Workshop foam-roll stretch & release

25 - 26 Mai 2019 Bucuresti

Acest workshop are 6 credite

Cea mai importanta componenta a prevenirii accidentariilor si refacere rapida este calitatea tesuturilor moi. Pregătiți-vă mușchii pentru un antrenament, tratați rigiditatea de zi cu zi și relaxați-vă. Clasele de Foam Roll Release sunt o modalitate foarte bună de a învăța cum se efectueaza  detenstionarea miofasciala cu puncte de declanșare în mușchi. Punctele de declanșare sunt punctele inflamabile care se formează în interiorul mușchilor sau tendoanelor. Activitatea cu foam roller  este o modalitate de a îndepărta durerea musculara din punctele de declanșare și de a pregăti mușchii pentru a vă întinde mai bine. Clasele de foam roller de tip miofascial se bazează pe faptul că relaxarea țesuturilor crește flexibilitatea musculară, pe lângă reducerea durerii. Cilindrii de spumă sunt fabricați din diferite densități, care pot fi utilizate pentru a varia presiunea aplicată. În clasele de foam roller, veți învăța o varietate de moduri diferite de utilizare a cilindrului de spumă.  Clasele de foam roller sunt, de asemenea, excelente pentru hamstrings, gât, laterale, quadriceps, trapez și alte zone ale corpului. Pe lângă faptul că sunt utilizate pentru eliberarea miofascială, rolele de spumă pot fi folosite și pentru exerciții de stabilitate. Acest lucru presupune utilizarea rolei ca platformă pentru exerciții care necesită o forță de bază, cum ar fi alunecările. Atunci când se practică în mod regulat, poate, de asemenea, să contribuie la reducerea riscului de leziuni musculare, la îmbunătățirea posturii și la bunăstarea generală a mușchilor și a articulațiilor. Clasele sunt, de asemenea, benefice înainte și după antrenamentul cu greutati, exerciții cardio sau alte tipuri de antrenamente.
inscrie-te acum
Liora Zytcer
Experienta in antrenamente – 20 de ani

Liora Zytcer are o carieră impresionantă in domeniul fitness-ului, care a început acum 20 de ani. Prima ei pasiune era dansul, pe care o iubea mai mult decât orice altceva. Mai târziu, ea a descoperit fitness-ul și o nouă pasiune a fost introdusă în viața ei. Țara nativă a Liorei este Israelul și este țara în care a început cariera de fitness și dans.
Călătoria in domeniul fitness-ului a Liorei este impresionantă. Ea a avut privilegiul de a  deține propriul club de fitness în Israel, iar mai târziu, când s-a mutat în România, a lucrat cu cele mai mari nume din industria de fitness. Liora a fost managerul unora dintre cele mai mari cluburi de fitness din București, printre care World Class, Pescariu Sport & Spa, Happy Gym și 168 Sport Club. După o perioadă de peste 15 ani în România, Liora este acum una dintre cele mai influente personalități de fitness din tara.

Continutul workshop-ului

- Cum să vă îmbunătățiți Flexibilitatea
- Cum să vă îmbunătățiți Puterea
- Cum să va găsiți Determinarea
- Structura clasei, cueing, respirație
- Exerciții cu foam rolling
- Exerciții de eliberare miofacială
- Postura și alinierea corpului
- Alte beneficii ale foam rolling-ului
- Sfaturi de siguranta

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 18.00)
Duminica (09.00 - 17.00)

Locatia

FS STUDIO
Strada Putul Lui Zamfir nr. 37, etaj 2

Pret

550 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri