Stefan Nicolaescu

Romania

Master Trainer Curs Instructor Yoga

Stefan Nicolaescu, Master Trainer al Scolii Fitness Scandinavia in cadrul cursului de INDIAN YOGA ACADEMY, are o experienta vasta si relevanta in domeniu, pornind pe acest drum, inca din 2007.

De-a lungul timpului, Stefan s-a aflat intr-o continua evolutie, tocmai, de aceea, a participat la cursuri de perfectionare pe diferite teme: FUSION TRAINING, METABOLIC WORKOUT, KETTLEBALL, BOOTY, CORE, PUMP, STRENGHT CARDIO, ABS REVOLUTION. FUNCTIONAL TRAINING, FLOWING, TRX, SWISS BALL.

Desi este acreditat in domeniul Fitness-ului si al Culturismului, detine Bronze Level Schwinn Indoor Cycling Instructor, Stefan s-a orientat si catre cursuri care au in pun accent pe  mintea si sufletul unei persoane, devenind astfel si practicant de HATHA si ASHTANGA YOGA.

In prezent, colaboreaza cu sali renumite din Bucuresti, precum Pescariu Sports and Spa si F3.

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

20 Aprilie - 6 Octombrie 2018 / Bucuresti

Curs profesor Yoga (TTC 200 ore acreditat Yoga Alliance), Indian Yoga Academy™ ( RYS)

Acest curs are 24 credite

Indian Yoga este specializata in toate aspectele  legate de yoga, in special in ceea ce priveste  educatia in yoga. Indian Yoga Academy a fost contruita pe fundamentul nevoii sincere  de a extinde practica autentica yoga catre partea vestica a lumii intr-o maniera stucturata si comprehensiva  acestei zone.
detalii
19 Mai - 16 Decembrie 2018 / Galati

Curs tehnician nutritionist

Acest curs are 24 credite

Alegerea alimentelor corecte si optarea pentru un stil de viata sanatos a devenit un trend international. Pentru a acoperi aceasta ramura importanta in industria fitness-ului, Scoala Fitness Scandinavia va invita sa va inscrieti la cursul de Tehnician Nutritionist sustinut  in colaborare cu cativa dintre cei mai respectati profesori in Nutritie si gastrotehnie : Dr. Antoaneta Cretu, Cori Gramescu  si Gabriela Berechet

La absolvirea celor 8 luni de curs, vei fi autorizat in calitate de Tehnician Nutritionist.
detalii
17 Februarie - 11 Martie 2018 / Bucuresti

Curs Aerobic

Acest curs are 24 credite

Ne dorim sa performezi si sa devii din ce in ce mai bun in calitate de Instructor Aerobic . Am pregatit pentru tine un curs care sa te provoace si sa te invete sa lucrezi cu grupuri de oameni in atingerea obiectivelor lor. Cursul este aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este acreditat de catre Europe Active si Ereps.
detalii
mai multe evenimente