RomânăEnglish
A 6-A CONVENTIE INTERNATIONALA DE FITNESS 19 - 20 MARTIE, 2016
inapoi la prima pagina a conventiei
Sâmbătă, 19 martie 2016
  SALA 1
(Bucharest)
SALA 2
(Bucuresti)
SALA 3
(Paris)
SALA 4
(Berlin)
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)
SALA 9
(Men’s
Health™
Romania)
09:00 - 10:00
  
 
10:15 - 11:15
 
11:30 - 12:30
 
12:45 - 13:45
 
14:00 - 15:00
 
15:15 - 16:15
 
 
16:30 - 17:30
    
17:45 - 18:45
    
 
Duminică, 20 martie 2016
  SALA 1
(Bucharest)
SALA 2
(Bucuresti)
SALA 3
(Paris)
SALA 4
(Berlin)
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)
SALA 9
(Men’s
Health™
Romania)
09:00 - 10:00
    
10:15 - 11:15
 
11:30 - 12:30
 
12:45 - 13:45
 
14:00 - 15:00
 
15:15 - 16:15
  
 
16:30 - 17:30
    
 

Descriere clase / seminarii

CROSS-TRAINING™ - Stavros Kaddiths
Sâmbătă, 19 mar - 09:00 - 10:00
SALA 1 (Bucharest)

Conceptul “Cross Training” este o inovatie in antrenamentele de grup. Forta si antrenamentul aerob si anaerob in diverse combinatii te vor da pe spate. Pentru cei care cauta o noua provocare in antrenament si cer ceva "de pionierat", cross training este perfect!

FIGHT-KLUB™ BAG BOX - Troy Dureh, Dean Heitman
Sâmbătă, 19 mar - 09:00 - 10:00
SALA 2 (Bucuresti)

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a raspandit in toata Anglia. Un curs de bag box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Energia este electrizanta! Exista trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple si combinatii puternice pe muzica), “TURBO CLASS” (combinatii mai avansate pe muzica mai rapida) si “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizeaza sacul de box pentru intretinere)
Yoga Fusion - Beko Kaygee
Sâmbătă, 19 mar - 09:00 - 10:00
SALA 3 (Paris)

O uniune armonioasa intre minte, trup si respiratie, aceasta clasa aduce elemente de  Iyenger, Sivananda, Hatha si Ashtanga Yoga, toate imbinate perfect intr-o  vinyasa (secvente de asane/ posturi imbinate impreuna prin respiratie). Relaxarea va fi punctul cheie, focusandu-se pe meditatie, un usor stretching si exercitii de forta cu variatii care produc suficienta caldura, totul pentru a-ti da un plus de energie.
House Dance - Mirjan Tahiraj
Sâmbătă, 19 mar - 09:00 - 10:00
SALA 4 (Berlin)

Aceasta clasa contine elemente din hip-hop.
Vei asculta muzica house in timp ce te vei bucura de o clasa creativa si... vei ajunge sa dansezi ca si cum nimeni nu se uita! Alege aceasta clasa pentru o aventura super distractiva pe o coregrafie cardio uimitoare.
S.F.T vs. BOSU - Alexandru Valah
Sâmbătă, 19 mar - 09:00 - 10:00
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Este o clasa complexa de antrenament, folosind doua accesorii inedite: corzile suspendate si bosu. S.F.T utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori profunzi ai zonei mediane (core-ul), astfel incat iti va imbunatati miscarile functionale si iti va creste performantele. Bosu se evidentiaza prin imbunatatirea echilibrului si a fortei.Combinatia perfecta dintre cele doua antrenamente te va da pe spate si iti va oferi o noua perspectiva aspupra antrenamentelor tale. Aceasta clasa este o combinatie perfecta intre miscare, forta, distractie, echilibru si siguranta.
Healthy lifestyle - Cristian Margarit
Sâmbătă, 19 mar - 09:00 - 10:00
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

Seminarul introductiv atinge teme de interes precum importanţa dietei şi a sportului în stilul de viaţă modern, ce să mâncăm şi ce să evităm, ce tip de activităţi fizice sunt bune, alţi factori implicaţi în menţinerea sănătăţii, a energiei şi a frumuseţii pe termen lung.
Kangoo Dance - Cristina Androne
Sâmbătă, 19 mar - 10:15 - 11:15
SALA 1 (Bucharest)

Kangoo TTR este un program sigur de aerobic pentru grupurile de fitness. Fa-ti miscarile preferate cu ghetele Kangoo Jumps® si descopera minunile sariturilor. Kangoo TTR este un antrenament dinamic, distractiv si motivant pe muzica, potrivit pentru toate varstele si nivelurile de conditie fizica. Acest tip de antrenament reduce impactul asupra incheieturilor, arde multe calorii, accelerand astfel procesul de pierdere in greutate, scade timpul de recuperare dupa ranire si imbunatateste mobilitatea si postura, datorita talpii
RaveFit® - Zoe McNuulty
Sâmbătă, 19 mar - 10:15 - 11:15
SALA 2 (Bucuresti)

Pregateste-ti betisoarele fosforescente si vino intr-o calatorie in trecut: anii 90 cu ceva influente actuale de drum & bass, mixate special pentru aceasta experienta sanatoasa de “club”! Miscari de dans usor de urmarit intr-o camera intunecata cu lumini disco... tot ce va lipsi va fi mahmureala!
Sâmbătă, 19 mar - 10:15 - 11:15
SALA 3 (Paris)

Pasi jucausi, intensitate maxima, performanta inalta. Ingredientele perfecte pentru o clasa cardio putin diferita! O clasa care te va inalta in top: practic, inveti cum sa creezi coregrafii inedite prin metode de predare usor de urmarit si multa imaginatie. In 3 pasi, vei deveni un coregraf cardio super!
No Pain - Cristian Deaconu
Sâmbătă, 19 mar - 10:15 - 11:15
SALA 4 (Berlin)

Corpul tau iti multumeste cand ii oferi antrenamentul de care are nevoie! Dezvolta-i mobilitatea, echilibrul si precizia la clasa "No pain". Bucura-te de momentele in care niciun muschi nu face pauza.
S.F.T. SPARTAN - Tiberiu Vintiloiu
Sâmbătă, 19 mar - 10:15 - 11:15
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Vrei sa te transformi timp de 60 de minute intr-un Spartan?
Vrei un antrenament exploziv si distractiv?

Credem ca acesta este antrenamentul perfect pentru tine daca vrei sa muncesti din greu si sa iti testezi nivelul de rezistenta si forta. 60 de minute de antrenament unde pana si pauza va fi activ! Pregateste-te, vinspartanii!
The power of cycling (SPINNING) - Mihai Cuc – Mike, Mihai Tica
Sâmbătă, 19 mar - 10:15 - 11:15
SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

Stim cu totii ca eforul este meritat pe deplin in momentul in care vedem rezultatele. Aceasta clasa reprezinta calatoria motivationala menita sa iti ofere acel ceva extra si sa iti faca ziua mai buna. Distreaza-te in aceasta calatorie care-ti va testa limitele, conceputa de trainer-ii Mihai Ticasi Mike Cuc. Vei putea sa iti descoperi potentialul ascuns al antrenamentului cardio cu un mix extraordinar de intensitate. Descopera beneficiile antrenamentului de tip cardio si lasa-te dus de pedale in aceasta cursa electrizanta.

