Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Tiberiu Vintiloiu

Romania

Sportul pentru Tibi a inceput la varsta de 9 ani cand a fost dus de catre tatal sau la primele sale antrenamente de handball. El a decis sa urmeze o scoala cu specific sportiv si apoi liceul, momente in care a avut parte de multe lucruri frumoase, ca participarea la finala pe tara de juniori si cooptarea in lotul national de handbal al Romaniei, cat si castigarea unor medalii pe plan international cu echipa sa de club.

O data cu performanta au venit si accidentarile, care l-au impins in prima instanta in invatarea recuperarii dupa accidentare cat si in timpul ei. Prin acestea el a reusitsa ii ajute pe colegii sai sa-si recupereze corpul cat mai bine intr-un timp cat mai scurt. Viata sa si fitnessul s-au incrucisat la 17 ani din dorinta de a fi mai bun in ceea ce face. Astfel, a inceput sa invete arta fitnessului si culturismului, dezvoltandu-si in acelasi timp pasiunea pentru sporturi extreme.  

Toate acestea plus cei 20 de ani de sport profesionist l-au ajutat sa isi atinga scopul si sa zambeasca la sfarsitul fiecarui antrenament. El este un trainer comunicativ, o persoana profesionista si pasionata. Motto-ul sau este “Nu exista nu pot, exista nu vreau!“ Tiberiu face parte din echipa de master traineri a cursului de instructor fitness a Scolii Fitness Scandinavia.

Clase / Seminarii