RomânăEnglish

Educatie

O parte a misiunii noastre este sa aducem pe piata si in industria de fitness din Romania workshop-uri si master classes care sa va inspire si sa fie in acelasi timp accesibile ca pret. Ne-am propus sa realizam acest lucru prin colaborarea cu antrenori internationali de top care sunt la curent cu ultimele tendinte si noutati din lumea fitness-ului.
Dacă nu puteţi găsi work-shop-ul sau un master class pe care il doriti în agenda noastra , vă rugăm să faceţi click pe sugestii şi să ne spuneţi ce alte tipuri de programe educationale ati dori sa va oferim.
Educatie
Facebook
Workshop dublu Fight-Klub - 27 - 28 Octombrie
Troy Dureh
6 Acest workshop are 6 credite
Troy este in prezent unul dintre instructorii pricipali de fitness in UK cu o experienţă care depăşeşte 14 ani . El ţine cursuri în faţa a mii de oameni la congrese din intreaga lume. Troy este din Londra, Anglia şi este căutat de branduri sonore şi dorit in cercurile de celebrităţi. El apare de obicei la televizor ca antrenor al celebrităţilor şi a produs numeroase DVD-uri printre care şi programul inovativ de dans Body Boot-camp care este pe piaţă in intreaga lume.


LA FINALUL ACESTUI WORKSHOP VETI PRIMI DOUA CERTIFICARI LA PRETUL UNEIA.  VA SFATUIM SA PROFITATI DE ACEASTA OCAZIE RARA DE A PRIMI CERTIFICARE.

Prima certificare va fi Bag Box iar a doua Beat Box. Ambele se bazeaza in mod fundamental pe contact. Daca nu veti participa la primul workshop fight-club alaturi de Troy Dureh veti pierde o experienta uimitoare. In acest workshop veti avea parte de o adevarata experienta energetica. Chiar daca ati pierdut primul workshop puteti sa va alaturati. Toate workshopurile fight-club sunt independente unul de celalalt.

BAG BOX
Conceptul flagship s-a raspandit in toata Anglia. Un curs de bag box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului. Energia este electrizanta. Exista trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple si combinatii puternice pe muzica),  “TURBO CLASS” (combinatii mai avansate pe muzica mai rapida) si “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizeaza sacul de box pentru intretinere)

BEAT BOX
Un exercitiu de box care utilizeaza manusi de box.  Se bazeaza pe executarea loviturilor combinate de pumni si picioare pe muzica, folosind sistemul unic Fight Club.
Beat Box va invata cum sa executati loviturile de pumni in combinatii. Acest modul se bazeaza pe metode de training implementate de nimeni altul decat Floyd Mayweather Junior, considerat unul dintre cei mai buni pugilisti pound to pound ( kilogrma la kilogram).
Chiar daca in acest moment este abia la inceput, este privit ca una dintre cele mai mari explozii din lumea boxului. Beat Box este un bonus pentru aceia care cauta ceva in plus la antrenament. Executarea loviturilor de pumn in exercitii combinate este o mare realizare pentru participantul la training. Arata impresionant  si este o metoda perfecta pentru intretinere.

contentContinutul workshop-ului

  • Curs demonstrativ
  • Prezentarea structurii cursului
  • Siguranta
  • Introducere  in tehnica
  • Tehnici de ajutor
  • Nivel fundamental (antrenamente/combinatii/coregrafie)
  • Activitate practica
  • Evaluarea teoriei
  • Concluzii
  • Feedback

contentProgramul workshop-ului

contentRecomanda unui prieten

Sambata (09.00 - 16.00)
Duminica (09.00 - 16.00)
watch
Numele tau:
Email:
trimite »

contentCe obtineti pentru participarea in cadrul workshop-ului

Niciun premiu pentru acest atelier

contentLocatia workshop-ului

WorldClass UpGround

www.worldclass.ro/health-academy-at-upground
Adresă:
Str. Fabrica de Glucoza Nr. 9 - 11, Sector 2, Bucuresti

 
whorkshop map
enlarge  Mareste Harta

contentUnde sa va cazati

Daca sunteti din afara orasului Bucuresti si cautati sa va petreceti noaptea intr-un loc placut si situat in apropierea locatiei, va recomandam:
Hotel Caro
Tel: +4021.208.6100
Adresă: Blvd. Barbu Vacarescu Nr 164A Sector 2, 020285 Bucuresti
whorkshop map
enlarge Mareste Harta
Înregistrează-te la:
Curs Aerobic Curs Aerobic
18 apr - 17 mai 2015 Citeste Mai Mult »
Secured Visa      Secured MasterCard