RomânăEnglish

Workshops

whorkshop image
Workshop-Modul Corex & Postural training pentru Grupuri - 24 - 25 Septembrie 2015
pin Bucuresti
Liora Zytcer
6 Acest workshop are 6 credite
COREX
Exercitiile pentru core antreneaza muschii din zona pelvisului, zona lombara, solduri si abdomen, in asa fel incat sa fie in armonie. Acest lucru asigura un bun balans si stabilitate, fie in sportul de performanta, fie in activitatile de zi cu zi. De fapt, foarte multe sporturi si activitati fizice depind de un trunchi stabil, cu muschi dezvoltati armonios.
Core-ul ofera stabilitate si forta intregului corp, motiv pentru care este important sa se dezvolte aceste grupe musculare. Core-ul nu contine doar dreptul abdominal; contine si oblicii, lombarii si gluteii. Un bun antrenament pentru core trebuie sa contina exercitii adresate fiecarui “unghi”, pentru a avea un six-pack tonifiat si un trunchi puternic.
Exercitiile pentru core sunt importante pentru un program fitness bine pus la punct. In afara de renumitele genuflexiuni si flotari, exercitiile pentru trunchi sunt adesea neglijate. Liora te va invata cum sa iti creezi antrenamente pentru stabilizarea muschilor trunchiului si pentru imbunatatirea balansului cu ajutorul acestora.

Postural training
Introducerea
Corpul nostru este tinta principala in practicarea exercitiilor de postura. Cel mai important lucru in antrenament este drumul pe care il facem, nu doar destinatia!  Important este sa intelegem si sa facem din placere ceea ce facem.
Niciodata nu vom fi prea tineri sau prea batrani pentru a detine controlul asupra propriului corp. Trebuie doar sa faceti schimbarea! Corpul se va vindeca singur, pentru ca celulele se regenereaza. Trebuie sa antrenam corpul sa creeze un echilibru perfect!
Din pacate, doar putini dintre noi au postura perfecta si majoritatea avem dureri de spate, gat, genunchi. Doar prin implementarea catorva miscari putem sa imbunatatim postura si facem ca durerile sa treaca si veti vedea cum corpul incepe sa lucreze in modul lui natural si corect.
Resursele pentru sistemul antrenamentului postural
Sistemul e o combinatie din mai multe antrenamente cunoscute, cum ar fi Pilates, Yoga, Dans, Kineto terapie, Masaj.
Definitii
Postura corecta este atunci cand musculatura corpului este aliniata corect, in asa fel incat sa poata permite executarea miscarilor eficiente. Atunci cand corpul nostru si articulatiile sunt in echilibru perfect si suportate cum trebuie, putem face cu usurinta miscarile de zi cu zi, fara dureri si eforturi prea mari.

Beneficiile antrenamentului postural
Exercitiile din antrenamentul postural sunt potrivite pentru oricine, de orice varsta si cu orice problema: clasa dezvolta atat echilibrul si flexibilitatea posturii corecte, cat si prevenirea accidentarilor.
Prin alinierea coloanei vertebrale, ne imbunatatim postura si lucram la flexibilitate care ne ajuta la miscare si echilibru. Veti invata noi obiceiuri pentru a mentine postura corecta si pentru a permite corpului sa lucreze mai eficient. Toate articulatiile vor primi sprijinul corect si acest tip de antrenament va ajuta la o functionare corecta.
Clientii vostri se vor simti mult mai bine, tensiunea va fi inexistenta, vor fi mai relaxati si vor arata din ce in ce mai tineri si mai tonifiati. Adaugati la toate acestea si nutritia echilibrata si corpul lor va primi nenumarate beneficii.
Antrenamentul postural este o inovatie in miscare, construit dintr-un program special creat pentru a solutiona problemele de spate sic el mai important, pentru a lucre impotriva durerilor.Ce primesti
La sfarsitul acestui workshop, vei invata cum sa execute 2 clase de 60 de minute fiecare de antrenament functional
  • Vei invata 2 coregrafii de antrenament Corex si Postulat training pentru clientii tai
  • Ambele clase vor include partea de incalzire, partea principala, cool-down si stretching.
  • Vei primi un DVD cu ambele coregrafii filmate
  • Vei primi 2 CD-uri cu muzica de aerobic pentru ambele clase
  • Vei primi un ghid al coregrafiei pentru ambele clase.
  • Vei primi manualul workshopului
Citeste Mai Mult » read
Facebook
whorkshop image
Workshop "Matthew Griffiths` Experience" - 22 - 23 Octombrie 2016
pin Bucuresti
Matthew Griffiths (England)
6 Acest workshop are 6 credite
Matthew este un furnizor in educație și antrenor personal în domeniile de sănătate și fitness și este unul dintre cei mai mare  formatori aflati la mare cautare . Matthew este un ambasador pentru imbracaminte sport CASALL, pentru monitoare POLAR și încălțăminte VIVOBAREFOOT . După ce a prezentat ideile sale in peste 20 de tari , la evenimente precum Asia Fit , China și Filex , Aus . Matthew a fost , de asemenea, cerut si cautat de companii precum Nike , Shell , SAS și Adidas.
A facut parte  din echipa de Master Traineri Schwinn Cycling și a fost consultant pentru Nautilus International, unde a fost implicat în dezvoltarea si predarea multor programe educationale  la nivel global. Matthew a dezvoltat cele  80 de antrenamente CASALL SPORTSWEAR – „Antrenamentul zilnic”, prin intermediul unei aplicatii pe Iphone care are acum peste 100.000 de utilizatori.
Numele lui a aparut si a fost folosit, precum referinta, in mai multe carti și publicații și, totodata, este consilier de antrenamente pentru renumita resvista ELLE. Matthew  este  tutore de curs pentru cea mai mare școală de Personal Training  din Norvegia - AFPT.
În esență, scopul lui a fost acela  ca dezvoltarea fiecarui cursant sa se produca intr-un mod natural. Mișcări, precum alergare, alpinism, sărituri, lunging, tras – impins  sunt naturale pentru a fi utilizate și ar trebui să fie realizabilepentru fiecare cursant. El furnizeaza o fuziune de diferite forme și sisteme  care sunt combinate pentru a construi un sistem unit, care va oferi libertatea cursantilor de a explora potențialul lor fizic și pentru a se misca  în sport  cu mai multă fluiditate și eficiență.
Citeste Mai Mult » read
Facebook
whorkshop image
S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat) - 5 - 6 Noiembrie 2016
pin Bucuresti
Tiberiu Vintiloiu

6 Acest workshop are 6 credite
S.F.T. (SURFACE FREE TRAINING)---
Antrenamentul S.F.T.  este unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional care au intrat pe piata. Il puteti gasi in majoritatea cluburilor de fitness si chiar in casele oamenilor. Antrenamentul de acest tip  este foarte distractiv, eficient dar nu intotdeauna usor de executat. Este nevoie de indrumare pentru siguranta si executarea corecta a exercitiilor si din acest motiv este recomandat sa faceti un curs de introducere care va poate oferi principiile  fundamentale ale antrenamentuli descris mai sus. Fitness Scandinavia este incantata sa introduca in program S.F.T ( surface free training). Este un concept creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos
In workshopul S.F.T. training nivelul 1 veti invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip. De asemenea veti invata cum sa il introduceti in sesiunile dvs de PT si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si  sa creasca performantele. S.F.T. va va imbunatati sesiunile de antrenament personal si afacerea utilizand acest concept de antrenament integrat, si facand legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.
Citeste Mai Mult » read
Facebook
whorkshop image
S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat) - 25- 26 Noiembrie 2016
pin Cluj
Alex Valah
6 Acest workshop are 6 credite
ALEXANDRU VALAH
Daca esti activ in industria fitnessului, cu siguranta ai auzit de Alex Valah. Master Trainer al cursului de instructor fitness al Scolii Fitness Scandinavia, al cursului Personal Trainer Level 2, al cursului de EMS, mandru detinator a doua studiouri cunoscute de personal training si EMS din Bucuresti, Alex te va introduce unui nou stil de antrenament: S.F.T. – Surface Free Training sau anrenament suspendat.
A fost trainuit de unii dintre cei mai populari si importanti trainer internationali, ca Giovanna Ventura, Matthew Griffiths, Dimitris Gourgos, iar acum se bucura de popularitatea unui master trainer international.
Fost atlet de performanta, Alex Valah si-a dat toata energia in a-i invata pe altii cum sa le faca oamenilor viata mai buna prin sport. Si bine a facut, luand in considerare trainerii de pe piata, care in acest moment isi construiesc un nume si legaturi pretioase.  

Citeste Mai Mult » read

Workshop-uri trecute

Arhiva 2016

ianuarie   |   februarie   |   martie   |   aprilie   |   mai   |   iunie   |   iulie   |   august   |   septembrie   |   octombrie   |   noiembrie   |   decembrie
Va rugam selectati o luna!
Înregistrează-te la:

Parteneri ai școliiSecured Visa      Secured MasterCard
0.0553 / 0.0090 (82)