RomânăEnglish
FITNESS INSTRUCTOR COURSE IUN 2016 BUCURESTIAEROBIC INSTRUCTOR COURSE MAYAQUASHAPE WORKSHOP Fitness Instructor Course CLUJ
CALCULEAZA-TI CALORIILE

Fitness Scandinavia - Următoarele evenimente

BINE ATI VENIT LA ACADEMIA DE FITNESS “FITNESS SCANDINAVIA”

  • Fitness Scandinavia a fost fondata in anul 2009 si in doar un an ne-am pozitionat ca una dintre cele mai de top companii de educatie in fitness din Romania. Doar in primul an am educat peste 600 de instructori si entuziasti ai sportului. Astazi, 5 ani mai tarziu, avem peste 5000 de clienti.

  • Fitness Scandinavia ofera diverse servicii pentru entuziasti ai fitnessului, fie ei profesionisti fie amatori. Portofoliul nostru vine din educatie in fitness profesionist, workshopuri despre concept noi in fitness, conventii, congrese, tabere fitness si multe altele. Ca si scoala, preluam influenta industriei fitness din zonca Scandinava in special. Unul dintre principalele motive pentru care facem acest lucru este pentru ca unul dintre fondatorii Fitness Scandinavia este din Norvegia.
  • Scandinavia detine o industrie a fitnessului de ultima generatie si contribuie la crearea unui drum inovativ si inspirational in acest domeniu de activitate. Ca si scoala, suntem mai mult decat onorati sa fim asociati cu aceasta parte a lumii.

FITNESS SCANDINAVIA VIDEO

MASTER TRAINERII NOSTRI

Anca Vasile
  • Master Trainer Curs Instructor Pilates
Vezi toti antrenorii »
39

ACREDITARILE NOASTRE SI AUTORIZATIILE MINISTERULUI EDUCATIEI, EHFA, EREPS & EFA

  • Conform legislatiei in vigoare, toti instructorii trebuie sa detina educatie acreditata de catre Ministerul Educatiei din Romania. Acest lucru inseamna ca toti instructorii din centrele wellness care activeaza ca instructori fitness, antrenori personali, instructori de aerobic (tae bo, Zumba®, Kangoo Jumps, Bag Boxing, Step, Cycling sau orice alta ramura pe care o poti gasi intr-un program dintr-un studio).
  • Scoala Fitness Scandinavia este acreditata de catre Ministerul Educatiei. Cursurile noastre sunt create de specialisti internationali de cea mai inalta calitate. In Ianuarie 2012 am primit acreditarea EFA (Asociatia Europeana de Fitness). EFA provine din Italia si ofera acreditari unora dintre cele mai respectate scoli de fitness din Europa. In anul 2014 am primit acreditarea din partea Asociatiei Europene de Sanatate si Fitness (EHFA) si EREPS. Aceste doua autoritati fac parte si din parlamentul Uniunii Europene si reprezinta cea mai inalta forma de invatamant in industria fitnessului din Europa.

PROGRAMELE NOASTRE EDUCATIONALE

Curs Autorizat de Instructor Fitness

Cursul nostru de antrenor fitness va ofera o baza extraordinara de pornire in sesiunile de antrenament unu la unu.  

Acest curs pune accent pe modul in care tu, ca antrenor personal, te poti adapta la nevoile fizice ale diverselor tipologii de client si iti ofera cunostiinte fundamentale de anatomie, fiziologie si bio-mecanica. Cursul nostru se bazeaza in principal pe antrenamentul functional, unul dintre cele mai captivante trenduri care au fost introduse vreodata in industria fitness-ului.

Dupa ce veti finaliza cursul nostru de 80 de ore, veti fi acreditat de catre una dintre cele mai bune companii educationale din Europa. Veti primi acreditare de la Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii din Romania, precum si de la Asociatia Europeana de Fitness (EFA).

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

Curs Autorizat de Instructor Aerobic-Fitness

Daca va place sa lucrati cu oamenii si daca va place sa lucrati in grup, atunci acesta este cursul potrivit pentru dvs. Cursul nostru de aerobic este aprobat de Ministerul Educatiei din Romania.  De asemenea, acest curs este autorizat de Asociatia Europeana de Fitness (EFA).

Dupa absolvirea acestui curs veti deveni instructor autorizat de antrenament in grup, licentiat pentru a-i ghida pe oameni in lumea minunata a sanatatii si a fitness-ului. Acest curs va autorizeaza sa predati si sa coordonati grupe de fitness intr-un mediu sanatos si profesionist.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

Curs Autorizat de PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™

Conceptul Pilates ia cu asalt intreaga lumea. Este un lucru foarte bun, deoarece Pilates este un concept de formare foarte eficient și a fost conceput inainte de a se forma conceptul de aerobic. Pilates vine precum o revolutie, intr-un sens bun, care va lua cu asalt si Romania, cu siguranta. PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™ realizat de Fitness Scandinaviacostituie un proces de formare pentru cei care doresc o educație la standarde inalte si de o calitate deosebita, într-un timp foarte scurt. Nu este nevoie de o perioda de 12 luni sau mai mult pentru a obtine educația noastră . Vei face totul în mult mai puțin timp !

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

Curs tehnician nutritionist

Cursul de Tehnician Nutritionist al Scolii Fitness Scandinavia este unul dintre cele mai bune de pe piata actuala. Este bazat pe cele mai noi cercetari in acest vast si interesant domeniu. Acest curs a fost creat pentru a servi cererii in continua crestere a profesiei de nutritionist. Nu este nevoie sa mai spunem ca, obtinand licenta de nutritionist a Scolii Fitness Scandinavia, vei fi propulsat direct in varful industriei care deja promite un viitor stralucit.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

Curs Personal Trainer (Nivel 2)

CURS ANTRENOR PERSONAL (NIVEL 2)

In 2012, Fitness Scandinavia era prima scoala din Romania care lansa un nou curs profesional de Instructor Fitness, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare cursuri de instructor din Romania. Acum, lansam educatia continua pentru  acest curs! Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa se afle in varful industriei de fitness cu acest nou curs. Ca intotdeauna, am consultat unul dintre cei mai profesionisti oameni in domeniu. Impreuna cu personalitatea industriei fitness internationala Matthew Griffiths (Anglia) am creat unul dintre cele mai complexe si interesante cursuri de personal trainer (educatie continua) din industrie. Acest curs contine multe dintre cele mai noi metode de antrenament si o baza de date stiintifice actualizate.

12
Acest curs are 12 credite
Citeste mai mult »

CURS INSTRUCTOR INDIAN YOGA ACADEMY™

Fitness Scandinavia a lansat cursul de instructor yoga al Academiei INDIAN YOGA. Acest curs a fost creat de un competent  profesionist din Anglia in domeniul yoga, numit Beko Kaygee.

Beko are peste 20 de ani de experiență în tainele yoga fiind unul dintre cei mai respectati profesionisti ai fitness-ului din Anglia. Beko este director și co-fondator al Școlii de yoga  F3si al Academiei de Tai Chi Chi Kung F3 din Londra.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

DESPRE SISTEMUL DE CREDITE (PUNCTE)

SISTEMUL DE CREDITE (PUNCTE)
Toate cursurile Scolii Fitness Scandinavia, workshopurile si conventiile sunt bazate pe un sistem de creditare cu puncte. Pentru a fi licentiate si acreditat de catre Ministerul Educatiei din Romania trebuie sa primesti 24 de puncte/ credite in cadrul scolii noastre. Acest lucru te va califica automat pentru a fi acreditat si de catre EFA (Asociatia Europeana de Fitness), EHFA (Asociatia Europeana de Sanatate si Fitness) si EREPS.

Am facut posibila pentru tine acreditarea EFA doar prin participarea la workshopurile organizate de catre Fitness Scandinavia. Toate workshopurile au un numar anumit de credite/ puncte si adunand aceste credite, vei avea nevoie de 24 pentru a deveni acreditat EFA. Toate cele 24 de credite trebuie sa fie acumulate intr-o perioada de un an de la primele  puncte acumulate.

Toate cele 24 de credite trebuie sa fie acumulate doar din participarea la workshopuri. Obtinerea a 24 de credite/ puncte din workshopuri, nu te va califica sa devii acreditat de catre Ministerul Educatiei. Pentru a fi acreditat de catre Ministerul Educatiei trebuie sa finalizezi cu success unul dintre cursurile noastre care contin 24 de credite/ puncte.
bulet Curs (min 80 ore) 24 credite
bulet Curs (min 40 ore) 12 credite
bulet Workshop 2 zile (min 12 ore) 6 credite
bulet Workshop 1 zi (min 6 ore) 3 credite
bulet Master class (min 60 min) 2 credite
bulet Conventie (1 zi) 3 credite
bulet Conventie (2 zile) 6 credite
Citeste Mai Mult » read
FIDELIZARE PRIN CREDITE

  • Prin acumularea  creditelor in sistemul nostru educational veti putea cuantifica, verifica si arata celorlati nivelul vostru de cunostiinte in industria fitness-ului.
  • Lucram in continuare la imbunatatirea sistemului de beneficii al creditelor pentru cursurile de educatie superioara si vom continua sa lucram la dezvoltarea acestor beneficii.

REINNOIREA LICENTEI DE INSTRUCTOR EHFA & EFA
In fiecare an va trebui sa iti reinnoiesti licenta de instructor EHFA & EFA. Pentru acest lucru este necesar sa participi la workshopuri si conventii pentru a acumula un minim de 6 credite/ puncte. RETINETI ca modalitatea de reinnoire a licentelor prin credite se poate schimba.

Fitness Scandinavia este autorizata si membra a urmatoarelor organizatii

AUTORIZARE OFERITA DE MINISTERUL EDUCATIEI SI MINISTERUL MUNCII
Beneficii tale - Citeste mai mult »
AUTORIZARE OFERITA DE ASOCIATIA EUROPEANA PENTRU SANATATE SI FITNESS (EHFA)
Beneficii tale - Citeste mai mult »
AUTORIZARE OFERITA DE MINISTERUL EDUCATIEI SI MINISTERUL MUNCII
Beneficii tale - Citeste mai mult »
Mai multe diplome » read
Facebook
calendar
Iti recomandam sa citesti!
Pentru că iubești mișcarea!Celadrin™ este un produs inovator, care a ajutat milioane de oameni din intreagă lume să se bucure din nou de mobilitatea și sănătatea articulațiilor! Celadrin™ ajută la formarea normală a lichidului sinovial. Are la bază extracte naturale într-o formulă standardizată. Substantă activă din Celadrin™ a fost testată clinic, cu rezultate pozitive, iar produsul este creat de către specialiștii canadieni, conform unei metodologii științifice patentate (brevet SUA 5,569,676).  Celadrin™ este recomandat tuturor categoriilor de varstă precum și sportivilor amatori sau de performantă și este partenerul oficial al FIMS (Federația Internatională de Medicină Sportivă).  

Mancarea pe care o ingeri ar trebui sa fie adecvata activitatii fizice pe care o intreprinzi. Nutritia va avea un efect pozitiv asupra creierului, va promova energia si va imbunatati performantele pe toate planurile. Alimentatia pentru fitness... [Citeste mai mult]
1 Ocupa-te mai mult de propriul corp Cum ar fi ca masina unui mecanic auto sa aiba mereu cate o problema ? Nu v-ar inspira incredere, asa-i ? Daca nu vor vedea in tine un model, potentialii clienti se pot uita mereu in alta parte. Cea... [Citeste mai mult]
Produsele Napolact BIO sunt obtinute din laptele ecologic pur din inima Ardealului, locul in care vacutele pasc pe pajisti curate, unde solul nu este poluat cu ingrasaminte chimice. Produsele sunt pregatite cu grija din lapte de cea mai buna... [Citeste mai mult]
Uleiul de Nuca de Cocos este, fara indoiala, o sursa de grasimi sanatoasa care aduce beneficii sportivilor dupa antrenament. Are un nivel ridicat de trigliceride cu lant mediu, care ofera calorii pentru energie fara a crea exces de grasimi in... [Citeste mai mult]
Celadrin™ este un produs inovator, care a ajutat milioane de oameni din intreagă lume să se bucure din nou de mobilitatea și sănătatea articulațiilor! Celadrin™ ajută la formarea normală a lichidului sinovial. Are la bază extracte naturale... [Citeste mai mult]
Va asteptam la Conventia de Fitness din data de 19-20 martie cu gustari sanatoase, smoothies delicioase si multe surprize.
  Imbracaminte Fitness Scandinavia
SAC DE BOX FIGHT KLUB HIGH IMPACT
1550 RON
Colanti Moss Vintage
165 RON
Colanti Moss Masks
165 RON
Colanti Moss G Cube
165 RON

facebook
Vrei sa fii invitat la evenimentele noastre?
Inscrie-te pe lista
join

Parteneri ai școliiSecured Visa      Secured MasterCard
0.1142 / 0.0116 (84)