“Fii intotdeauna propriul tau erou, crezi in tine si arata-ne puterea MAXIMA, energia EXTREMA si PASIUNEA Cycling-ului!”
Aqua kick - Ileana Rosu, Radu Mandache
Sâmbătă, 19 mar - 10:15 - 11:15
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)

Aceasta clasa consta intr-un program intens, caracterizat prin exerciţii simple și mișcări din kick box adaptate mediului acvatic. Participă la această clasă și vei descoperi o perspectivă inovativă asupra orelor de aqua!
Sâmbătă, 19 mar - 10:15 - 11:15
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

În timpul acestui seminar, timp de o ora, voi încerca să subliniez provocările de care se loveste un manager atunci când gestionează o echipă în domeniul nostru, dar si abordări și metode pentru a obține cele mai bune rezultate atat in echipa de vanzari , cat si in cea de sport . De asemenea , va voi oferi cateva repere si puncte cheie pentru a castiga cel mai important premiu: Clientul.

Pilates Mat-work - Stefano Crocetta
Sâmbătă, 19 mar - 11:30 - 12:30
SALA 1 (Bucharest)

Pilates Matwork poate fi predat pe trei niveluri diferite: incepător, intermediar și avansat. Toate nivelurile sunt predate cu cea mai buna metodologie de predare, urmarindu-se normele și standardele disciplinei. Poate fi un antrenament foarte bun terapeutic sau atletic pentru toate tipurile de oameni.
LIMITLESS™ - Valentin Vasile
Sâmbătă, 19 mar - 11:30 - 12:30
SALA 2 (Bucuresti)

LIMITLESS este primul program de remodelare corporală rapidă lansat în România care ia în calcul toate variabilele, livrând cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil.
Programul a fost creat în răspuns la programul încărcat care, chiar dacă ne-am dori, de cele mai multe ori nu ne permite să urmăm o alimentație curată și echilibrată și un program de sport pe tot parcursul anului.
Membrii LIMITLESS beneficiazăîntr-o singură lună de program de:
-    O evaluare completă și complexă (inclusiv pe baza analizelor de sânge)
-    Măsurători complete la începutul și finalul programului (kg, compoziție corporală, măsurători cu centimetrul ale principalelor grupe musculare)
-    8 ședințe de antrenament hiper-intens de grup. În sală vor fi prezenți în permanență 2 antrenori, fiecare participant beneficiind de atenția necesară.
-    Un antrenament individual personalizat pe obiectivele fiecărui participant (slăbire, hipertrofie, tonus, menținere etc)
-    Plan de alimentație personalizat pe obiectiv
-    O ședință de coaching pentru menținerea nivelului de motivație pe parcursul programului
-    Seminar de nutriție și sesiune de Q&A
LIMITLESS este astfel un hybrid între antrenamentele motivante de grup, abordarea personalizată specifică personal training-ului și consultanța nutrițională, un mix care oferă maximum de rezultate în ce lmai scurt timp.
Sâmbătă, 19 mar - 11:30 - 12:30
SALA 3 (Paris)

Corpul tau este unealta cea mai versatila pe care o poti avea. Poti sari, te poti intoarce, poti ridica. Poti lucra intr-un ritm mai lent sau poti ridica singur/a frecventa cardiaca, iar in aceasta clasa vei experimenta si invata tipuri de antrenamente cu greutatea corpului, ce pot fi combinate cu antrenamentul tau de zi cu zi, pentru a-ti imbunatati mobilitatea si forta functionala.
FIGHT-KLUB™ KHAI BO - Adrian Borozan
Sâmbătă, 19 mar - 11:30 - 12:30
SALA 4 (Berlin)

FIGHT-KLUB™  KHAI-BO
KHAI – BO este un tip de exercitii de freestyle combat executate pe muzica. Lansat la sfarsitul anilor 90, este practicat azi de 3000 de instructori din intreaga lume si este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia.

La fel ca si conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este impartit in trei segmente POWER, TURBO si CIRCUIT. KHAI-BO reprezinta o alegere preferata de centrele care beneficiaza de un spatiu redus sau de un buget redus pentru echipamente sau care pur si simplu cauta o alternativa pentru Body Combat, pastrand in acelasi timp calitatea si consecventa cursurilor. Este o clasa care foloseste miscari de lupta, care formeaza impreuna o coregrafie predefinita. Ofera varietate participantilor si este un antrenament distractiv si exploziv.
Sâmbătă, 19 mar - 11:30 - 12:30
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Câți dintre noi nu își doresc o formă fizică excelentă? Iată de ce îți propun un antrenament exploziv de cardio și forță conceput pentru a arde calorii maxime în timp record, un antrenament în care vei avea ocazia să îți testezi rezistența și voința. Exercițiile vizează lucrul cu propriul corp - așadar vei avea la tine toate accesoriiile necesare. Cel mai important este să te simți bine și să ajungi ca la finalul clasei să zâmbești mulțumit alături de ceilalți participanți!
BODY & MIND - Horea Crisan
Sâmbătă, 19 mar - 11:30 - 12:30
SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

Clasa Body & Mind este creata in asa fel incat iti vei descoperi nivelul de rezistenta in timp ce urci un munte, descoperindu-l.

Pentru aceasta este nevoie sa iti descoperi limitele prin trup si suflet. Muzica din aceasta clasa este menita sa iti mentina mintea alerta. Primul care “cedeaza” este trupul, dar mintea are radacini adanci care iti vor impune si te vor ajuta sa ajungi pana in varf!
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

Ești actualul sau viitorul proprietar al unei săli de fitness și vrei să știi care sunt cele mai profitabile produse și servicii pe care le poț ivinde? Vrei să îț iconstruiești business-ul cu o marjă de profit cât mai bună și în aceleași timp clienții tăi să aibă de spus doar lucruri bune la adresa clubului pe care îl deții și/sau îl manageriezi? Acest seminar îți va răspunde întrebărilor cu exemplele concrete ale business-urilor de fitness românești care au fost fie scalate, fie chiar lansate de 3H Communications.
Sâmbătă, 19 mar - 11:30 - 14:00
SALA 9 (Men’s Health™ Romania)

Romania's Next Top Trainer este un concurs national care își propune să descopere cel mai talentat antrenor român de fitness. Căutam cel mai bun formator – încă nedescoperit –, un profesionist de fitness ale cărui aptitudini pot motiva și captiva audiența. Un juriu internațional va selecta câștigătorul dintre cei opt finaliști, la capătul unei competiții live.
"Vrem să descoperim un antrenor care ar putea motiva oamenii să meargă la sala de fitness, care este nu numai un expert în acest domeniu, dar, de asemenea un bun comunicator. Și cineva care nu e un nume mare în comunitatea de fitness. Încă! "
Mihai Ghiduc, redactor șef Men’s Health
Step Concept - Gio Pap
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 1 (Bucharest)

Participand la aceasta clasa, vei ajunge in top!
Ia parte la actiunea unei clase pline de coregrafii creative. Te vei umple de energie, depasindu-ti limitele, in jurul step-ului, pe el, sus, jos!
Alege aceasta clasa daca vrei sa te distrezi pe step si sa inveti coregrafii noi si inedite!
Zumba™ Fitness - Adela Iacob, Cristina Hagiescu, Alina Duma, Paul Chirieac
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 2 (Bucuresti)

Echipa favorita de instructori Zumba® va pregateste un super master class! Ia parte la distractie alaturi de unii dintre cei mai iubiti instructori Zumba® din tara. Distreaza-te, simte-te bine, danseaza ca si cum nimeni nu s-ar uita si uita de toate grijile! Cei 6 iti vor promite ca vei arde calorii fara sa-ti dai seama.
Capoeira aerobics - Cristina Androne, Cristian Stanescu
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 3 (Paris)

Capoeira aerobic este  o clasa intensa, pe ritmuri tribale,  in care se combina pasii de aerobic cu elementele de dans, capoeira traditional si artele martiale rezultand o ora spectaculara, energizanta si complexa!
Power Yoga - Beko Kaygee
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 4 (Berlin)

O clasa potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, care pune accent pe variatii ale posturilor, vinyasa dinamic, posturi de echilibru si o usoara parte de forta. Este o clasa bazata pe sistemul Ashtanga din Hatha Yoga. Putina experienta in Yoga poate fi un beneficiu, dar nu este obligatoriu, intrucat Beko ofera explicatii si modificari in timpul clasei, totul pentru a avea parte de o experienta de neuitat pentru trup si suflet.
S.F.T vs. BOSU - Laurentiu Cical
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Este o clasa complexa de antrenament, folosind doua accesorii inedite: corzile suspendate si bosu. S.F.T utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori profunzi ai zonei mediane (core-ul), astfel incat iti va imbunatati miscarile functionale si iti va creste performantele.

