Professional fitness program design

21 - 22 Octombrie 2017 Bucuresti

Lucian Nicolescu (Romania)
Acest workshop are 6 credite

Cum punem teoria in practica?

Dezvoltarea profesionala vine odata cu acumularea de noi informatii, iar despre informatie se spune ca este cea mai valoroasa. Insa ce valoare are informatia daca nu este pusa in practica sau aplicata gresit? In aceste doua zile de workshop, Lucian intentioneaza sa impartaseasca aceste  informatii legate de antrenarea sportivilor atat amatori, cat si de performanta, dar mai ales sa observe cum se pot pune aceste informatii in practica pentru a fi siguri ca atinge obiectivul propus!
inscrie-te acum
LUCIAN NICOLESCU (ROMANIA )
Lucian este unul dintre cei mai respectati Master Traineri din Romania, avand un bagaj foarte mare de informatii in domeniul sportului. In cadrul ultimelor trei conventii internationale de fitness, prezentarea lui i-a minunat pe toti. Atat de tare, incat am creat o lista de asteptare de minimum 50 de persoane care sunt interesate in a participa la un workshop predat de Lucian, avand ca subiect antrenametul de fitness.
Lucian este multi-tasking, detine unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fitness din Alba Iulia si este De asemenea, Lucian este unul dintre principalii antrenori si preparatori pentru sportivii de performanta si este si profesor al scolii Fitness Sc este Presedinte al CS GREENFIT De asemenea, Lucian este unul dintre principalii antrenori si preparatori pentru sportivii de performanta si este si profesor al scolii Fitness Scandinavia.  
Este putin spus despre Lucian faptul este unul dintre cei mai interesanti si motivationali speakeri ai momentului. Lucian simte fiecare cuvant atunci cand vorbeste motivandu-ne pe fiecare dintre noi.
Daca esti antrenor sau daca iubesti sa antrenezi, iti recomandam sa participi la acest  workshop, predate de Lucian Nicolescu.

Continutul workshop-ului

  • conceperea programelor de antrenament in functie de obiectiv;
  • strategii propuse;
  • fazele pregatirii & cum reactioneaza corpul in fiecare faza de pregatire;
  • planificarea saptamanala;
  • prescrierea exercitiilor;
  • variatii de intensitate, volum, densitate, frecventa, tempo;
  • in aceasta parte, cursantii propun programe de antrenament (personale sau ale clientilor lor), pentru a fi analizate si dezbatute. “Oare nu mi-a scapat ceva cand am conceput acest program?”

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

Fitness Scandinavia Head Quarters
Str Putul lui Zamfir nr 39, etaj 4, Sector 1, Bucuresti

Pret

500 RON

TVA inclus

Pentru inregistrari inainte de 22 Septembrie. Dupa aceea pretul va fi de 500 RON

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri