Bulgarian bag course by Suples

28 - 29 Octombrie 2017 Bucuresti

Nick Stanchev
Acest workshop are 6 credite

Cursul de antrenament dinamic care implica utilizarea sacului bulgar, nivel Suples Fit,  prespune aplicarea acestui accesoriu punand accent pe stapanirea miscarilor fundamentale pentru a-i putea invata si pe ceilalti cum sa foloseasca acest sac in mod corespunzator si in conditii de siguranta. Folosind bratele si mainile in mod corect, veti afla cum poate fi utilizat acest minunat accesoriu in orice mediu pentru a creste forta si rezistenta musculara, pentru a accelera capacitatea anaeroba, unitatea neuromusculara, viteza, agilitatea si, mai presus de toate, rezistenta trunchiului.
Cursul va incepe cu o introducere cu privire la sacul bulgar si la toate elementele sale. In aceasta descriere, veti invata termenii utilizati pentru a descrie elementele sacului, precum si cateva dintre miscarile prezentate pe tot parcursul cursului. De asemenea, veti invata si despre istoria sacului bulgar si despre Ivan Ivanov, creatorul si fondatorul companiei Suples Ltd.

Dupa ce intelegeti bine elementele si istoria acestui accesoriu, veti incepe sa invatati miscarile progresive care alcatuiesc exercitiile noastre dinamice, concept propriu. Aceste exercitii sunt Suples Spin, Suples Snatch, Arm Throw and Swing Squat. Miscarile progresive va vor ajuta sa descompuenti exercitiul astfel incat sa puteti stapani apoi miscarea si sa ii puteti invata in siguranta si eficient pe ceilalti cum sa utilizeze in mod corespunzator sacul bulgar.

În cadrul cursului vă vom oferi, de asemenea, o înțelegere completă și practică a unora dintre exercițiile țintă ale mușchilor și ale combinațiilor pe care le facem cu sacul bulgar. Acest lucru vă va permite să vedeți versatilitatea sacului bulgar și vă va ajuta, să oferim mai multe idei pentru proiectarea programelor și crearea unui antrenament folosind acest accesoriu. Coaching-ul eficient este o parte a cursului care vă va ajuta să câștigați cunoștințele necesare pentru a efectua un antrenament  cu clientul și / sau sportivul dumneavoastră. O altă mare parte a coaching-ului eficient este că vă vom oferi tehnici și indicii excelente pentru a vă menține clientul motivat și pentru a vă ajuta să înțelegeți sarcina la îndemână.

Odată ce ați trecut prin toate mișcările dinamice, prin exercițiile musculare și combinate va trebui să finalizați antrenamentul Protocol. Acest antrenament este un antrenament muscular de anduranță care vă permite să vă antrenați cu toate elementele și să va dati seama  de ce poate să realizeze într-un antrenament de 12-15 minute. Acest antrenament mimează ceea ce se simte a fi într-un meci de lupte. Se compune din trei perioade și are o pauză de 1 minut între fiecare perioadă. Participantul va trebui să completeze Protocolul de antrenament în timpul alocat pentru a trece cursul.

inscrie-te acum
Nick Stanchev (Bulgaria)
Nick este din Bulgaria si este unul dintre cei mai cunoscuti antrenori. A participat la mai multe competitii, iar persoanele care il cunosc ajung sa il indrageasca pentru modul lui de a fi si pentru informatiile pe care le are in acest domeniu. De asemenea, a participat la competitii sportive si conventiii, una dintre ele fiind Conventia Internationala de Fitness 2017, in Romania, organizata de Fitness Scandinavia.
Nick a fost luptator, Master Trainer la Suples Training Systems si, de asemenea, este specializat in a lucra la cel mai inalt nivel, cu saci bulgari. Se mai poate spune si faptul ca oamenii sunt impresionati cand il vad pe el antrenandu-se.


Alex Costache

Cu o experienta de 18 ani in lumea sportului, pentru Alex Costache exista doua atribute cand vine vorba de reusita: disciplina si consecventa. Fost jucator profesionist de tenis si cu un background solid in domeniul fitness-ului, Alex Costache are multiple certificari nationale si internationale (bodybuilding, culturism si fitness functional training, Suples Master Trainer@Suples Training Systems).
Pasiunea pentru un stil de viata sanatos si pentru intelegerea miscarii in cele mai mici elemente ale sale incearca sa le-o transmita deopotriva clientilor cu care lucreaza, dar si voua prin sustinerea cursului de Bulgarian Bag. “Practice makes perfect” spune el si va invita sa invatati impreuna stapanirea Bulgarian Bag.
2 x Campion National in Bulgaria la Freestyle;
Campion Triple Crown 2004, Idaho (Folk Style, Freestyle, Greco-Roman)
Locul 3 la Cupa Campionilor Europene;
Campion Mondial FILA Beach Wrestling 2009;
Absolvent al Academiei Nationale de Sport ( Sofia, Bulgaria ), precum antrenor de lupte si manager sportiv

Continutul workshop-ului

 • Sign – in si introducerea in invatarea elementelor sacului bulgar;
 • Istoria si beneficiile sacului bulgar;
 • Incalzirea;
 • Suples Spin;
 • Exercitii musculare cu combinatii super set;
 • Suples Snatch;
 • Pauza de masa
 • Arm Throw;
 • Swing Squat;
 • Exercitii combinate;
 • Antrenament Suples Bulgarian Bag Protocol;
 • Recapitulare;
 • Antrenament Suples Muscular Endurance;
 • Multumiri;
 • Certificari

Programul workshop-ului

Sâmbătă (09.00 - 18.00)
Duminică (09.00 - 17.00)

Locatia

FitnessLab
Bucuresti, Street Bucuresti-Ploiesti, no 172 – 176
Willbrook / Platinum Business & Convention Center

Pret

600 RON

TVA inclus

Pentru inregistrari inainte de 2 Octombrie. Dupa aceea pretul va fi de 750 RON

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri