Andra Iancu

Romania

Vanzari, administrare si servicii clienti

Andra Iancu este o persoana foarte activa, practicand sport de la o varsta fragea,  mai intai baschet, iar dupa, antrenamente intensive in sala. Chiar daca a lucrat o buna perioada de timp intr-un alt domeniu, in paralel, s-a hotarat sa urmeze si un curs de Tehnician Nutritionist in cadrul scolii Fitness Scandinavia.

Cunoscand tot valorile si misiunea Scolii Fitness Scandinavia s-a decis sa faca parte din echipa acesteia. Astfel, in mai 2015 a preluat partea de organizare a evenimentelor scolii.

Este pasionata de ceea ce face, deoarece are provocari carora incearca sa le faca fata, lucreaza cu o echipa minunata si implicata, iar rezultatele sunt mereu pe  masura asteptarilor. Este o fire ambitioasa si perfectionista si care mereu vrea sa isi atinga scopul tintit.

Pentru ea, nu exista ideea de a nu reusi sa faca ceva, iar pentru orice problema, incearca sa gaseasca o solutie favorabila. Perfectionista si ambitioasa, Andra a gasit alaturi de echipa Fitness Scandinavia, locul in care zi de zi poate invata lucruri noi.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

14 Octombrie - 5 Noiembrie 2017 / Galati

Curs autorizat de formare Instructor Fitness

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
25 Noiembrie - 3 Decembrie 2017 / Bucuresti

Curs Personal Trainer (Nivel 2)

Acest curs are 12 credite

Scoala Fitness Scandinavia invita instructorii fitness la Cursul Personal Trainer (Nivel 2) structurat pe 3 categorii: Antrenament pentru performante sportive; Rezistenta si cresterea nivelului fitness pentru diverse categorii de populatie si Afacerea in domeniul Antrenamentului Personal.
Acest curs este creat pentru a imbogati cunostintele instructorilor de  fitness si de a oferi posibilitati de dezvoltare in cariera.
detalii
2 Iunie - 26 August 2017 / Cluj-Napoca

CURS INSTRUCTOR INDIAN YOGA ACADEMY™

Acest curs are 24 credite

Va prezentam un curs creat alaturi de un profesionist in domeniul YOGA din Anglia, cu peste 20 de ani de experienta si director & co-fondator la Scolii de Yoga F3 si al Academiei Tai ChiChi Kung F3 din Londa  – Beko Kaygee.
Aprofundeaza tainele meditatiei si a eliberarii trupului si mintii alaturi de noi la cursul de instructor al Academiei  Indian Yoga™.
detalii
mai multe evenimente