Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Vlad Dumitras

Romania

Pasionat de lumea sportului încă de mic, si-a dorit întodeauna să ajunga în punctul în care îi poate inspira pe cei din jurul sau și să se depășeasca în continuare! Dupa ce a decis sa se retrage din sportul de performață (rugby) pe care l-a practicat 8 ani de zile, a decis sa isi continui activitatea ca  antrenor urmând Universitatea Naționala de Educație Fizica si Sport București și cursurile școlii Fitness Scandinavia, alături de alte workshopuri.
Participările la Men's Health Next Top Trainer si Men's Health cover model au fost mici provocări, cea mai mare dintre ele fiind chiar acest viitor moment în cadrul conventiei Fitness Scandinavia!!! Vlad va asetapta la "Fit Happens Bootcamp"!

Clase / Seminarii

Fit Happens Bootcamp

Sambata, 12 Mai - 14:00 - 15:00

Fit Happens Bootcamp este o combinație de mișcări funcționale, cardio, anduranța musculară, forța, flexibilitate, Core si un set de exerciții diferite dictate de ventilația pulmonara ! O clasa care iti va accelera metabolismul pentru câteva ore chiar si dupa terminarea ei.
Pe langa toate acestea, energia va fi la ea acasă intr-o atmosfera pe care promitem ca o veți povesti mai departe!