Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Conventia Internationala de Fitness din Romania editia a 8-a

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Zinaida Bondarenko

Ucraina

Zinaida este absolventa a Institutului de Cultura Fizica si al Academiei de Kinesiologie Aplicata. Ea este specialist în educatie fizica, specialist în domeniul sportului olimpic si de performanta, kinetoterapeut. Are un maester in sport si este campioana a Ucrainei în gimnastica ritmica. Este membru al echipei nationale a Ucrainei. Este certificata în disciplinele de fitness si kinetoterapie de reabilitare. Este specialist certificat de fitness în urmatoarele domenii: relaxare myofasciala (MFR), functional training (nivel avansat), Kettlebell lifting, TRX, Pilates, Stretching, PortDeBras, Power Stretch, Fitness Acvatic, Rehab Fitness.
Zinainda are o experienta în activitatea fizica de 24 de ani: 15 ani  în sportul de performanta, 9 ani în domeniul fitness-ului.Este  membru al echipei internationale NIKE Ucraina si master trainer PortDeBras®.
Este presenter international a cursurilor  de body&mind si de functional training.  Zinainda este de asemenea si reprezentantul oficial al PortDeBras® în Ucraina.este un Elite Trainer PortDeBras®, Master-Trainer International, Prezentator in cadrul evenimentelor de acest gen.

Clase / Seminarii

PortDeBras Par terre

Sambata, 12 Mai - 12:45 - 13:45

Este un sistem de exercitii executate la nivelul solului. Se propune efectuarea exercitiilor pe o extensie functionala si dinamica într-o anumita secventa, incluzand exercitii pentru echilibru. Folosit ca un antrenament de înlocuire si reabilitare, inclusiv pentru spate. Dezvolta-ti mobilitatea articulara, puterea musculara si flexibilitatea.

PortDeBras Ball

Duminica, 13 Mai - 14:00 - 15:00

Este un sistem de exercitii executate pe o minge mare, bazat pe miscarea verticala, orizontala si versatila zonei spinale totul pe anumite secvente. Acesta este propus ca un program de reabilitare pentru persoanele cu toate nivelurile de pregatire.

PortDeBras

Duminica, 13 Mai - 09:00 - 10:00

Este o metoda total unica de a obtine o forma excelenta, un corp perfect, capacitatea de a te misca liber si armonios. Este un sistem de exercitii bazate pe  tractiune functionala si dinamica, conceptul miscarii si echilibrului natural, functionalitatea bratelor , folosind exercitii pentru a dezvolta coordonarea, postura si flexibilitatea si activarea tuturor lanturilor musculare.
Lectia PortDeBras® este formatata si gata pentru toti clientii cu diferite nivele de pregatire si nu necesita abilitati speciale sau echipamente speciale.