Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Valentin Ignat

Romania

Good things come to those who WEIGHT! Inca de mic copil, sportul a fost pentru mine un domeniu de maxim interes. De-a lungul timpului am practicat sporturi de performanta precum fotbal, baschet, handbal si volei, cel din urma ramanand sportul meu de suflet, fiind si cel in care am obtinut rezultate notabile in cei 5 ani in care l-am practicat. Super motivat si cu o ambitie de fier, doresc tot timpul sa imi depasesc limitele si sa imi bat propriile recorduri.
Fiind indragostit de lumea fitness-ului, am ales sa urmez Cursul de Instructor Fitness al celei mai prestigioase scoli de fitness din Romania, Fitness Scandinavia. M-am pregatit alaturi de cei mai buni master traineri si am realizat ca rabdarea este o arta. Vreau sa ajut oamenii sa isi imbunatateasca stilul de viata, rezistenta cardiovasculara, capacitatile motrice, sa isi creasca forta si sa obtina corpul mult dorit. Prefer antrenamentele cu greutatea propriului corp, functional training, antrenamentele cardio, calisthenics si tip crossfit.

Clase / Seminarii

SuperFit

Duminica, 13 Mai - 09:00 - 10:00

SuperFit este un program complex si intens format din exercitii de baza, reprezentand unul dintre cele mai complexe tipuri de antrenament. Clasele de SuperFit transpun miscari din viata cotidiana in miscari executate cu corpul liber sau accesorii, avand ca scop pregatirea si infruntarea unor situatii reale. Exercitiile sunt executate la intensitate mare, testand rezistența cardiovasculară și musculară, forța, flexibilitatea, coordonarea, agilitatea, viteza, echilibrul si precizia. Se pune accent pe forma executiei si autodepasire, prin urmare la aceasta clasa vor fi cel putin doi traineri pregatiti. Aceasta concept a fost creeat de T Gym.