Fitness Scandinavia Blog

De ce este meseria de Antrenor Personal una din cele mai frumoasa si banoase din lume?

Monday, 27 March 2017 / Posted by Fitness Scandinavia in: PT Journal

Un Antrenor Personal poate schimba viata multor oameni. Este un job full-time (6.00-23.00) si nu un job part-time! A invata tehnica corecta a exercitiilor si teoria din spatele acestui fenomen vei avea un arsenal de cunostinte importante pentru a preveni aparitia anumitor problem de sanatate, vei ajuta oamenii sa detina controlul asupra sanatatii atat fizice cat si mental si vei salva milioane de lei care se directioneaza catre marile concerne de medicamente! Dupa cum observam cu totii din ce in ce mai des avem scandaluri despre calitatea medicamentelor. Interesul acestor concerne este sa isi umple buzunarele cu bani si sa ne tina cat mai bolnavi. Hai sa facem impreuna o lume mai buna!
Despre asta este vorba cand vorbim de Antrenor Personal!

Read more

Ce tip de sport poti face in sarcina si care iti sunt interzise?

Thursday, 23 March 2017 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Atunci cand esti insarcinata esti bombardata cu tot felul de informatii mai mult sau mai putin adevarate, iar cele legate de cat sport si ce exercitii ai voie sa faci in timpul sarcinii isi tot fac aparitia. Trebuie sa retii ca e chiar indicat sa faci sport in aceasta perioada, iar astazi vedem impreuna si care sunt sporturile cele mai sigure si potrivite atunci cand esti gravida.
Ce exercitii si sporturi este bine sa faci cand esti insarcinata?
Read more

Cauzele anemiei si cum o putem combate

Tuesday, 07 March 2017 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version
Desi in urma cursului de Tehnician Nutritionist nu deprindem cunostintele unui medic, sfaturi pentru combaterea anumitor dezechilibre si deficiente putem oferi prin prisma schimbarilor alimentare. Astazi vorbim despre cum putem trata anemia cu diverse alimente.
Anemia este o boala care apare in momentul in care sangele tau nu contine suficiente celule rosii sau hemoglobina. Hemoglobina reprezinta una dintre componenetele principale ale celulelor de sange si se leaga de oxigen. Daca ai prea putine sau prea multe celule rosii sau nivelul hemoglobinei este anormal sau prea scazut, atunci celulele din organism nu primesc suficient oxigen. Anumite simptome ale anemiei – precum oboseala cronica – apar tocmai pentru ca organele nu primesc tot ceea ce au nevoie pentru a functiona la capacitate maxima.
Read more

Hidratare completa cu apa minerala naturala Borsec

Thursday, 02 March 2017 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

Odata cu venirea primaverii si a temperaturii si umiditatii mai ridicate, trebuie sa ne asiguram ca organismul nostru se mentine bine hidratat. Hidratarea completa este cheia pentru o sanatate optima, iar apa este lichidul perfect pentru hidratare, ea fiind si elementul principal din care suntem constituiti. Hidratarea corespunzatoare are o serie de beneficii pentru functionarea organismului: mentine echilibrul fluidelor si electrolitilor, protejeaza articulatiile si muschii, oferindu-le flexibilitate, mentine echilibrul pH-lui sangelui, apa fiind un bun transportor pentru nutrienti si cel mai bun detoxifiant al organismului.
Read more

BRIAN și ANNA MARIA CLEMENT înRomania @ HoMEHippocrates Lifestyle Retreat

Tuesday, 28 February 2017 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

În această primavară, între 13 și 19 martie, în inima munților sacri ai Transilvaniei,Do Good Academy
organizeazăa doua ediție a unui program unic în România susținut de 13 terapeuți și profesori din toatăl umea. Timp de 6 zile veți experimenta intriga și magia unor locuri sacre în timp ce veți participa la o serie de evenimente care vă vor elibera mintea de blocaje emoționale, făcând loc abundenței și fericirii.
Read more

6 semne ca bei prea multa cafea

Thursday, 16 February 2017 / Posted by Fitness Scandinavia in: Healthy Lifestyle

This article is available only in Romanian version
Nu ne-am dori sa atragem antipatii din cauza temei pe care o abordam astazi, insa daca este sa fim corecti, atunci trebuie sa expunem toate partile unei probleme. Asa ca am decis ca astazi sa discutam despreun subiect care pe unii i-ar putea intrista: care sunt semnele ca bei prea multa cafea.
Cafeaua creste energia si vitalitatea organismului, este plina de antioxidanti, ne poate ajuta la slabire datorita continutului de substante care incetinesc depozitarea grasimilor in organism. Insa, consumata in exces, cafeaua poate avea efecte secundare destul de nocive.
Care sunt efectele secundare ala consumului de prea multa cafea?
Read more