Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

PROCEDOS instructor course

25 - 26 Noiembrie 2017 Bucuresti

Acest workshop are 6 credite

Pentru prima data in Romania se organizeaza un curs de Instructor autorizat Procedos. Acest curs va ofera sansa de a beneficia de o educatie de ultima ora in domeniul antrenamentului functional la nivel global.
Procedos este un sistem de antrenament functional care poate fi combinat cu aproape orice accesoriu de antrenament. Platforma Procedos este sistem de exercitii cu multi ani de cercetare in spate. Oferta multe strategii de antrenament, reabilitare si conditionare. Prin acest curs va vom oferi suport, ghidare si o gama foarte variata de astfel de strategii pe care le poti aplica in antrenamentul clientilor tai. Platforma Procedos este folosita de atleti profesionisti si antrenori de top din toata lumea pentru a-si imbunatati performantele atletice si pentru a accelera recuperarea. Pentru prima oara in Romania vei avea ocazia de a te bucura de acest concept revolutionar in cadrul celor doua zile de curs. Alatura-te lui Matthew Griffiths  in acest curs dynamic de PROCEDOS, unde vei experimenta conceptul in toate nivelurile sale.
http://procedos.com/

inscrie-te acum
MATTHEW GRIFFITHS (Anglia)

Matthew este furnizor de educatie si antrenor personal in industria fitnessului si wellnessului. Este ambasador pentru linia vestimentara de sport CASALL, purtator de cuvant pentru POLAR (monitoare de ritm cardiac) si VIVOBAREFOOT (linie de incaltaminte sport).
Si-a prezentat ideile in evenimente din peste 20 de tari ca AsiaFit, China and Filex, Aus. De asemenea, Matthew a colaborat cu diverse companii ca Nike, Shell, SAS si Adidas.
A facut parte din echipa originala de master traineri Schwinn Cycling si a colaborat cu Nautilius International, unde a fost implicat in dezvoltarea si trainingul multora dintre programele lor de educatie la nivel global. Matthew a dezvoltat cele 80 de antrenamente pentru aplicatia iPhone CASAL HIT T.O.D. (Training of the Day – Antrenamnetul Zilei), care are acum peste 100.000 de utilizatori.
Numele sau a fost referit in multe carti si publicatii si in prezent contribuie cu revista ELLE.
Matthew este master trainer in cadrul uneia dintre cele mai mari Academii de Personal Training din Norvegia, AFPT.
In esenta, obiectivul lui Matthew este acela ca fiecare student trebuie sa isi dezvolte patternurile naturale de miscari. Miscari ca alergarea, catararea, sariturile, fandarile, tragerea, impingerea sunt unele naturale si trebuie dezvoltate de catre fiecare student. El a creat o fuziune de sisteme de diferite forme si miscari care impreuna construiesc un sistem unitar ce ii va oferi studentului libertatea de a-si explora potentialul fizic si fluiditatea si eficienta miscarilor din sport in viata de zi cu zi.

FLORIN CUJBA ( ROMANIA )

Florin Cujba este specialist in Fitness având o abordare holistica asupra acestui fenomen implicând la cele mai înalte standarde Coaching-ul, Dezvoltarea personală si Nutriția în serviciile sale de Antrenor Personal.
In 2015 a dezvoltat programul Tribul in timp ce conducea activitatea centrului Aviației Wellness Center din poziția de Manager.
In Ianuarie 2016 a lansat singurul program de Fitness Business Coaching care se adresează antrenorilor personali din România ce doresc sa își dezvolte cariera fie ca antrenor personal fie ca antreprenor in Fitness.
Florin Cujba este Brand Ambassador New Balance România și Master Trainer in cadrul școlii Fitness Scandinavia.

Florin Cujba
"Dintre multele concepte existente pe piața mondiala, Procedos este exact ceea ce trebuie pentru a avea o abordare completa asupra fenomenului Functional Training. Cred ca a venit momentul sa depășim barierele și sa trecem la următorul nivel in ceea ce privește aceasta direcție. Este o oportunitate pentru piața Românească in ceea ce privește Procedos și sunt pregătit ca alături de Fitness Scandinavia sa livram pregătirea profesională necesară antrenorilor moderni din România."

Continutul workshop-ului

Inveti cum sa folosesti platform Procedos 9 in antrenamentul
Invata cum sa integrezi miscarile anatomice normale in antrenamentul tau functional
Invata cum sa folosesti platforma cu scopul de recuperare
Invata cum sa folosesti platforma pentru conditionare
Invata cum sa folosesti platforma pentru a-ti dezvolta mobilitatea
Invata cum sa folosesti platforma pentru a-ti dezvolta agilitatea
Invata cum sa folosesti platforma pentru a-ti dezvolta forta
Invata cum sa folosesti platforma pentru a-ti dezvolta viteza

Programul workshop-ului

Sâmbătă (09.00 - 18.00)
Duminică (09.00 - 17.00)

Locatia

FitnessLab
Bucuresti, Street Bucuresti-Ploiesti, no 172 – 176
Willbrook / Platinum Business & Convention Center

Pret

850 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri