RomânăEnglish

Workshops

whorkshop image
S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat) - 11- 12 Iunie 2016
pin Cluj
Alex Valah
6 Acest workshop are 6 credite
ALEXANDRU VALAH
Daca esti activ in industria fitnessului, cu siguranta ai auzit de Alex Valah. Master Trainer al cursului de instructor fitness al Scolii Fitness Scandinavia, al cursului Personal Trainer Level 2, al cursului de EMS, mandru detinator a doua studiouri cunoscute de personal training si EMS din Bucuresti, Alex te va introduce unui nou stil de antrenament: S.F.T. – Surface Free Training sau anrenament suspendat.
A fost trainuit de unii dintre cei mai populari si importanti trainer internationali, ca Giovanna Ventura, Matthew Griffiths, Dimitris Gourgos, iar acum se bucura de popularitatea unui master trainer international.
Fost atlet de performanta, Alex Valah si-a dat toata energia in a-i invata pe altii cum sa le faca oamenilor viata mai buna prin sport. Si bine a facut, luand in considerare trainerii de pe piata, care in acest moment isi construiesc un nume si legaturi pretioase.  

Citeste Mai Mult » read
Facebook
whorkshop image
WORKSHOP AQUASHAPE™ - 11 - 12 iunie 2016
pin Bucuresti
LIORA ZYTCER
6 Acest workshop are 6 credite
Fitness Scandinavia realizeaza în mod constant eforturi deosebite pentru a-ti aduce cele mai  noi și cele mai interesante programe de fitness pe care clientii tai sa le iubeasca.

Tocmai de aceea,  iti aduce un workshop nou si foarte interesant de Aqua Fitness numit: AQUASHAPE ™

Antrenamentul in apă este conceput pentru a tonifia muschii, arderea grasimii si a caloriilor si va ofera o minunata condiționare aerobica. În apă, toate aceste obiective pot fi realizate în același antrenament. Acest antrenament este perfect pentru incepatori pana la niveluri avansate ,si, chiar dacă nu ai mai lucrat în apă înainte sau nu stii sa inoti, acesta  este un antrenament prietenos, care te va  tine in forma  si vizibil te va subtia

Rezistenta la apa ofera tonus , întărește și definește muschii, iar miscarile mari de picioare si brate oferă antrenament aerobic pentru a arde grasimi si pentru a consolida sistemului cardiovascular. În apa gravitatea este aproape zero si te face sa-ti muncesti abdomenul si articulatiile. Mișcările rapide sunt grele si fiecare face cat poate; nivelul apei ar trebui să fie până la piept, astfel încât mâinile vor fi sub apă, atunci când acestea sunt in lucru.  Experienta mea este in piscine adanci, de aceea va ofer in timpul cursului mai multe optiuni de exercitii pentru piscine adanci.
Când adăugam echipamentele, cum ar fi gantere, mingi care nu au nici o greutate afara, dar lucrand cu ele si scufandadu-le, exercitiile devin, cu adevarat, dificile, si lucreaza tonifierea mușchiilor și cardio.
In clasa de 60 de minute, corpul nostru tine muschii abdominali încordati. In timpul clasei, trecem prin toate grupuri musculare și, dacă o facem corect, vă puteți simți tot corpul după clasa. Transpiram mult chiar daca nu sa vede sau sa se simte.

Clasa de Aqua este  pentru orice bărbat sau femeie de orice vârstă si este recomandata si pentru femeile gravide și după naștere, pentru recuperare după operații, accidente sau pentru cu persoane handicap sau doar de placere.
În apa nu exista niciuun impact pe articulații, sau pe oase, iar  femeile gravide sau persoanele în vârstă care au, de obicei, probleme cu echilibrul, nu prezinta niciun risc de a face exercițiile.
Va astept sa descoparim lumea apelor in mod placut ,relaxant dar si in acelasi timp antrenant.

Beneficiile Claselor in apa:
 • Apa este de 800 de ori mai densa;
 • Miscarea in apa este de 14 ori mai dificila decat cea pe sol;
 • Mediul din apa este relaxant;
 • Complexitatea exercitiilor de echilibru in apa;
 • Antrenamentul in apa este un mediu sigur si scade sansele accidentarilor;
Ce vei obtine:
 • La sfarsitul acestui workshop, vei invata cum sa execute clase de AQUASHAPE:
 • Vei primi 2 DVD-uri cu coregrafii pe care sa le predai
 • Vei primi 2 CD-uri pe care sa le folosesti in clasele tale;
 • Vei primi manualul dedicate acestui workshop care contine exercitii si eplicatiile adiacente.
Citeste Mai Mult » read
Facebook
whorkshop image
Update Fight Klub™ Bag box & Khai bo worksop ( doar pentru instructorii certificati ) - 18 Iunie 2016
pin Bucuresti
Adrian Borozan
2 Acest workshop are 2 credite
Acest update de Fight Klub  ™ Bag & Box Khai Bo Concept este un workshop care se va desfasura timp de 4 - 6 ore.

