Stefan Nicolaescu

Romania

Master Trainer Curs Instructor Yoga

Stefan Nicolaescu, Master Trainer al Scolii Fitness Scandinavia in cadrul cursului de INDIAN YOGA ACADEMY, are o experienta vasta si relevanta in domeniu, pornind pe acest drum, inca din 2007.

De-a lungul timpului, Stefan s-a aflat intr-o continua evolutie, tocmai, de aceea, a participat la cursuri de perfectionare pe diferite teme: FUSION TRAINING, METABOLIC WORKOUT, KETTLEBALL, BOOTY, CORE, PUMP, STRENGHT CARDIO, ABS REVOLUTION. FUNCTIONAL TRAINING, FLOWING, TRX, SWISS BALL.

Desi este acreditat in domeniul Fitness-ului si al Culturismului, detine Bronze Level Schwinn Indoor Cycling Instructor, Stefan s-a orientat si catre cursuri care au in pun accent pe  mintea si sufletul unei persoane, devenind astfel si practicant de HATHA si ASHTANGA YOGA.

In prezent, colaboreaza cu sali renumite din Bucuresti, precum Pescariu Sports and Spa si F3.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

18 Noiembrie - 10 Decembrie 2017 / Bucuresti

Curs autorizat de formare Instructor Fitness

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
9 - 10 Decembrie 2017 / Bucuresti

Workshop Pilates (Matwork, circuite, reducerea durerilor spatelui & accesorii mici)

Acest workshop are 6 credite

PILATES MATWORK (09: 00/13: 30) (Sâmbătă)
Pilates Matwork poate fi predat pe diferite nivele. In functie de nivelul studentului, se pot preda diferite tipuri de circuite care mixeaza mișcari și exercitii variate, sporind intensitatea și concentrarea tinand cont de obiectivele fiecaruia. Incepatori, studenti intermediari și avansati; circuitele pot fi construite in moduri diferite și metodologie diferita pentru fiecare nivel și scop (mobilitate, intarire, postura etc.). Poate fi o pregatire terapeutica sau atletica foarte buna pentru toate tipurile de oameni.

detalii
mai multe evenimente