Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Yael Nir

Israel

Yael Nir este fosta profesoara de educatie fizica si sport, lucreaza ca antrenor personal, preda in cadrul diferitelor conventiilor, in cadrul companiilor private, inca din 1982. Este manager si fondator al “Yael Studio” din 2001, preda aerobic, core, forta si antrenamente functionale. Este de asemenea lector in echilibrul nutritional, hormonal si a grasimii abdominale, un mentor in fitness, nutritie si well-being, master trainer Elastiband si fost master trainer Drums Alive.
Clasele lui Yael Nir au numeroase aplicatii ale Elastibandului, un hibrid amuzant si versatil intre o banda elastica si o curea. Designul minimal te invita sa descoperi si sa creezi  posture originale la nesfarsit.

Clase / Seminarii

Elastiband Stretch

Sambata, 12 Mai - 12:45 - 13:45

Vom termina convenția cu o clasa linistita de stretching & vindecare, folosind principiile de fitness fizic, yoga si tehnicile tradiționale.

Elastiband CORE

Duminica, 13 Mai - 11:30 - 12:30

O clasa verstila care combina elemente de yoga, pilates, rezistența si intindere. Vom construi secvente de pregatire a echilibrului, echilibrului, stabilitatii si flexibilitatii; pentru tonifierea coreului si muschilor globali.