Andra Iancu

Romania

Vanzari, administrare si servicii clienti

Andra Iancu este o persoana foarte activa, practicand sport de la o varsta fragea,  mai intai baschet, iar dupa, antrenamente intensive in sala. Chiar daca a lucrat o buna perioada de timp intr-un alt domeniu, in paralel, s-a hotarat sa urmeze si un curs de Tehnician Nutritionist in cadrul scolii Fitness Scandinavia.

Cunoscand tot valorile si misiunea Scolii Fitness Scandinavia s-a decis sa faca parte din echipa acesteia. Astfel, in mai 2015 a preluat partea de organizare a evenimentelor scolii.

Este pasionata de ceea ce face, deoarece are provocari carora incearca sa le faca fata, lucreaza cu o echipa minunata si implicata, iar rezultatele sunt mereu pe  masura asteptarilor. Este o fire ambitioasa si perfectionista si care mereu vrea sa isi atinga scopul tintit.

Pentru ea, nu exista ideea de a nu reusi sa faca ceva, iar pentru orice problema, incearca sa gaseasca o solutie favorabila. Perfectionista si ambitioasa, Andra a gasit alaturi de echipa Fitness Scandinavia, locul in care zi de zi poate invata lucruri noi.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

17 Noiembrie 2017 - 3 Februarie 2018 / Bucuresti

CURS INSTRUCTOR INDIAN YOGA ACADEMY™

Acest curs are 24 credite

Va prezentam un curs creat alaturi de un profesionist in domeniul YOGA din Anglia, cu peste 20 de ani de experienta si director & co-fondator la Scolii de Yoga F3 si al Academiei Tai ChiChi Kung F3 din Londa  – Beko Kaygee.
Aprofundeaza tainele meditatiei si a eliberarii trupului si mintii alaturi de noi la cursul de instructor al Academiei  Indian Yoga™.
detalii
3 Noiembrie - 16 Decembrie 2017 / Bucuresti

Curs Autorizat de PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™

Acest curs are 24 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la cursul PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™. Programul a fost creat de maestrul international de fitness din Italia, director general si fondatorul Asociatiei de Fitness din Italia (IFA) - Stefano Crocetta si adus de catre noi in Romania.
detalii
11 Noiembrie - 3 Decembrie 2017 / Timisoara

Curs autorizat de formare Instructor Fitness

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
mai multe evenimente