Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Troy Dureh

Marea Britanie

Troy este in prezent unul dintre instructorii de top in fitness in UK cu o experienţă care depăşeşte 14 ani. El ţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la conventii din intreaga lume. Troy este din Londra, Anglia şi este căutat de branduri sonore şi dorit in cercurile de celebrităţi.

El apare de obicei la televizor ca antrenor al celebrităţilor şi a produs numeroase DVD-uri printre care şi programul inovativ de dans Body Boot-Camp, care este pe piaţă in intreaga lume.

Fitness Scandinavia este mandra sa colaboreze cu Troy in conceptual educational de Khai Bo & Bag Box, care are un success imens printre instructorii si salile din Romania.

Clase / Seminarii

Fight Klub STRYKE

Sambata, 12 Mai - 17:45 - 18:45

STRYKE - Ultimate Warrior Workout de la Fight Klub. Stryke folosește arme cu căptușeală special concepute pentru a imita luptele cu bete, săbii și pumnale. Combinațiile sunt efectuate pe punchbags independente pe o muzica cu bpm mare. Este complet hipnotic!

Fight Klub Kick-ass boot-camp

Duminica, 13 Mai - 15:15 - 16:15

Acest exercitiu presupune folosirea sacilor de box in combinatie cu puncte de mare intensitate.

Fight Klub sMMAsh (MMA Fitness)

Sambata, 12 Mai - 15:15 - 16:15

sMMAsh (MMA fitness) - Noul antrenament mixt de arte marțiale H.I.I.T Workout de la Fight Klub. sMMAsh folosește saci special proiectati  cu mânere-Ground&Pound. Antrenamentul este o combinație de antrenamente cardio MMA Cardio Drills și antrenament de forta.

FIGHT-KLUB™ BAG BOX 1

Sambata, 12 Mai - 10:15 - 11:15

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a raspandit in toata Anglia. Un curs de bag box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Energia este electrizanta! Exista trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple si combinatii puternice pe muzica), “TURBO CLASS” (combinatii mai avansate pe muzica mai rapida) si “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizeaza sacul de box pentru intretinere)