Bosu se evidentiaza prin imbunatatirea echilibrului si a fortei. Combinatia perfecta dintre cele doua antrenamente te va da pe spate si iti va oferi o noua perspectiva aspupra antrenamentelor tale. Aceasta clasa este o combinatie perfecta intre miscare, forta, distractie, echilibru si siguranta.
BORN TO RIDE - Teodor Demetriad, Reginel Darlea
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

Oamenilor le place sa asculte muzica si sa inchida ochii in timp ce pedaleaza. Scopul acestei clase este sa te convinga sa evadezi din cotidian si sa te distrezi in timp ce te antrenezi! Acesta e cel mai frumos sentiment pe care il poti avea atunci cand pedalezi!

Senzatia pe care ti-o ofera nu se poate compara cu nimic! Muzica este elementul  cheie intr-un astfel de antrenament!!! Nu rata aceasta clasa!
AquaSHAPE™ - Liora Zytcer
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)

Antrenamentul in apă este conceput pentru a tonifia muschii, arderea grasimii si a caloriilor si vaofera o minunata condiționare aerobica. În apă, toate aceste obiective pot fi realizate în același antrenament. Acest antrenament este perfect pentru incepatori pana la niveluri avansate ,si, chiar dacă nu ai mai lucrat în apă înainte sau nu stii sa inoti, acesta este un antrenament prietenos, care te va  tine in forma, iar vizibil te va subtia
Rezistenta la apa ofera  tonus , întărește și definește muschii, iar miscarile ample de picioare si brate oferă antrenament aerobic pentru a arde grasimi si pentru a consolida sistemului cardiovascular. În apa gravitatea este aproape zero si te face sa lucrezi abdomenul si articulatiile. Mișcările rapide sunt grele si fiecare face cat reuseste, iar nivelul apei ar trebui să fie până la piept, astfel încât mâinile vor fi sub apă, atunci când acestea sunt in lucru.  
Training program design - Nicolescu S. Lucian
Sâmbătă, 19 mar - 12:45 - 13:45
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

Află cum să compui programe de antrenament, folosind periodizarea, atâ tpentru amatori cât ş ipentru sportivi de performanţă. Cum să alegi ideal exerciţiile şi ce variabile să foloseşti pentru a obţine cea mai bună formă?  

Nicolescu S. Lucian pregăteşte sportivi de performanţă cu rezultate la nivel naţional şi mondial, şi susţine că ”Forma de vârf se atinge rapid şi sigur doar când este corect planificată”.
Nivel: amatori şi sportivi de performanţă.
HIT IT - Adrian Borozan, Eliza Luca
Sâmbătă, 19 mar - 14:00 - 15:00
SALA 1 (Bucharest)

Aceasta clasa este o combinație de cardio, box și arte maritale oferind un antrenament corporal total care are ca scop de sa imbunatateasca rezistenta, viteza , flexibilitate, coordonare si echilibru. Vino sa incerci una dintre cele mai populare tendințe in fitness cu miscari de uppercut, cross, lovituri, si devino si mai in forma de cat esti! Vino pregătit să transpiri!
Kangoo Power - Diana Stirbu, Luisa Stirbu
Sâmbătă, 19 mar - 14:00 - 15:00
SALA 2 (Bucuresti)

Este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii întregului corp şi cresterii puterii musculare şi rezistenţei. Mişcările de bază sunt foarte uşoare şi pot fi executate crescând complexitatea şi intensitatea. Acest program este potrivit unei game largi de participanţi, chiar şi acelora care în mod normal nu se înscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleţi datorită tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizează efortul şi previne accidentarea încheieturilor.
Puterea înseamnă forţă şi viteză.
DANCELO 1 ™ - Kalin Petkov
Sâmbătă, 19 mar - 14:00 - 15:00
SALA 3 (Paris)

Dancelo este un nou program de dans fitness. Acesta a fost proiectat pentru a combina cele mai moderne tendințe de fitness și dans într-o experiență unică cu hit-uri de top din lume. Dancelo ® a fost prezentat cu succes și este deja în curs de dezvoltare în Europa și Asia. Acesta are două tipuri principale de clase de fitness  dans - Dancelo ® și Dancelo ® Power Toning.

DANCELO ® - este un format de fitness dans ,usor, simplu, dar intens si distractiv pentru toată lumea.
X tempo™ - Rares Coman
Sâmbătă, 19 mar - 14:00 - 15:00
SALA 4 (Berlin)

X-Tempo aduce schimbări și inovații! Un sistem de programe eficiente care va va capta astfel încât să puteți fi în formă într-un mod ușor și distractiv.

Fiecare program X-Tempo este alcatuit din clase cu coregrafie și muzică, special planificat și dezvoltat pentru a crea o pregătire completă și simplă. Cincizeci de minute de antrenament fără pauze, în scopul de a lucra din greu și de a te mentine in forma si tot timpul arzand calorii.

În timpul claselor X-Tempo, există multe schimbări in ritmul muzicii, și, prin urmare ritmul mișcărilor se schimbă. Fiecare moment din clasa se caracterizează prin schimbări continue și bruște de viteză, ale mișcărilor, ceea ce face ca muschii si sistemul cardiovascular sa lucreze din greu dar într-un mod controlat. Alegerile muzicale sunt super-hit-uri mondiale, lucru care va umple clasele cu emoții și bucurie: veți fi dependenti!
S.F.T. BASIC TRAINING - Tiberiu Vintiloiu
Sâmbătă, 19 mar - 14:00 - 15:00
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Este o clasa complexa de antrenament, folosind un accesoriu special:coarda suspendata. Aceasta clasa te va face sa iti depasesti limitele datorita fortei imense pe care trebuie sa o folosesti. Implica miscari de baza din antrenamentul SFT (Surface Free Training).Este o clasa nemaipomenita pentru conditionarea intregului corp.
Aqua toning - Mihaela Murgu
Sâmbătă, 19 mar - 14:00 - 15:00
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)

Aqua Tonic este o clasa care va tonifia fiecare parte a corpului. Aceasta clasa este provocatoare dar nu si imposibila. Daca veti vrea sa simtiti ca ati antrenat corpul cu adevarat, atunci aceasta este clasa pentru dvs!
3D functional training - Matthew Griffiths
Sâmbătă, 19 mar - 14:00 - 15:00
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

In acest seminar vei explora noul val de trenduri functionale 3D si aplicarile acestora in fitness si wellness. La scara globala, am vazut cu totii o schimbare catre un antrenament functional mai holistic. Vei afla in acest seminar dezvoltarea antrenamentului functional si aplicabilitatea sa pe piata Romaneasca.
INTERVAL CHALLENGE - Andrei Mutu
Sâmbătă, 19 mar - 14:00 - 15:00
SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

