Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

YOGA PATH

23 - 25 Noiembrie 2018 Bucuresti

Acest workshop are 6 credite

Yoga Path
In cadrul acestui atelier, Pantelis se va concentra pe cele cinci Yoga Margas, cunoscute si sub numele de cele cinci Cai ale tehnicii Yoga. Vom incerca sa descoperim frumusetea speciala si unica a fiecarei cai in parte.. Vom reflecta asupra felului in care Chakrele ne afecteaza la nivel emotional, fizic si psihic si vom invata cum sa activam si sa deblocam fiecare chakra. Vom practica tehnicile de respiratie, fundamentale si utile (Pranayama) si vom invata, de asemenea, tehnici de respiratie avansate. Elementul cheie o sa fie combinarea tehnicilor de baza si avansate de respiratie, dar si modul de aplicare a diferitelor tehnici de respiratie in activitatea yoga. Vom practica metodele de predare traditionale Sun Salutations, Surya namaskar A & B. Vom invata cum sa ne intindem corpul pana la limita prin deschiderea soldului si prin serii divizate.  Vom invata cum sa executăm corect tehnica Handstand si inversiile prin Vinyasa. Prin diverse metode vom incerca incet sa ne depasim teama de inversii. Un alt element cheie al acestui atelier va fi efectuarea exercitiilor de curatare de baza (Kriyas) care ne purifica corpul. Vom practica principiile fundamentale ale meditatiei si Nidra Yoga. Este important ca toata lumea sa stie ca folosirea lui Bandhas (blocarea si controlul energiei) si folosirea gesturilor mainii, cunoscute sub numele de Mudras este o necesitate, iar in timpul atelierului vor fi abordate diverse tehnici specifice.
PANTELIS NIKOLAIDIS
Pantelis este profesor international de yoga care preda și coordoneaza cursuri si ateliere in intreaga Europa. Pantelis a predat anterior ore de Master Class la YOGA FESTIVAL ROMANIA si a fost indragit de catre participanții romani. Solicitarile pentru desfasurarea unui atelier de yoga cu cunostinte aprofundate sustinut de Pantelis au fost multe si frecvente. Prin urmare, am decis sa organizam acest atelier. Pantelis este profesor de Yoga Alliance acreditat de Statele Unite ale Americii, in 200 RYT si 500 RYT. Si-a imbogatit cunostintele in aceasta practica a trupului si mintii în Grecia și in India. In Rishikesh India a descoperit Reiki și a dobandit cunostinte si in aceasta tehnica. Este practicant Reiki de gradul doi, recunoscut de catre maestrul Babajay (Jay Moore). Pantelis este un vindecator certificat in metoda theta si  terapeut de masaj thailandez certificat. Este  de asemenea specialist in reabilitarea si traumatologia vatamarilor si este un profesor certificat de Pilates. Pantelis este specialist in educatie in cadrul academiei de fitness si wellness din Grecia numita STUDIO ONE. Este de la sine inteles ca Pantelis are o baza mare de cunostinte despre starea de bine, bunastare și atentie. Este o onoare pentru noi sa il avem ca si profesor in cadrul scolii noastre.
inscrie-te acum

Continutul workshop-ului

• Asane: Deschideri de șold, Inversii
• Yoga margas
• Chakrele
• Pranayama: tehnici avansate
• Meditația
• Nidra yoga
• Salutări tradiționale de soare A și B
• Kriyas
• Bandha
• Mudre.

Programul workshop-ului

Vineri (18.00 - 21.00)
Sambata (09.00 - 18.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

FS Studio
Str. Putul lui Zamfir nr. 37, Sectorul 1

Bucuresti

Pret

550 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri