Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Vincent Peejay

Rwanda

Vincent Calissa aka Peejay Vincent e original din Rwanda si a ajuns in Romania in anul 1998. A absolvit Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (FILS)  telecomunicatii si informatica la Universitatea Politehnica din Bucuresti, dar este activ in domeniu muzical de mai mult de 18 ani. A inceput ca dansator si corist intr-o formatia de muzica africana in Romania – Gloria, dupa aceea a trecut la percutie si la tobe.  In 2009 impreuna cu Mark Oostendorp a infintat Asociatia Ikhaya Drum. Dorinta principala era de a aduce cultura Africana in Romania prin workshopuri de Djembe si muzica. Trei zile pe saptamana sustine cursuri de djembe impreuna cu colegii lui.
Festivalul Zilele Africii este un alt proiect la care lucreaza intens cu colegii. In anul 2018 acest festival va fi la cea de-a treia editie.
Vincent a coloborat cu artisti locali si de renume international si a calatorit in aproape toate continentele. Anul asta vrea sa aduca ceva nou in cadrul Conventiei Internationale de Fitness: Workshop de tobe African.

Clase / Seminarii

AFRICAN DRUM WORKSHOP

Duminica, 13 Mai - 12:45 - 13:45

Atelierele de tobe africane sunt create pentru a ajuta oamenii să lucreze împreună ca o echipă, să se relaxeze și să învețe să cante la tobe african numit djembe. Atelierul își propune să-i ajute să se relaxeze și să comunice prin ritm și astfel să creeze o atmosferă potrivită pentru a-și exprima emoțiile creative și energiile pozitive. Acest tip de atelier este o experiență spirituală și o activitate foarte accesibilă, de aceea un grup de începători va ajunge să se joace împreună ca și orchestra în doar câteva minute, ducând la un sentiment de bucurie și de satisfacție de sine.