Clasa de Interval este poate una dintre cele mai indragite tipuri de antrenamente pe care Spinning-ul le pune la dispozitia iubitorilor de ciclism interior. Aceasta se remarca prin cresteri si descresteri bruste ale ritmului cardiac prin manipularea intensitatii cu care se lucreaza, antrenamentul de tip interval fiind benefic celor care doresc sa isi impinga conditia fizica dincolo de limitele intalnite. Astfel, se poate creste capacitatea aerobica si anaerobica a participantului cat si rezistenta la oboseala. Ca drept rezultat, ciclistii vor putea sustine un anumit exercitiu pentru o mai lunga perioada de timp, avand o rezistenta crescuta.
Afro Aerobics - Papa Faye
Sâmbătă, 19 mar - 15:15 - 16:15
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Iti doresti sa intri intr-o alta lume? Vrei a lucrezi intens si sa te distrezi in acelasi timp? Programul afro-aerobic este unul care se desfasoara pe muzica afro si consta in miscari afro care iti lucreaza tot corpul (picioare, fesieri, brate, spate). Este un dans traditional si modern, dar in acelasi timp si o distractie care te incarca de energie pozitiva.
deepWORK highlights - Borsodi Balazs
Sâmbătă, 19 mar - 15:15 - 16:15
SALA 1 (Bucharest)

Este un antrenament functional, holistic (al intreguluicorp ), ce te ajută să-ţi regăseşti spiritualitatea, să-ţi atingi limitele îndeplina cunostinţă de cauză. Antrenamentul deep WORK cunoaşte un succes international imens, fiind un antrenament alcătuit conştient si responsabil vis-a-vis de sănătatea participanţilor şi a complexitătii mişcărilor. Din fundal te conduce muzica, ritmurile antrenante te provoacă să te eliberezi şi să-ţi atingi propriile limite! Este indicat atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, tuturor acelora ce doresc să simtă adevărata provocare şi menire! deepWORK™ este răspunsul pentru spiritul interior: te ajută sa-ti descoperi propriile limite fără prejudecăți.
Pe scurt, este logic să te uiți la o persoană ca la un întreg și prin urmare, de a instrui pentru a atinge obiectivele mari la nivele mentale și fizice.
Steel Combat - Fernando Gorini
Sâmbătă, 19 mar - 15:15 - 16:15
SALA 2 (Bucuresti)

Acesta este un nou system de Fitness Combat, in care, in 60 de minute, participantii se vor bucura de o experienta unica si vor invata tehnici noi de antrenament, de la unul dintre cei mai eficienti oameni din industria sportiva. Intr-un fel, se combina Box-ul si Artele Martiale, oferind fiecare concept  cate un antrenament dinamic si intens, care arde caloriile foarte mult si care sunt  si foarte distractive si eficiente.  Dar, mai presus de toate, acestea ofera o clasa sigura, cu rezulate concrete intr-un timp real si scurt.
Functional HIIT - Alexandru Valah
Sâmbătă, 19 mar - 15:15 - 16:15
SALA 3 (Paris)

Forta, cardio, viteza, agilitate, echilibru si coordonare sunt doar cateva elemente din fitness pe care le vei experimenta in cele 60 de minute ale clasei. Iti vei folosi greutatea propriului corp ca accesoriu de rezistenta.Unul dintre principalele beneficii ale acestei clase este o ardere exceptionala a caloriilor care depaseste 24 – 48 de ore dupa antrenament.
Sâmbătă, 19 mar - 15:15 - 16:15
SALA 4 (Berlin)

Fitness Extrem, prezintă anul acesta “Ripped in 45 days”, variantă de antrenament propusă pentru a obţine rapid forme accentuate si definite, in acelaşi timp!
Programul a fost conceput de Nicolescu S. Lucian, preparator sportiv cu rezultate la nivel naţional şi mondial.
Nivel:  intermediari & avansaţi
Aqua Gym - Alexandra Georgiadis
Sâmbătă, 19 mar - 15:15 - 16:15
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)

Aqua Gym este un sport complex, care lucreaza toate grupele musculare, imbinand miscari de brate si picioare, imprumutate din programele de aerobic, dar care se executa in apa de adancime medie, pe fond muzical si la nevoie  cu echipamente ajutatoare.

Pe langa beneficiile aduse de orice activitate fizica, efectuarea exercitiilor de gimnastica aerobica in apa asigura protejarea completa a articulatiilor si tendoanelor datorita fenomenului de flotabilitate (apa susţine 90% din greutatea corpului, sau altfel spus, forta gravitationala este mult mai mica in apa decat pe uscat).

Asadar, exercitiile pot fi executate in conditii de siguranta de catre oricine, inclusiv de catre persoanele in varsta.
The power of words - Alina Erbiceanu
Sâmbătă, 19 mar - 15:15 - 16:15
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)


Kangoo Kick - Cristian Stanescu
Sâmbătă, 19 mar - 16:30 - 17:30
SALA 1 (Bucharest)

Kick It! Acesta este un program cu stiluri din Arte Martiale, folosind blocaje si lovituri din diferite stiluri de lupta, inclusiv Kick Box si Karate. Acest devorator de stres, fara contact, fara agresivitate, iti va provoca intregul corp si te va face sa te simti indestructibil! Participand la aceasta clasa, vei descoperi ca este o metoda excelenta de a transforma stresul in energie pozitiva. Din momentul in care vei parte in acest program, vei beneficia de forta crescuta si dezvoltare musculara si, de asemenea, iti vei corecta postura si imbunatati mobilitatea. Kangoo Kick este un antrenament completatat pentru corp, cat si pentru minte!
Pilates Flow Motion - Stefano Crocetta
Sâmbătă, 19 mar - 16:30 - 17:30
SALA 2 (Bucuresti)

Este un protocol de lucru pe bază muzicala, care ajuta executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și a exercitiilor la saltea. Scopul este de a obține printr-un sistem de predare suplimentar o secvență de exerciții, folosind toate planurile de mișcare și respectând regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt predate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și antrenante.
Contemporary dance - Oana Ionita
Sâmbătă, 19 mar - 16:30 - 17:30
SALA 3 (Paris)

Un stil de dans la moda, neconventional unde inveti sa-ti cunosti corpul, spatiul si sa experimentezi o noua dimenisune a trairilor interioare.
Dansul contemporan include elemente din balet, Jazz, dar se refera maimult la stare si energie. O fuziune de elemente coregrafice sau teatrale de la cele clasice până la cele post moderne
Cursul debuteaza cu o incalzire, apoi se urmareste realizarea unei mici coregrafii. Principii din dansul contemporan: contractie extensie, utilizarea spatiului, lucrul in parteneriat, sau contactul cu solul.
Cateva motive sa participi la cursuri de dans contemporan:
-    iti elibereaza mintea pentru a putea fi mai creativ;
-    iti dezvolta simtul ritmic si capacitatea de a adapta miscarile la propriul stil;
-    iti creste abilitatea de a dansa pe orice tip de scena;
-    inveti sa dansezi pe ritmuri variate;
-    iti imbunatatesc reflexele si posibilitatea de a dansa la o viteza ridicata prin diverse schimburi de ritm si de directie.
Cei care experimentează acest tip de dans ajung la o conexiune profundă cu trupul si mintea lor, trăind senzaţii minunate ce pot aduce o stare de echilibru, eliberare de emoţii reprimate şi control. Prin muzică, mişcări naturale, respiraţie şi improvizaţie poţi explora universul tău interior, descoperind un mod armonios de a trăi. Dansul contemporan este arta care te poartă într-o călătorie în lumea simţurilor, fiind un mod de a te mişca, de a te simţi, de a respira şi de a te conecta cu tine. Dansul contemporan reprezintă proiecţia unei poveşti în care poţi să te exprimi liber, comunicarea prin mişcări de dans fiind o cale spre libertate, creaţie şi armonizare.
COREX & POSTURAL - Liora Zytcer
Sâmbătă, 19 mar - 16:30 - 17:30
SALA 4 (Berlin)

Toata lumea stie ca exercitiile core-ului imbunatatesc echilibrul si stabilitatea. Aceste tipuri de exercitii (pentru core) iti antreneaza muschii pelvisului, lombarului, coapselor si abdomenului, totul pentru a lucra intr-o armonie perfecta. Acest lucru conduce la o stabilitate mai buna, fie in sala de antrenament, fie in timpul activitatilor zilnice. De fapt, cele mai multe sporturi si activitati fizice depind de stabilizatorii principali ai core-ului.

Acestia asigura forta si stabilitate in intregul corp, de aceea este foarte important sa dezvoltam aceste grupe musculare. Pe langa ocazionalele genuflexiuni si flotari, si exercitiile pentru core sunt deseori neglijate. Insa, acestea iti vor pune cu siguranta “pe picioare” muschii trunchiului!
Posture Training:

Dupa ce a intampinat cateva probleme medicale, Lyora a creat o clasa de antrenament postural care a ajutat-o atat pe ea cat si pe clientii sai sa isi continue vietile cu mai putina durere si o forma fizica buna. Din pacate, putini oameni au o postura buna, mai ales una perfecta. De fapt, postura incorecta dezvolta deseori probleme medicale (dureri de spate si de gat, blocaje, raniri rapide), incat nu apuci sa observi decat cand nu iti mai poti misca un umar de exemplu. Din fericire, iti poti corecta postura introducand in atrenamentul tau anumite exercitii simple si stretching.
Satyananda Yoga - Avisek Majumdar (Avi)
Sâmbătă, 19 mar - 16:30 - 17:30
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Clasa de Satyananda Yoga predata de Avi Va va va ajuta sa va concentrate asupra întineririi corpului și a minții prin mișcări atente blânde si sincronizate cu respiratia si prana. Clasa va prezenta filozofia tradițională de yoga și va ajuta participanții să dezvolte o înțelegere mai profundă a corpului lor, a mintii si a emotiilor, lucru ce ajuta în cultivarea sănătății și a fericirii . Clasa este potrivita atat pentru incepatori, cât și pentru cei care au interactionat cu acest concept de Yoga & Mindfulness.
Tai Chi Combat - Beko Kaygee
Sâmbătă, 19 mar - 17:45 - 18:45
SALA 1 (Bucharest)

Veti descoperi ca in miscarile fluente si usoare de zi cu zi se afla aplicari efective din arte martiale. Tai Chi Chuan (taijiquan) se traduce “pumnul suprem”! In aceasta clasa vei experimenta aplicatii pentru proprie aparare, cu tehnici dezvoltate si explicate intr-un mod cat mai usor, totul pentru a invata sa empatizezi cu energia oponentului, pastrandu-ti in acest fel propria-ti energie. Vei afla ca nu trebuie sa fii mare si puternic pentru a te putea apara.
SUPER JUMP ORIGINAL - Dana Boros
Sâmbătă, 19 mar - 17:45 - 18:45
SALA 2 (Bucuresti)

Super Jump Original (R) este o clasa inovatoare conceputa de Jill Cooper, creata pentru trambulina profesionala Coal sport (R)!
Super Jump Original(R):
•    aduce un suflu nou în lumea fitness-ului de astăzi;
•    este un program coregrafic, cu un nivel cardio ridicat;
•    optimizează forța de gravitație pentru a activarea sistemului limfatic șicresterea metabolismul;
•    are ca efect tonifierea musculaturii, fără suprasolicitarea articulațiilor;
•    sunt solicitate la maxim urmatoarele zone: gambe, glutei, brate, abdomen;
•    imbunătățește si stemu limunitar;
•    este o clasa in care euforia si energia pozitiva sunt starile specifice!
Instructoriia creditati Super Jump Original sunt pregatiti in cadrul unui curs special creat de Jill Cooper, in timpul cursului studiindu-se pasii de baza, beneficiile exercitiilor executate pe trambulina profesionala Coal sport(R), metodologia conceperii si predarii coregrafiilor specifice trambulinei, lucrul corect pe muzica.
Zumba™ Fitness-fusion - Mirela Sibinovici
Sâmbătă, 19 mar - 17:45 - 18:45
SALA 3 (Paris)

Programul este conceput ca un mix de aerobic si fitness, cu miscari in ritmuri rapide care tonifica si sculpteaza corpul.
Muzica iti stimuleaza simturile, in timp ce miscarile dinamice si sexy te ajuta sa obtii fizicul perfect. Vei folosi chiar si muschii pe care nu stiai ca ii ai, si vei arde mai multe calorii decat iti poti imagina.
Raunch® - Zoe McNuulty
Sâmbătă, 19 mar - 17:45 - 18:45
SALA 4 (Berlin)

Fiind descris ca “burlesque pe steroizi”, Raunch® depaseste granitele unei clase normale de dance si este creata pentru a te face sa iti dai seama de frumusetea ta si sa fii fericita in propria piele exact asa cum esti.  Asteaptat-te la un strop de vulgaritate si ne luam intreaga responsasbilitate pentru orice actiune de-a ta cauzata de efectul acestei clase!
Urbhanize® Class - Simona Ionescu
Sâmbătă, 19 mar - 17:45 - 18:45
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Urbhanize® este un program dance - fitness , ce combina doua stiluri de dans provenite din culturi diferite , hip hop si bhangra , tradiționalul dans indian , cu elemente de tonning .
Programul a fost creat de Tina si Dennis Thomsen , campioni mondiali la Hip Hop si a fost lansat oficial pe 1 ianuarie 2015 .
ULTIMATE PILATES™ - Cori Gramescu
Duminică, 20 mar - 09:00 - 10:00
SALA 1 (Bucharest)

Ultimate pilates este o abordare noua si complet originala a exercitiilor clasice de Pilates. Metoda a fost dezvoltata de catre Cori Gramescu si ii incununeaza cu success activitatea in domeniul sportului de amator si antrenamentelor de grup. Este o metoda extrem de sigura si eficienta, potrivita unei game largi de clienti. De la adolescenti la seniori, ajungand la clientii obisnuiti ai unei Sali de fitness, Ultimate Pilates ofera o solutie fiecarui client in parte.

Ultimate Pilates mentine siguranta elementelor si principiile de baza care au construit fundatia metodei clasice, dezvoltata de catre Joseph Pilates, adaugandu-i-se in plus ultima generatie de concepte din sport: ANTRENAMENT ORIENTAT CATRE REZULTATE, ANTRENAMENT FARA INCALTARI, POSTURA si ECHILIBRU si BLOCURI DE EXERCITII.
Duminică, 20 mar - 09:00 - 10:00
SALA 2 (Bucuresti)

Este deja demonstrat stiintific faptul ca exercitiile pliometrice imbunatatesc performanta atletica. In acest master class vom lucra un antrenament functional 3D, pe toate planurile si in miscare. Vei invata cum sa aplici exercitii pliometrice in antrenamentul tau, pentru a-ti optimiza performanta atletica.
H.I.I.T - Cristian Deaconu
Duminică, 20 mar - 09:00 - 10:00
SALA 3 (Paris)

Aceasta este o clasa intensa pe intervale, care combina exercitii explozive care te vor face sa iti depasesti limitele cu exercitii cardio care iti vor imbunatati inima. Alatura-te lui Cristian in acest antrenament intensiv pentru a arde o gramada de calorii si pentru a te simti cu adevarat implinit. Cristian iti promite ca vei munci si te vei distra in aceeasi masura.
Dance Concept - Gio Pap
Duminică, 20 mar - 09:00 - 10:00
SALA 4 (Berlin)