Bine ați venit acest update pentru workshop-ul de  Fight Klub ™ Bag & Box Khai Bo . Acest atelier este special conceput pentru instructori, care au participat la primele workshop-uri de  Fight Club ™ Bag & Box Khai bo . Scopul său este de a actualiza toate informatiile instructorilor autorizați, cu noi metode de antrenament pe care le pot utiliza in scopul de  a imbunatati modul de antrenament pentru clienții și de a inspira dezvoltarea in fitness. Este foarte recomandat pentru a participa la la acest update al conceptului.

Fitness Scandinavia este membru al EHFA (www.ehfa.eu.com), Europa-Active (www.europeactive.eu) care face parte din organul de conducere UE de la Bruxelles și această instituție este cel mai înalt organism de conducere de fitness din Europa.
Un membru a EHFA trebuie să fie aplicate în conformitate cu reglementările stricte si cu standardele de educație și doar școlile care indeplinesc aceste conditii primesc cea mai aprobarea de a deveni membri EHFA. Calitatea de membru a EHFA impune ca Fitness Scandinavia Scoala  sa indeplineasca si aceste conditii în  educatia internațională: cum ar fi procesul de învățare pe tot parcursul vieții ( lifelong learning ), care include  dezvoltarea profesionala continua (CPD). Prin urmare, dorim să ne asigura, că toti  instructorii primesc cea mai buna educatie și sunt  la curent cu dezvoltarea conceptului nostru de formare., acesta fiind principalul nostru obiectiv cu lansarea acestui update. Fight Klub ™ ne cere noua, antreprenori ai educatiei in fitness, sa efectuam aceste update-uri ca o condiție pentru noi de a  ramane reprezentanti Fight Klub ™ în România

In acest update concept vei primi:
 • noi coregrafii de bag - boxing;
 • muzica noua ( care urmează să fie lansata on-line )
 • videoclipuri noi ( care urmează să fie lansate on-line )
 • noi metode de predare;
 • actualizarea creditelor.
Citeste Mai Mult » read
Facebook
whorkshop image
CURS INSTRUCTOR FunctionalSHAPE™ (workshop – modul pentru antrenament funcțional in grup si pe muzica) - 25 - 26 Iunie 2016
pin Bucuresti
Cristina Androne
6 Acest workshop are 6 credite
Functional Training pentru grupuri
Acesta este unul dintre workshopurile “semnatura” ale scolii noastre. Fitness Scandinavia a fost una dintre primele companii in educatie care a oferit clase si workshopuri in antrenament functional din Romania, in anul 2008. De atunci, conceptul de antrenament functional s-a dezvoltat, devenind un fenomen pe care mii de oameni il practica zilnic. Acest workshop a fost creat de catre Master Trainerul Cristina Androne si a fost dezvoltat cu grija, pentru a servi unei nevoi speciale in industria fitnessului. Antrenamentul functional poate fi facut atat individual in sala de fitness, impreuna cu un antrenor personal, cat si in studioul de aerobic, impreuna cu un instructor de aerobic. In acest workshop ne vom indrepta atentica catre antrenamentul functional in studioul de aerobic.
Citeste Mai Mult » read
Facebook
Fight-Klub (Bag-Box & Khai-bo) workshop dublu - 2 - 3 Iulie 2016
pin Bucuresti
Adrian Borozan (Fitness Scandinavia Master trainer)
6 Acest workshop are 6 credite
ADRIAN BOROZAN

Adrian este unul dintre cei mai populari instructori din tara si este recunoscut pentru numarul record de participanti pe care ii are la clasele sale. Preda clase explozive de Khai Bo si Bag Box la 2 cluburi cunoscute din tara (Moving si 168 Sport Station), unde participantii trebuie sa se programeze cu o saptamana inainte pentru a prinde loc la clase.
Adrian a fost intotdeauna mana dreapta a lui Troy Dureh, fondatorul acestui concept, fiind antrenat chiar de el. A participat la numeroase traininguri de specialitate in Anglia, unde a dobandit certificarea de trainer Khai Bo & Bag Box (formator). Adi l-a impresionat atat de mult pe Troy, incat a primit oferte de munca in Anglia. A fost presenter pe marile scene ale conventiilor din Romania, unde a adunat o multime de suflete dornice de miscare si insetate de energia claselor sale.
Suntem onorati sa il avem ca Master Trainer in echipa Fitness Scandinavia si iti recomandam cu incredere sa profiti de sansa de a te antrena alaturi de unul dintre cei mai buni instructori din Romania, intr-un workshop dublu (Khai Bo & Bag Box), tinut in limba romana.
Acesta este primul curs de Bag Box & Khai Bo cu Adrian Borozan, recunoscut international in conceptul Fight Club. Nu rata ocazia de a invata si tu unul dintre cele mai populare concepte!
Adrian are si in Romania nenumarate studii in arte martiale (stagii de pregatire internationale), a absolvit Facultatea de Kinetoterapie, are specializari cycling si nu in ultimul rand, se poate mandri cu locurile I si II la Intreceri Sportive de Karate si Campionate Nationale de Karate.
Citeste Mai Mult » read
Facebook
whorkshop image
Workshop-Modul Corex & Postural training pentru Grupuri - 24 - 25 Septembrie 2015
pin Bucuresti
Liora Zytcer
6 Acest workshop are 6 credite
COREX
Exercitiile pentru core antreneaza muschii din zona pelvisului, zona lombara, solduri si abdomen, in asa fel incat sa fie in armonie. Acest lucru asigura un bun balans si stabilitate, fie in sportul de performanta, fie in activitatile de zi cu zi. De fapt, foarte multe sporturi si activitati fizice depind de un trunchi stabil, cu muschi dezvoltati armonios.
Core-ul ofera stabilitate si forta intregului corp, motiv pentru care este important sa se dezvolte aceste grupe musculare. Core-ul nu contine doar dreptul abdominal; contine si oblicii, lombarii si gluteii. Un bun antrenament pentru core trebuie sa contina exercitii adresate fiecarui “unghi”, pentru a avea un six-pack tonifiat si un trunchi puternic.
Exercitiile pentru core sunt importante pentru un program fitness bine pus la punct. In afara de renumitele genuflexiuni si flotari, exercitiile pentru trunchi sunt adesea neglijate. Liora te va invata cum sa iti creezi antrenamente pentru stabilizarea muschilor trunchiului si pentru imbunatatirea balansului cu ajutorul acestora.

