Stefan Nicolaescu

Romania

Master Trainer Curs Instructor Yoga

Stefan Nicolaescu, Master Trainer al Scolii Fitness Scandinavia in cadrul cursului de INDIAN YOGA ACADEMY, are o experienta vasta si relevanta in domeniu, pornind pe acest drum, inca din 2007.

De-a lungul timpului, Stefan s-a aflat intr-o continua evolutie, tocmai, de aceea, a participat la cursuri de perfectionare pe diferite teme: FUSION TRAINING, METABOLIC WORKOUT, KETTLEBALL, BOOTY, CORE, PUMP, STRENGHT CARDIO, ABS REVOLUTION. FUNCTIONAL TRAINING, FLOWING, TRX, SWISS BALL.

Desi este acreditat in domeniul Fitness-ului si al Culturismului, detine Bronze Level Schwinn Indoor Cycling Instructor, Stefan s-a orientat si catre cursuri care au in pun accent pe  mintea si sufletul unei persoane, devenind astfel si practicant de HATHA si ASHTANGA YOGA.

In prezent, colaboreaza cu sali renumite din Bucuresti, precum Pescariu Sports and Spa si F3.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

25 Noiembrie - 3 Decembrie 2017 / Bucuresti

Curs Personal Trainer (Nivel 2)

Acest curs are 12 credite

Scoala Fitness Scandinavia invita instructorii fitness la Cursul Personal Trainer (Nivel 2) structurat pe 3 categorii: Antrenament pentru performante sportive; Rezistenta si cresterea nivelului fitness pentru diverse categorii de populatie si Afacerea in domeniul Antrenamentului Personal.
Acest curs este creat pentru a imbogati cunostintele instructorilor de  fitness si de a oferi posibilitati de dezvoltare in cariera.
detalii
11 Noiembrie - 3 Decembrie 2017 / Timisoara

Curs autorizat de formare Instructor Fitness

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
18 Noiembrie 2017 - 17 Iunie 2018 / Iasi

Curs tehnician nutritionist

Acest curs are 24 credite

Alegerea alimentelor corecte si optarea pentru un stil de viata sanatos a devenit un trend international. Pentru a acoperi aceasta ramura importanta in industria fitness-ului, Scoala Fitness Scandinavia va invita sa va inscrieti la cursul de Tehnician Nutritionist sustinut  in colaborare cu cativa dintre cei mai respectati profesori in Nutritie si gastrotehnie : Dr. Antoaneta Cretu, Cori Gramescu  si Gabriela Berechet

La absolvirea celor 8 luni de curs, vei fi autorizat in calitate de Tehnician Nutritionist.
detalii
mai multe evenimente