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa fii un star dance? Nu mai trebuie! Alege aceasta clasa si vei deveni un star!
Ia parte la o coregrafie uimitoare, plina de energie, distractie, creativitate si multi pasi! Muzica te va face sa iti dezlantui starul din tine!
BOSU® HIIT Extreme - Mihai Cuc – Mike
Duminică, 20 mar - 09:00 - 10:00
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Un antrenament intens, eficient, stimulant, provocator, plin de satisfactii cu o incarcatura maxima de actiune, de la inceputpana la sfarsit! Si, cel mai important dintre toate, are factorul DISTRACTIE! Cu ajutorul accesoriilor BOSU® (platforma Bosu si Bosu Power Stax) vei descoperi o alta latura a antrenamentului pe intervale la intensitate crescuta, precum si aplicabilitatea lui, atat in fitness, cat si in sport.  Iti vei imbogati cunostintele cu o varietate de exercitii la intensitate maxima, folosite atat de catre atleti de top cat si de catre incepatori.
Duminică, 20 mar - 10:15 - 11:15
SALA 1 (Bucharest)

Fa din imposibil posibil! O sa ajungi sa vezi ca ceea ce este posibil, este simplu; ceea ce este simplu, este elegant. Acesta este adevaratul sens al unei clase step de succes! Fa din step instrumentul perfect pentru coregrafii inedite! Urmeaza-l pe George! Apoi preiei conducerea!
Duminică, 20 mar - 10:15 - 11:15
SALA 2 (Bucuresti)

In aceasta clasa vei calatori pe ritmul tobelor africane catre diverse stiluri de dans tocmai din tinuturi indepartate ca Ghana, Nigeria, Angola, Brazilia si Iniile de Est. Pregateste-te sa transpiri, sa lasi deoparte inhibitiile si sa-ti pui soldurile in miscare!
Myofacia meet basic - Simona Niste
Duminică, 20 mar - 10:15 - 11:15
SALA 3 (Paris)

Deoarece fascia formează un corp întreg , o matrice tridimensională continuă de sprijin structural în jurul organelor,  a muschilor , articulatiilor , a oaselor și fibrelor nervoase , acest aranjament fascial multidirecțional sau multidimensional   ne permite să ne deplasam în mai multe direcții, astfel încât aceste mișcări noi vor fi întâlnite într-o clasă de bază numita BodyArt.
Kangoo Power - Cristian Stanescu
Duminică, 20 mar - 10:15 - 11:15
SALA 4 (Berlin)

Este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii întregului corp şi cresterii puterii musculare şi rezistenţei. Mişcările de bază sunt foarte uşoare şi pot fi executate crescând complexitatea şi intensitatea. Acest program este potrivit unei game largi de participanţi, chiar şi acelora care în mod normal nu se înscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleţi datorită tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizează efortul şi previne accidentarea încheieturilor.
Puterea înseamnă forţă şi viteză.
S.F.T. SPARTAN - Laurentiu Cical
Duminică, 20 mar - 10:15 - 11:15
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Vrei sa te transformi timp de 60 de minute intr-un Spartan? Vrei un antrenament exploziv si distractive? Credem ca acesta este antrenamentul perfect pentru tine daca vrei sa muncesti din greu si sa iti testezi nivelul de rezistenta si forta. 60 de minute de antrenament unde pana si pauza va fi active! Pregateste-te, vin spartanii!
Hill riding experience - Adrian Borozan
Duminică, 20 mar - 10:15 - 11:15
SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

Aceasta clasa te va face sa te simti ca si cum ai merge cu bicicleta in natura, cu o priveliste minunata in fata ta si o muzica motivanta. Pregateste-te pentru o clasa de cycling pe interval cu Adrian, care iti va face picioarele sa ia foc!
Water Element - Eliza Luca
Duminică, 20 mar - 10:15 - 11:15
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)

Apa este cu siguranta unul dintre elementele de baza ale vietii. Insusi corpul uman este constituit din peste 70% apa. Aceasta clasa va imbina miscarile naturale ale corpului cu rezistentape care o are la apa. Eliza va combina exercitii, care vor crea o conexiune naturala cu apa. Intra intr- lume fantastica a antrenamentului acvatic: exercitiile vor fi mai grele in apa, dar distractiava fi pe masura!
Duminică, 20 mar - 10:15 - 11:15
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

Nutriția, atât cea medicală, cât și cea de remodelare corporală, este una din științele cu cea mai rapidă dezvoltare. Anual sunt descoperite concepte și dezvoltate teorii noi.Ceea ce acum cinci ani era considerat cea mai performantă strategie nutrițională pentru arderea grăsimii, astăzi poate fi considerat depășit sau nesănătos. Ceea ce acum doi ani se considera căstă la baza unei afecțiuni sau alteia, astăzi poate fi inclus deliberat în planul de tratament (ex. Teoria colesterolului bun și rău). Pe larg despre ultimele noutăți ale domeniului, la seminarul susținut de Valentin Vasile și Tania Fântână.
Duminică, 20 mar - 11:30 - 12:30
SALA 1 (Bucharest)

Super Jump Mix Workout este o clasa noua, exploziva, creata pentru trambulina profesionala Coal sport(R)!
Super Jump Mix Workout:
•    va prezenta ultimele noutati ca si accesorii/metodologie folosite in timpul clasei pe trambulina profesionala Coal sport(R)
•    este un mix al claselor Super Jump Original(R), Super Jump Intensity(R), Super Jump Thunderbell(R), Super JumpKombat(R).
•    optimizează forța de gravitație pentru a activarea sistemului limfatic și cresterea metabolismului;
•    are ca efect tonifierea musculaturii, fără suprasolicitarea articulațiilor;
•    sunt solicitate la maxim urmatoarele zone: gambe, glutei, brate, abdomen;
•    imbunătățește si sistemul imunitar;
•    este o clasa in care euforia si energia pozitiva sunt starile specifice!
Zumba™ Sentao - Adela Iacob, Cristina Hagiescu, Alina Duma
Duminică, 20 mar - 11:30 - 12:30
SALA 2 (Bucuresti)

Programul exploziv ZumbaSentao™ iti intareste core-ul, arde caloriile si sculpteaza muschii, transformand un scaun intr-un partener de dans desavarsit. Revolutioneaza-ti antrenamentul cardio, vizand antrenamentul de rezistenta prin metode exotice nemaivazute, pe ritmuri HOT.
HouseFit - Zoe McNuulty
Duminică, 20 mar - 11:30 - 12:30
SALA 3 (Paris)

Pregateste-ti picioarele pentru o frenezie de pasi de dans pe o muzica mm-tsss-tsss! Dansul House a fost o descoperire uimitoare in toate cluburile inca din anii 70 si in sfarsit acum, a devenit mai popular. Zoe l-a facut accesibil industriei fitness prin clasa HouseFit.
BOSU Workout Mix - Casiana Cotofana
Duminică, 20 mar - 11:30 - 12:30
SALA 4 (Berlin)

O combinatie de echilibru , cardio si tonifiere ofera cu siguranta un antrenament productiv si in acelasi timp distractiv. Realizat cu ajutorul platformei de BOSU impreuna cu energia si ambitia participantilor , aceasta clasa dinamica isi propune sa consolideze si sa tonifice intregul corp.
INTENSE FITNESS™ - Alexandru Valah
Duminică, 20 mar - 11:30 - 12:30
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Alex Valah te va antrena si in aceasta clasa la intensitate maxima. Pregateste-te pentru o clasa functionala, dar cu intervale. Este o combinatie intre exercitii functionale si antrenament cardio, care ii va oferi o doza buna de energie inimii tale. Iti vei antrena toti muschii si in acelasi timp vei arde foarte multe calorii.
Burning feet - Horea Crisan
Duminică, 20 mar - 11:30 - 12:30
SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

Aceasta clasa iti va oferi sansa de a-ti descoperi forta din intregul corp. Intervalele vor fi prezente in aceasta clasa si picioarele trebuie sa-ti fie pregatite sa arda o multime de calorii in timp ce te umpli de adrenalina. Este creata in asa fel incat iti va aduce bucurie prin exercitiul cardio combinat cu asistenta tehnica si abiliatati de pedalare.
The truth about diets - Gabriela Nedelea
Duminică, 20 mar - 11:30 - 12:30
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

Dietele, pe cat de controversate, pe atat de folosite de din ce in ce mai multe persoane. Care este adevarul din spatele acestora? Ce beneficii imi aduc si la ce riscuri ne expunem? Daca sunt funcionale sau nu, parerile sunt impartite insa ceea ce stim deja este ca o dieta functionala trebuie sa mi se potriveasca.

