S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

6 - 7 Iunie 2020 Cluj-Napoca

ELIAS MAYA
Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: ALEX MIU.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.

Pret

490 RON

TVA inclus

Daca esti activ in industria fitnessului, cu siguranta ai auzit de Alex Miu. Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si sport din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara sectia Kinetoterapie si motricitate speciala, absolvent al Facultatii de educatie Fizica si sport din cadrul aceleasi Universitati sectia educatie fizica si sportiva. Masterand in Fitness si performanta motrica.
Cu o experienta de peste 8 ani de zile in domeniul sportului de inalta performanta si recuperare sportiva. Formator in cadrul cursurilor de antrenor personal Level 1 , Level 2 si workshopului de SFT. A facut performanta incontinuu
in domeniu. Nu doar experienta il recomanda pentru a fi unul dintre cei mai buni antrenori din tara dar si ambitia demna de a fi luata de exemplu.
La acest bagaj de informatii, se adauga si carisma cu care a fost inzestrat, dorinta de a evolua si pasiunea pentru tot ceea ce face.tri!
Elias Cristian Mayan-Na
Elias Cristian a devenit recent parte din echipa Master Trainerilor a Scolii Fitness Scandinavia. Este antrenor personal si instructor de fitness, cu o experienta de 8 ani in Industria Fitness. De-a lungul carierei a avut numeroase colaborari cu nume prestigioase din industrie, ajungand un presenter valoros si respectat, care sustine workshop-uri in toata tara.
Elias Cristian detine si o gama larga de certificari internationale, inclusiv: Grup fitness management Les Mills, programme Les Mills, Schwinn cycling, Fight klub, in prezent lucrand la structura unor noi concepte de grup fitness.De asemenea, in anul 2017, a fost desemnat “Antrenorul anului”, castigand competitia “Next top trainer” organizata de Men's Health.
Elias isi doreste sa inspire cat mai multi oameni, indrumandu-i catre un stil de viata mai activ.

Continutul workshop-ului

  • Executarea exercitiilor
  • Siguranta
  • Forta stabilizatoare
  • Planurile de miscare
  • Antrenamentul median
  • Utilizarea in sesiunile de antrenament personal
  • Utilizarea in clasele de aerobic
  • Utilizarea impreuna cu alte accesorii

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

Bamboo Fitness
Strada Ploiești 8, Cluj-Napoca 400157

Pret

490 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Facebook Messenger
WhatsApp