Postural training
Introducerea
Corpul nostru este tinta principala in practicarea exercitiilor de postura. Cel mai important lucru in antrenament este drumul pe care il facem, nu doar destinatia!  Important este sa intelegem si sa facem din placere ceea ce facem.
Niciodata nu vom fi prea tineri sau prea batrani pentru a detine controlul asupra propriului corp. Trebuie doar sa faceti schimbarea! Corpul se va vindeca singur, pentru ca celulele se regenereaza. Trebuie sa antrenam corpul sa creeze un echilibru perfect!
Din pacate, doar putini dintre noi au postura perfecta si majoritatea avem dureri de spate, gat, genunchi. Doar prin implementarea catorva miscari putem sa imbunatatim postura si facem ca durerile sa treaca si veti vedea cum corpul incepe sa lucreze in modul lui natural si corect.
Resursele pentru sistemul antrenamentului postural
Sistemul e o combinatie din mai multe antrenamente cunoscute, cum ar fi Pilates, Yoga, Dans, Kineto terapie, Masaj.
Definitii
Postura corecta este atunci cand musculatura corpului este aliniata corect, in asa fel incat sa poata permite executarea miscarilor eficiente. Atunci cand corpul nostru si articulatiile sunt in echilibru perfect si suportate cum trebuie, putem face cu usurinta miscarile de zi cu zi, fara dureri si eforturi prea mari.

Beneficiile antrenamentului postural
Exercitiile din antrenamentul postural sunt potrivite pentru oricine, de orice varsta si cu orice problema: clasa dezvolta atat echilibrul si flexibilitatea posturii corecte, cat si prevenirea accidentarilor.
Prin alinierea coloanei vertebrale, ne imbunatatim postura si lucram la flexibilitate care ne ajuta la miscare si echilibru. Veti invata noi obiceiuri pentru a mentine postura corecta si pentru a permite corpului sa lucreze mai eficient. Toate articulatiile vor primi sprijinul corect si acest tip de antrenament va ajuta la o functionare corecta.
Clientii vostri se vor simti mult mai bine, tensiunea va fi inexistenta, vor fi mai relaxati si vor arata din ce in ce mai tineri si mai tonifiati. Adaugati la toate acestea si nutritia echilibrata si corpul lor va primi nenumarate beneficii.
Antrenamentul postural este o inovatie in miscare, construit dintr-un program special creat pentru a solutiona problemele de spate sic el mai important, pentru a lucre impotriva durerilor.Ce primesti
La sfarsitul acestui workshop, vei invata cum sa execute 2 clase de 60 de minute fiecare de antrenament functional
 • Vei invata 2 coregrafii de antrenament Corex si Postulat training pentru clientii tai
 • Ambele clase vor include partea de incalzire, partea principala, cool-down si stretching.
 • Vei primi un DVD cu ambele coregrafii filmate
 • Vei primi 2 CD-uri cu muzica de aerobic pentru ambele clase
 • Vei primi un ghid al coregrafiei pentru ambele clase.
 • Vei primi manualul workshopului
Citeste Mai Mult » read

Workshop-uri trecute

Arhiva 2016

ianuarie   |   februarie   |   martie   |   aprilie   |   mai   |   iunie   |   iulie   |   august   |   septembrie   |   octombrie   |   noiembrie   |   decembrie
Va rugam selectati o luna!
Înregistrează-te la:

Parteneri ai școliiSecured Visa      Secured MasterCard
0.1418 / 0.0080 (85)