Am nevoie intr-adevar de dieta ca sa slabesc ori factorii care au declansat acumularea de kilograme trebuiesc mai intai inlaturati? Pot eu sa modific ,prin dieta , ceea ce genetic a fost programat organismul meu sa faca? Da si nu, pentru ca omul este atat genotip cat si fenotip. Daca nu am o dereglare hormonala inainte de dieta, s-ar putea sa apara in urma uneia?

Toate raspunsurile le veti afla in cadrul acestui seminar.
Duminică, 20 mar - 11:30 - 14:00
SALA 9 (Men’s Health™ Romania)

Romania's Next Top Trainer este un concurs national care își propune să descopere cel mai talentat antrenor român de fitness. Căutam cel mai bun formator – încă nedescoperit –, un profesionist de fitness ale cărui aptitudini pot motiva și captiva audiența. Un juriu internațional va selecta câștigătorul dintre cei opt finaliști, la capătul unei competiții live.
"Vrem să descoperim un antrenor care ar putea motiva oamenii să meargă la sala de fitness, care este nu numai un expert în acest domeniu, dar, de asemenea un bun comunicator. Și cineva care nu e un nume mare în comunitatea de fitness. Încă! "
Mihai Ghiduc, redactor șef Men’s Health
bodyART Dynamic - Borsodi Balazs
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
SALA 1 (Bucharest)

Este cea mai intensa forma de pregatire in bodyART .Deschide o noua dimensiune in bodyART si permite mai multe variante de a crea o lectie body ART armonioasa. Este o metoda de conectare a pozitiilor statice, cu secvente dinamice,prin respiratie energetica.

Body Art dinamic este esența și sinergia fluxului de mișcare, putere și respirație.
Kick ass boot-camp - Troy Dureh, Dean Heitman
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
SALA 2 (Bucuresti)

Acest exercitiu presupune folosirea sacilor de box in combinatie cu puncte de mare intensitate.
Tribal Yoga - Beko Kaygee
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
SALA 3 (Paris)

Clasa Tribal Yoga se bazeaza foarte mult pe miscari influentate de Yoga Egiptului Antic si Arte Martiale, profitand din plin de un soundtrack pe masura ( Sehbek Ka/ Kemetic Yoga/ African Yoga). Pregateste-te sa explorezi originile Artelor Yoghine si Martiale cu posturi precum “crocodil”, “sfinx”, “luptator” si “piramida”, incluzand in acelasi timp miscari pe un ritm tribal ce te va ajuta sa eliberezi energia din coloana si solduri.
Body weight functional - Alexandru Valah
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
SALA 4 (Berlin)

Forta, cardio, viteza, agilitate, echilibru si coordonare sunt doar cateva elemente din fitness pe care le vei experimenta in cele 60 de minute ale clasei. Iti vei folosi greutatea propriului corp ca accesoriu de rezistenta. Unul dintre principalele beneficii ale acestei clase este o ardere exceptionala a caloriilor care depaseste 24 – 48 de ore dupa antrenament.
S.F.T. BASIC TRAINING - Tiberiu Vintiloiu
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Este o clasa complexa de antrenament, folosind un accesoriu special:coarda suspendata. Aceasta clasa te va face sa iti depasesti limitele datorita fortei imense pe care trebuie sa o folosesti. Implica miscari de baza din antrenamentul SFT (Surface Free Training).

Este o clasa nemaipomenita pentru conditionarea intregului corp.
Climb Mount Blanc - Alexandra Georgiadis
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

Treci la urmatorul nivel si accepta provocarea acestui mastre class incredibil care te va face sa crezi ca esti chiar afara, in natura! Alexandra iti va testa nivelul de enduranta si te va purta pe cele mai inalte culmi ale muntilor!
Aqua dance - Ileana Rosu
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)

Aceasta clasa consta intr-un program intens, caracterizat prin exerciţii simple și mișcări din dans adaptate mediului acvatic. Participă la această clasă și nu numai ca te vei distra dansand in apa, dar vei descoperi o perspectivă inovativă asupra orelor de aqua!
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

Refacerea în sport reprezintă cheia pentru a putea “mai mult, mai tare” de la un antrenament la altul.
Află totul despre refacere, de la stretching, masaj şi saună,  până la alimentaţie şi suplimente  – Ce, Câ tsi Când se folosesc?
Seminarul este susţinut de Nicolescu S. Lucian, preparator sportiv cu rezultate la nivel naţional şi mondial.
Nivel:  amatori&sportivi de performanţă
Steel tonic - Fernando Gorini
Duminică, 20 mar - 14:00 - 15:00
SALA 1 (Bucharest)

Antrenamentele nu vor mai fii niciodata plictisitoare sau greu de realizat, Steel Tonic propunand o modalitate simpla, distractive si foarte eficienta de a-ti antrena corpul.Steel tonic este un program de antrenament care se bazeaza, mai ales, pe parte inferioara a corpului. Picioarele si sezutul sunt intinse la maxim in 60 minute.
Aceasta clasa va va testa rabdarea si abilitatea la maximum.

Si da, este essential sa va amintiti ca si  bratele, pieptul si spatele vor fi si ele antrenate in aceasta ora de antrenament, care combina intensitatea, actiunea si distractia!
BODY IN MOTION ™ - Stefano Crocetta
Duminică, 20 mar - 14:00 - 15:00
SALA 2 (Bucuresti)

Acest concept este creat cu influente din mai multe discipline:  funcțional și antrenament cu greutatea corporală, arte martiale, Pilates, dans, yoga, ceea ce ofera antrenamentului  un caracter foarte interesant. Conceptul se bazeaza pe tonifierea intregului corp, incluzand toate tipurile de mișcare în toate planurile,creand un antrenament funcțional și echilibrat. Este predat cu o pedagogie ușoara, care da acestui tip de antrenament o atmosferă foarte bună și o versatilitate mare pentru toate nivelurile de antrenament.
Aerobics Intermediate - Mirjan Tahiraj
Duminică, 20 mar - 14:00 - 15:00
SALA 3 (Paris)

Cuvintele cheie care descriu perfect aceasta clasa: Metode, Pedagogie, Coregrafie, Stil, Muzica, Energie, Performanta.
Te-a convins? Nu-ti face griji ca nu nimeresti toti pasii din prima incercare! Vei invata sa iti upgradezi stilul de la pasi de baza la avansati, folosind toate aceste ingrediente menite sa transforme ora intr-o adevarata EXPERIENTA!
"24/7" - Stavros Kaddiths
Duminică, 20 mar - 14:00 - 15:00
SALA 4 (Berlin)

Aceasta clasa este constituita dintr-o serie de exercitii care implica antrenarea corpului pentru activitatile din viata de zi cu zi, la orice ora (24/7). Te va face sa devii mai functional si iti va crea o imagine despre ce trebuie sa faci pentru a efectua miscarile cat mai corect, chiar si in activitatile zilnice.
S.F.T vs. BOSU - Laurentiu Cical
Duminică, 20 mar - 14:00 - 15:00
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Este o clasa complexa de antrenament, folosind doua accesorii inedite: corzile suspendate si bosu. S.F.T utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori profunzi ai zonei mediane (core-ul), astfel incat iti va imbunatati miscarile functionale si iti va creste performantele.

