Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Tiberiu Baita

Romania

Un corp armonios, dar si functional in acelasi timp, se obtine cu multa munca, tenacitate si rabdare, iar antrenamente si diete minune nu exista! Fost sportiv de performanta, Tiberiu a practicat volei timp de 14 ani, timp in care, in paralel a mai practicat si fotbal timp de 5 ani si Jeet Kune Do timp de 3 ani. Dupa ce in 2007 a obtinut certificatul de Competente Profesionale domeniul volei – nivel 2 de calificare, a urmat in 2010 sa obtina calificarea Instructor sportiv aerobic – fitness in cadrul Federatiei Romane Sportul pentru Toti, iar in 2011 absolvirea ANEFS Bucuresti, specializarea Sport si Performanta Motrica si obtinerea carnetului de antrenor volei. In 2013 a absolvit studiile de master ale Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, specializarea Educatie fizica, fitness si agrement in turism, iar in 2014 a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Avram Iancu Cluj-Napoca, specializarea Kinetoterapie si Motricitate Speciala. In 2015 a absolvit Cursul de Personal Trainer Level 2, curs organizat de Fitness Scandinavia, urmat de cursul Surface Free Training al aceleiasi scoli.
Cu o experienta de peste 9 ani in domeniul fitness-ului si al pregatirii fizice, Tiberiu este adeptul antrenamentului de tip functional, cu greutatea propriului corp, calisthenics, tip crossfit si circuit.

Clase / Seminarii

SuperFit

Duminica, 13 Mai - 09:00 - 10:00

SuperFit este un program complex si intens format din exercitii de baza, reprezentand unul dintre cele mai complexe tipuri de antrenament. Clasele de SuperFit transpun miscari din viata cotidiana in miscari executate cu corpul liber sau accesorii, avand ca scop pregatirea si infruntarea unor situatii reale. Exercitiile sunt executate la intensitate mare, testand rezistența cardiovasculară și musculară, forța, flexibilitatea, coordonarea, agilitatea, viteza, echilibrul si precizia. Se pune accent pe forma executiei si autodepasire, prin urmare la aceasta clasa vor fi cel putin doi traineri pregatiti. Aceasta concept a fost creeat de T Gym.