereche. Practic, vom lua o clasă normala de pilates și o vom face specială prin adăugarea unui element surpriză. Oamenii vor avea parte de mai multă distracție, lucrand cu un partener și isi vor găsi emotii foarte interesante în acest tip de muncă. Sperăm să obținem un grup foarte frumos, care se motivează reciproc, care lucrează împreună și care vede avantajele de a avea mereu un partener de nadejde!

Pilates for sport & athlete

Sambata, 12 Mai - 11:30 - 12:30

Analizând diferitele sporturi, este posibil să utilizați Pilates în formarea sportivilor. Elemente precum stabilitatea coreului, P.N.F., metodologiile și lucrările asupra lanțurilor musculare vor crea o pregătire foarte interesantă pentru sporirea pregătirii normale a sportivilor în toate sporturile și disciplinele. Atletului îi va crește performanța și va avea multe beneficii asupra sănătății articulațiilor.

Pilates Flowing

Duminica, 13 Mai - 10:15 - 11:15

O clasa care se bazează pe muzica si care asigură executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și în diferitele variante. Scopul este de a obține printr-un sistem logic și de flux executarea secvențelor de predare; va folosi toate planurile de mișcare și va respecta regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt învățate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și vor fi explicate.

Ste-p Style

Duminica, 13 Mai - 12:45 - 13:45

Metodologia de predare și progresiile cu cea mai buna coregrafie vor construi  diferite grade de dificultate în cel mai simplu mod. Aceste exercirii simetrice și asimetrice vor crea o coregrafie finală foarte distractiva.