Andra Iancu

Romania

Vanzari, administrare si servicii clienti

Andra Iancu este o persoana foarte activa, practicand sport de la o varsta fragea,  mai intai baschet, iar dupa, antrenamente intensive in sala. Chiar daca a lucrat o buna perioada de timp intr-un alt domeniu, in paralel, s-a hotarat sa urmeze si un curs de Tehnician Nutritionist in cadrul scolii Fitness Scandinavia.

Cunoscand tot valorile si misiunea Scolii Fitness Scandinavia s-a decis sa faca parte din echipa acesteia. Astfel, in mai 2015 a preluat partea de organizare a evenimentelor scolii.

Este pasionata de ceea ce face, deoarece are provocari carora incearca sa le faca fata, lucreaza cu o echipa minunata si implicata, iar rezultatele sunt mereu pe  masura asteptarilor. Este o fire ambitioasa si perfectionista si care mereu vrea sa isi atinga scopul tintit.

Pentru ea, nu exista ideea de a nu reusi sa faca ceva, iar pentru orice problema, incearca sa gaseasca o solutie favorabila. Perfectionista si ambitioasa, Andra a gasit alaturi de echipa Fitness Scandinavia, locul in care zi de zi poate invata lucruri noi.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

30 Septembrie 2017 - 27 Mai 2018 / Bucuresti

Curs tehnician nutritionist

Acest curs are 24 credite

Alegerea alimentelor corecte si optarea pentru un stil de viata sanatos a devenit un trend international. Pentru a acoperi aceasta ramura importanta in industria fitness-ului, Scoala Fitness Scandinavia va invita sa va inscrieti la cursul de Tehnician Nutritionist sustinut  in colaborare cu cativa dintre cei mai respectati profesori in Nutritie si gastrotehnie : Dr. Antoaneta Cretu, Cori Gramescu  si Gabriela Berechet

La absolvirea celor 8 luni de curs, vei fi autorizat in calitate de Tehnician Nutritionist.
detalii
18 Noiembrie - 10 Decembrie 2017 / Bucuresti

Curs autorizat de formare Instructor Fitness

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
21 Octombrie - 12 Noiembrie 2017 / Bucuresti

Curs Aerobic

Acest curs are 24 credite

Ne dorim sa performezi si sa devii din ce in ce mai bun in calitate de Instructor Aerobic . Am pregatit pentru tine un curs care sa te provoace si sa te invete sa lucrezi cu grupuri de oameni in atingerea obiectivelor lor. Cursul este aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este acreditat de catre Europe Active si Ereps.
detalii
mai multe evenimente