Andra Iancu

Romania

Vanzari, administrare si servicii clienti

Andra Iancu este o persoana foarte activa, practicand sport de la o varsta fragea,  mai intai baschet, iar dupa, antrenamente intensive in sala. Chiar daca a lucrat o buna perioada de timp intr-un alt domeniu, in paralel, s-a hotarat sa urmeze si un curs de Tehnician Nutritionist in cadrul scolii Fitness Scandinavia.

Cunoscand tot valorile si misiunea Scolii Fitness Scandinavia s-a decis sa faca parte din echipa acesteia. Astfel, in mai 2015 a preluat partea de organizare a evenimentelor scolii.

Este pasionata de ceea ce face, deoarece are provocari carora incearca sa le faca fata, lucreaza cu o echipa minunata si implicata, iar rezultatele sunt mereu pe  masura asteptarilor. Este o fire ambitioasa si perfectionista si care mereu vrea sa isi atinga scopul tintit.

Pentru ea, nu exista ideea de a nu reusi sa faca ceva, iar pentru orice problema, incearca sa gaseasca o solutie favorabila. Perfectionista si ambitioasa, Andra a gasit alaturi de echipa Fitness Scandinavia, locul in care zi de zi poate invata lucruri noi.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

17 Iunie - 15 Iulie 2017 / Cluj-Napoca

Curs autorizat de formare Instructor Fitness

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
24 Iunie - 16 Iulie 2017 / Bucuresti

Curs Aerobic

Acest curs are 24 credite

Ne dorim sa performezi si sa devii din ce in ce mai bun in calitate de Instructor Aerobic . Am pregatit pentru tine un curs care sa te provoace si sa te invete sa lucrezi cu grupuri de oameni in atingerea obiectivelor lor. Cursul este aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este acreditat de catre Europe Active si Ereps.
detalii
27 Mai 2017 / Bucuresti

Update FunctionalSHAPEâ„¢ workshop (DOAR pentru instructorii certificati)

Acest workshop are 2 credite

Un update FunctionalSHAPE™ este un workshop de aproximativ 4 – 6 ore, desfasurat intr-O SINGURA ZI.

Bine ati venit la Update-ul Workshopului FunctionalSHAPE™. Acest workshop este special creat pentru instructori care au participat in primul curs FunctionalSHAPE™ de doua zile. Scopul sau este de a updata toti instructorii licentiati cu noi coregrafii si sfaturi de antrenament pe care le puteti folosi la clasele voastre, pentru a putea imbunatati si dezvolta conditia clientilor. Este mai mult decat recomandat sa participati la acest update.
Fitness Scandinavia este membra EHFA (www.ehfa.eu.com), Europe-active (www.europeactive.eu) care este parte din guvernul Uniunii Europene din Bruxeles si reprezinta cea mia inalta forma de educatie si acreditare in fitness din Europa. Pentru a fi membru EHFA, aplicatia se verifica sub standard stricte educationale si doar scolile care reprezinta cea mai inalta calitate in educatie primesc aprobarea. Fiind membru EHFA, Scoala Fitness Scandinavia trebuie sa apara pe piata cu anumite conditii educationale, cum ar fi procesul de invatare pe termen lung (lifelong learning – LLP) care include dezvoltare profesionala continua (CPD). De aceea, dorim sa ne asiguram ca toti instructorii sunt de calitate inalta si sunt la zi cu dezvoltarea in cadrul acestui concept, fiind principalul obiectiv al acestui update.

In cadrul acestui update veti primi:

  • 2 noi coregrafii pentru clase
  • Muzica noua
  • Video-uri noi
  • Noi sfaturi de predare
  • Material de promovare nou
  • Acreditare updatata
detalii
mai multe evenimente