FIT & FLY

20 - 21 Octombrie 2018 Bucuresti

Acest workshop are 6 credite

FIT & FLY este o nouă formă dinamică de exerciții bazata pe stabilitatea suspensiilor. Putem spune cu ușurință că nu veți avea niciodată un antrenament destul de asemănător cu acesta. De la începător la cunoscător, rezultatele sunt impresionante  Sperăm că sunteți gata să incercati un nou tip de antrenament, să ardeți calorii și să iesiti din rutina zilnica cu noua forma de antrenament FIT & FLY. Este o clasă în spațiul tridimensional. Pe măsură ce practicați tehnicile de clasă FIT & FLY, nu numai că o sa va imbunatatiti mobilitatea, dar o sa fiti si mai increzatori in sine si o sa deveni mai ușori!
Când râzi, îți lucrezi mușchii zigomatici!

FIT & FLY are două înțelesuri:
1) joaca cu legile fizicii
2) împotriva gravității - cu alte cuvinte, continuați să vă mișcați și să vă distrați!

Tehnicile de fitness nu sunt doar pentru cei care sunt fizic înzestrați. Este părerea noastră personală că fiecare are datoria față de el însuși și față de societate să facă tot posibilul pentru a-și îngriji trupul și mintea. Adevărata noastră avere este sănătatea noastră! A fost dorința noastră de a face FIT & FLY accesibilă pentru oricine care urmărește cu sinceritate sa aiba un stil de viata sanatos; tehnicile de antrenament fiind usor de modificat pentru a se adapta la toate nivelurile de fitness.

Liora Zytcer
Liora Zytcer are o carieră impresionantă in domeniul fitness-ului, care a început acum 20 de ani. Prima ei pasiune era dansul, pe care o iubea mai mult decât orice altceva. Mai târziu, ea a descoperit fitness-ul și o nouă pasiune a fost introdusă în viața ei. Țara nativă a Liorei este Israelul și este țara în care a început cariera de fitness și dans.
Călătoria in domeniul fitness-ului a Liorei este impresionantă. Ea a avut privilegiul de a  deține propriul club de fitness în Israel, iar mai târziu, când s-a mutat în România, a lucrat cu cele mai mari nume din industria de fitness. Liora a fost managerul unora dintre cele mai mari cluburi de fitness din București, printre care World Class, Pescariu Sport & Spa, Happy Gym și 168 Sport Club. După o perioadă de peste 15 ani în România, Liora este acum una dintre cele mai influente personalități de fitness din țară si Master Trainer Fitness Scandinavia la cursurile de Instructor Pilates, Instructor Yoga, Instructor Aerobic-Fitness, Aquashape Workshop si Corex & Postural Workshop.
inscrie-te acum

Continutul workshop-ului

Beneficii Fit & Fly
Filozofie
Principii de antrenament
Imbunatatirea constientizarii
Tehnici de respirație
Stabilizare și conștientizare posturală
Conceptul de Fit & Fly
Master Classes

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 18.00)
Duminica (09.00 - 17.00)

Locatia

FS STUDIO
Strada Putul Lui Zamfir nr. 37, etaj 2

Pret

550 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri