Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Vincent Peejay

Rwanda

Vincent Calissa aka Peejay Vincent e original din Rwanda, a ajuns in România in anul 1998. A absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) , telecomunicații si informatică la Universitatea Politehnica din Bucuresți, dar este activ în domeniu muzical de mai mult de 20 de ani.  Acum 18 ani impreună cu Mark Oostendorp a înfintat Asociatia Ikhaya Drum. Dorintă principală find de a aduce cultură Africană în România prin workshopuri de Djembe și muzică. Festivalul Zilele Africii este un alt proiect la care lucreaza intens cu colegii de la asociatia Ikhaya Drum. Anul 2019 va fii al 4a editi. Vincent a colaborat si colaborează ca percutionist cu artisti locali de renume internationali și a calătorit în aproape toate continentele. Dupa ce anul trecut în cadrul conventia internatională de fitness, workshop-ul de Djembe a fost un mare succes, anul ăsta, în afară de workshop-ul de Djembe sustine si dans african traditional African impreună cu Dalanda.

Clase / Seminarii

AFRICAN DRUM WORKSHOP

Duminica, 13 Mai - 12:45 - 13:45

Atelierele de tobe africane sunt create pentru a ajuta oamenii să lucreze împreună ca o echipă, să se relaxeze și să învețe să cante la tobe african numit djembe. Atelierul își propune să-i ajute să se relaxeze și să comunice prin ritm și astfel să creeze o atmosferă potrivită pentru a-și exprima emoțiile creative și energiile pozitive. Acest tip de atelier este o experiență spirituală și o activitate foarte accesibilă, de aceea un grup de începători va ajunge să se joace împreună ca și orchestra în doar câteva minute, ducând la un sentiment de bucurie și de satisfacție de sine.