WORKSHOP FUNCTIONAL TRAINING (functional movement - barbell – mobility – calisthenics)

16 - 17 Noiembrie 2019 Bucuresti

Attila Gyömrei
Acest workshop are 6 credite

WORKSHOP FUNCTIONAL TRAINING

Antrenament functional- Antrenament cu bara olimpica- Antrenament pentru mobilitate - calisthenics

Acest curs imersiv, de două zile, acoperă multiple stiluri și strategii de formare a greutății corporale, a mobilității și a antrenamentului cu bara olimpica, atât în cadrul cursurilor, cât și al aplicațiilor practice. Timpul de practică hands-on și informațiile practice de programare vor fi furnizate pentru toate tehnicile. Participanții vor fi învățați să folosească mișcările funcționale pentru a-și ghida pregătirea spre flexibilitate și forță și pentru a dezvolta strategii de îmbunătățire a mișcărilor specifice.

Acest curs oferă o educație introductivă privind principiile și mișcările fundamentale ale formării calisthenice și ale antrenamentului cu bara olimpica. Este structurat pentru a îndeplini două obiective:
1. Să ofere participanților cunoștințele necesare pentru a utiliza mai bine metodele de formare funcțională și de mobilitate;
2.  Să ofere participanților cu o educație inițială și fundamentală să înceapă pregătirea altora folosind formarea funcțională și mobilă.

Cursul include instruirea în clasă cu privire la aceste subiecte, precum și pregătirea practică pentru grupuri mici. Aceste sesiuni de grup se desfășoară sub intensitate redusă, cu accent pe îmbunătățirea mecanicii.
Miscările participanților sunt observate și corectate iar acestia se vor angaja în dialoguri cu privire la tehnicile eficiente de coaching. Antrenamentele de grup mare se desfășoară ca un exemplu de depășire a diferenței de la teorie la practică. Aceste antrenamente oferă exemple de cum să:

• Desfășurați o clasă.
• Mentineți un standard de mecanică adecvată la intensitate ridicată.
• Obțineți niveluri relativ ridicate de intensitate pentru fiecare persoană.
• Scala pentru orice nivel de abilitati.


Pret

650 RON

TVA inclus

Attila Gyömrei
Attila este un antrenor calificat, antrenor personal, terapeut de masaj, atlet și un om   iubitor de apa, autentic din Ungaria.
Crescând într-o familie de sportivi cu doi frați mai mari a însemnat multă distracție și competiție. Părea la început că il va duce în lumea sănătății și a fitness-ului. Acum, pasiunea și experiențele lui în domeniul fitness au fost lărgite pentru a include antrenamentele cu greutati, gimnastică, atletism, yoga, artele martiale, înot, ciclism, surfing, alpinism și multe altele. La o vârstă fragedă, a fost învățat că sănătatea și bunăstarea unui individ cuprind mintea, trupul și sufletul. Sinele nostru exterior este echilibrat cu sinele nostru interior. Ca profesor de sport, îi place să aiba o abordare distractivă și educativă pentru fiecare sesiune de antrenament.
Filosofia lui se concentrează pe învățarea pe tot parcursul vieții și pe echiparea oamenilor nu doar cu abilitățile, ci și cu cunoașterea modului de atingere a obiectivelor lor de fitness și sănătate.

Continutul workshop-ului

• Desfășurați o clasă.
• Mentineți un standard de mecanică adecvată la intensitate ridicată.
• Obțineți niveluri relativ ridicate de intensitate pentru fiecare persoană.
• Scala pentru orice nivel de abilitati.

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 18.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

Cross Fit NORD

Pret

650 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri