RomânăEnglish
Cea mai recenta conventie:
A 4-A CONVENTIE INTERNATIONALA DE FITNESS 12-13 APRILIE, 2014
Andreea Raicu
Andreea Raicu
Romania Romania
Sunt un om norocos. M-am nascut intr-o familie minunata, am crescut inconjurata de oameni care m-au iubit si m-au invatat sa iubesc sis a traiesc frumos” – Andreea Raicu

Dupa o copilarie extraordinara, Andreea a ales sa faca, la 15 ani, un curs de modeling la agentia MRA, unde a fost selectata in 2-3 prezentari. La varsta de 18 ani a fost chemata la concursul “Elite Model Look”, unde a castigat faza nationala si a mers in Coreea, la Seoul in finala. Momentul in care si-a auzit numele in timpul festivitatii de premiere pentru premiul special “Best Ellegance” a fost momentul in care Andreea si-a castigat increderea in sine.

Apoi, cariera sa a fost urmata de nenumarate contracte de modeling in Milano, insa cel mai dificil moment a fost acela cand a fost pusa sa aleaga intre o cariera ca prezentator in cadrul emisiunii “Ora &! Buna Dimineata!” si contracte importante de modeling in Londra si Tokyo. A avut de facut un lucru greu in acel moment: sa aleaga intre o cariera in modeling, unde calatorea mult si o cariera in televiziune, care ii oferea stabilitate si o cariera potrivita pe termen lung. A ales sa faca parte din lumea televiziunii, decizie pe care nu a regretat-o niciodata.

Dupa ce a lucrat cu Andi Moisescu, Andreea a prezentat emisiunea Pro Fashion. De asemena, a urcat ca si stilist, apoi fashion editor la revista Viva. In paralel, prezenta in cadrul emisiunii “Stil” de pe Prima TV. Urmatorii ani a lucrat ca si prezentator in emisiuni ca: Reuniunea de clasa, Big Brother, Ce vor fetele, Totul pentru Tine, Mereu Prieteni, Megastar, Fabrica de Staruri, Efect 30 (serial de televiziune).

Cel mai nou proiect al Andreei este site-ul www.andreearaicu.ro, inspirit din valorile in functie de care si-a construit stilul de viata. Pentru ami multe detalii, intra pe www.andreearaicu.ro.
din valorile in functie de care si-a construitstilul de viata. Pentruamimultedetalii, intra pewww.andreearaicu.ro.
Înregistrează-te la:Secured Visa      Secured MasterCard
0.0534 / 0.0099 (74)