INDOOR CYCLING EDUCATION powered by FS & Matrix (Level 1)

28 - 29 Noiembrie 2020 Bucuresti

Alexandru Muresanu
Acest workshop are 6 credite

Ciclismul interior realizat de FS & Matrix este special conceput pentru instructorii care nu au o experienta anterioara in predare. Acest nivel oferă participanților o bază solidă pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și pentru a-și dezvolta perspectivele de carieră.

Dacă esti în căutarea unei curs de ciclism care sa iti poata oferi tot ce ai nevoie pentru a preda o clasă excelentă, atunci acesta este momentul pe care l-ai așteptat. Matrix este cea mai performanta forma de ciclism, atunci când vine vorba de cele mai noi practici ale clasei sportive care include ciclismul biomecanic, teste fitness, comunicare, tehnici motivaționale și exerciții muzicale. Misiunea MATRIX este sa ofera cele mai bune tehnici de formare pentru a avea parte de cea mai buna formare educationala. Oricine isi dorește să devină instructor de ciclism în interior sau caută să-și îmbunătățească starea de sănătate poate participa la acest curs. Acest curs este special creat pentru a oferi instrucțiuni reale și funcționale celor care caută să învețe ciclismul interior. Acest curs este de asemenea creat cu dorința de a motiva și inspira toți viitorii instructori, ca la absolvire, acestia să predea cursurile într-o manieră sigură, eficientă și profesională. Așteptăm cu nerăbdare să vă intalnim ca participanti la cursul nostru MATRIX.

Pret

750 RON

TVA inclus

Alexandru Muresanu
Alexandru a facut baschet de performanta de la varsta de 9 ani, fiind multiplu vice-campion cu echipa de juniori din Constanta si membru al Echipei Nationale a Romaniei U21. Alex si-a inceput cariera in Fitness, in urma cu 11 ani, ca antrenor personal si instructor de grup fitness.
Avand numeroase certificari in Functional Training si Indoor Cycling, Alex continua sa predea cu placere atat clientilor lui, cat si in cadrul Conventiilor de Fitness din Romania.
Alex Muresanu a apreciat intotdeauna dorinta de progres, ambitia, determinarea, dorinta de a iesi din zona de confort, incapatanarea,  deschiderea catre lucruri noi si diferite, atata timp cat aceste caracteristici ii ajuta pe clienti sa isi atinga obiectivele, ramanand devotat celor care isi doresc mai mult si nu renunta usor.

Experienta profesionala:

-Master Trainer in cadrul Fitness Scandinavia;
-Instructor personal si instructor de grup fitness in cadrul WorldClass Romania din 2011;
-Certificari in: Indoor Cycling, Les Mills: Body Pump, Grit Strenght, Athletic and Cardio,  TRX, C-Core, Metabolic, Interval, Bosu, Circuit training, Switching
-Antreneaza mai mult de 300 de oameni pe saptamana;
-Presenter in cadrul Conventiilor de Fitness in Romania;
-Fitness manager;

Continutul workshop-ului

- Instalarea bicicletei
- Rezistența la bicicletă
- Poziția mâinii și corpului
- Tehnici de bază
- Biomecanica accidentului vascular cerebral
- Sisteme energetice
- Configurarea clasei și principiul de bază al antrenamentului
- Structura clasei
- Analiza muzicii
- Alegeți Planul de lecție și de lecție
- Construiește clasa
- Lecții practice

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 18.00)
Duminica (09.00 - 17.00)

Locatia

Sweat Concept

Pret

750 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Contactează-ne pe Facebook Messenger
Contactează-ne pe WhatsApp