S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

9 - 10 Septembrie 2017 Timisoara

Alex Miu
Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: ALEXANDRU VALAH.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.
inscrie-te acum
Alex Miu (Master Trainer FS)

ALEX MIU, Master Trainer al Scolii Fitness Scandinavia in cadrul cursului de Antrenor Personal, Level 1, este absolvent al Facultatii de Kinetoterapie si Motricitate speciala, al Facultatii Fizica si Sport si masterand in Fitness si Performanta Motrica. Avand o experienta in Fitness de peste 5 ani, Alex a facut performanta incontinuu in domeniu, astfel incat s-a orientat spre a deveni si instructor de inot pentru copii. Nu doar experienta il recomanda pentru a fi unul dintre cei mai buni antrenori din Timisoara, dar si faptul ca are si o ambitie demna de a fi luata drept exemplu. La tot acest bagaj de informatii, se adauga si carisma cu care a fost inzestrat, dorinta de a evolua si pasiunea pentru tot ceea ce face.

Continutul workshop-ului

  • Executarea exercitiilor
  • Siguranta
  • Forta stabilizatoare
  • Planurile de miscare
  • Antrenamentul median
  • Utilizarea in sesiunile de antrenament personal
  • Utilizarea in clasele de aerobic
  • Utilizarea impreuna cu alte accesorii

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

Body Art Studio Timisoara
Bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 43
Timișoara, Romania

Pret

550 RON

TVA inclus

Pentru inregistrari inainte de 15 August. Dupa aceea pretul va fi de 550 RON

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri