Salut!

Fitness Scandinavia organizeaza cursuri de formare la nivel international. Pentru a accesa platforma dedicata Romaniei te rugam sa dai click mai jos. Multumim!

Hello!

Fitness Scandinavia offers you Internationally accredited courses within the domain of fitness. Before signing up please choose which country you are intending to participate.

Let’s get in touch if you want us to organize a course in your country! You can always Contact us

Fitness Scandinavia Blog

Archive: Octombrie 2013 (2 posts)

ACTIVITATEA ESECULUI - MOTIVUL EVITARII SALII DE FITNESS

Monday, 28 October 2013 / Posted by Fitness Scandinavia in: PT Journal

Pusi in situatia alegerii de a pasi intr-o sala de fitness, care ar fi decizia? Care sunt motivele pentru care revii in sala de forta sau o eviti ca pe o paria?
Daca ar fi sa reconsideri schimbarile aduse in viata ta de o simpla decizie precum investitia unui numar de 5-6 ore pe saptamana in propria persoana, ar modifica dorinta de a merge la sala?
Acest articol iti va fi de folos!
Read more

PERSONAL TRAINER - IMAGINEA PERFECTA A SUCCESULUI

Wednesday, 23 October 2013 / Posted by Fitness Scandinavia in: Fitness concepts

Un concept relativ nou în acest domeniu, Personal Trainer, sau mai pe româneste, antrenor personal, se face cunoscut în industria fitness-ului din România. La prima vedere, conceptul înglobează o serie de calităţi echivalente cu imaginea de succes a individului modern: sănătate, prosperitate sau evoluţie, standard de viaţă ridicat, educaţie.
Read more