Bosu se evidentiaza prin imbunatatirea echilibrului si a fortei. Combinatia perfecta dintre cele doua antrenamente te va da pe spate si iti va oferi o noua perspectiva aspupra antrenamentelor tale. Aceasta clasa este o combinatie perfecta intre miscare, forta, distractie, echilibru si siguranta.
Zumba™ Aqua - Paul Chirieac
Duminică, 20 mar - 14:00 - 15:00
SALA 7 (AQUA @ Body art wellness)

Aceasta clasa este perfecta pentru cei care vor sa se balaceasca si sa adauge exercitii low-impcat si high-impact antrenamentelor. Aqua Zumba® este o combinatie intre filozofia Zumba® si forta apei, impreuna formand o petrecere la piscina pe care nu trebuie sa o ratezi! In timpul unei clase de Aqua Zumba® exista un impact mult mai mic asupra incheieturilor, de aceea te poti distra si uita de dureri. Apa creaza rezistenta naturala, ceea ce inseamna ca fiecare pas este cu atat mai dificil, lucru care ajuta la tonifierea muschilor.
Prevention of injuries - Alexandru Valah
Duminică, 20 mar - 14:00 - 15:00
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

Toti stim ca una din cele mai importante calitati ale unui antrenor este sa isi cunoasca clientul si sa adapteze perfect antrenamentele pentru a atinge cea mai buna forma sportiva cu clientullui. Pentru a realiza acest lucru trebuie sa reuseasca sa isi mentina clientul perfect sanatos si sa stie cum sa previna accidentarile pentru un progres constant.
Hill and Beyond - Andrei Mutu
Duminică, 20 mar -
SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

Terenul de tip Hill (deal) este construit adaugand in mod repetat rezistenta pana la nivelul maxim la care un cyclist poate pedala. Acest tip de antrenament dezvolta rezistenta cardiovasculara si forta musculara. Printre beneficiile clasei de Spinning de tip Hill putem de asemenea enumera: dezvoltarea puterii de a aplica si lucra cu o forta maxima pentru o perioada scurta de timp, cresterea rezistentei tendoanelor si a ligamentelor, dezvoltarea puterii de concentare si nu in ultimul rand, sporeste elasticitatea musculara.
Dynamic stretch - Ileana Rosu
Duminică, 20 mar - 15:15 - 16:15
SALA 1 (Bucharest)

Dynamic Stretch este o clasă inedită alcătuită din serii de exercitii care au ca scop tonifierea musculaturii, dezvoltarea coordonării și cresterea mobilității, amplificand astfel rezistența organismului la un efort fizic prelungit și reducând riscul accidentărilor în timpul antrenamentelor.

Dynamic stretch a fost creată ca metodă excelentă pentru a obține armonie între fizic și psihic
FIGHT-KLUB™ BAG-BOX - Adrian Borozan, Bogdana Hasasiu
Duminică, 20 mar - 15:15 - 16:15
SALA 2 (Bucuresti)

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a raspandit in toata Anglia. Un curs de bag box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Energia este electrizanta!

Exista trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple si combinatii puternice pe muzica), “TURBO CLASS” (combinatii mai avansate pe muzica mai rapida) si “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizeaza sacul de box pentru intretinere).
Zumba™ Fitness - Casiana Cotofana
Duminică, 20 mar - 15:15 - 16:15
SALA 3 (Paris)

ZUMBA este de fapt o combinatie intre aerobic si dans. O clasa de ZUMBA se desfasoara pe cele mai variate ritmuri atat latino cat si internationale.
ZUMBA este mult mai distractiv deoarece se desfasoara pe ritmuri variate de muzica in pasi de dans..
Succesul acestui tip de antrenament se datoreaza popularitatii de care se bucura dansurile latino pretutindeni, dar si rezultatelor pe care o persoana le poate obtine practicand acest tip de miscare.
ZUMBA combina energia si muzica ritmata,antrenanta cu miscari de dans latino (si nu numai) care faciliteaza invatarea si asigura buna dispozitie prin eliminarea endorfinelor.
FunctionalSHAPE™ - Cristina Androne
Duminică, 20 mar - 15:15 - 16:15
SALA 4 (Berlin)

Te-ai saturat sa mai cauti noi coregrafii pentru clase ? Nu ti se pare dificil sa tot cauti  muzică nouă și interesantă pentru clase ? FunctionalSHAPE ™ este un  program de clase proiectat pentru a rezolva toate aceste probleme. FunctionalSHAPE ™ nu este o clasă tradițională de formare funcțională .

FunctionalSHAPE ™ combină exerciții cardio , împreună cu exercitii funcționale coordonate pe coregrafie si muzica. Daca iti plac clasele de aerobic sau step , această clasă este, cu siguranta,  pentru tine . FunctionalSHAPE ™ este creat de Fitness Scandinavia pentru a ajuta cluburile de fitness sa ofere clase de o calitate optima. Ori de câte ori vedeți o clasă de FunctionalSHAPE ™, puteți fi siguri că aveți parte de o sesiune de antrenament foarte eficienta si creativa. Vino și vezi de ce toată lumea vorbește despre acest concept !
Ballet Workout - Mihaela Murgu
Duminică, 20 mar - 15:15 - 16:15
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Ballet Workout sunt exercitii care ajuta la modelarea si tonifierea corpului, sporeste flexibilitatea si rezistenta la exercitiile fizice. Este un program inspirat din Balet, Stretching, mixate cu secvente de echilibru, toate contribuind la imbunatatirea coordonarii neuromusculara si autocontrolului.

Lifestyle coaching - Florin Cujba
Duminică, 20 mar - 15:15 - 16:15
SALA 8 (SEMINAR @ Barcelona)

"Deoarece te gandesti sa vii la acest seminar consider ca ai un interes major in directia carierei tale in fenomenul Fitness. De asemenea consider ca deja ai castigat ceva popularitate ca si Fitness Trainer. Ce trebuie sa stii este ca in acest moment nu esti Fitness Coach desi este posibil ca fundamentele pe care se bazeaza cariera ta au abordari de tip coaching. Ceea ce vreau sa stii este  diferenta dintre un Fitness Coach Acreditat si un Fitness Trainer care are abordari de tip Coaching.
Cand am decis sa fac acest seminar de Fitness Coach dorinta mea este sa ofer ajutor celor care doresc sa incorporeze coaching-ul in profesia de Fitness Personal Trainer si celor care doresc sa integreze abordari de tip coaching atat cu clientii cat si in viata privata.
Consider ca prezenta la acest seminar extraordinar te va inzestra cu informatiile necesare pentru a avansa si a duce la un alt nivel cariera ta profesionala."
Kangoo Dance - Cristina Androne, Cristian Stanescu, Andreea Preda
Duminică, 20 mar - 16:30 - 17:30
SALA 1 (Bucharest)

Kangoo TTR este un program sigur de aerobic pentru grupurile de fitness. Fa-ti miscarile preferate cu ghetele Kangoo Jumps® si descopera minunile sariturilor. Kangoo TTR este un antrenament dinamic, distractiv si motivant pe muzica, potrivit pentru toate varstele si nivelurile de conditie fizica. Acest tip de antrenament reduce impactul asupra incheieturilor, arde multe calorii, accelerand astfel procesul de pierdere in greutate, scade timpul de recuperare dupa ranire si imbunatateste mobilitatea si postura, datorita talpii
DANCELO 2 ™ - Kalin Petkov
Duminică, 20 mar - 16:30 - 17:30
SALA 2 (Bucuresti)

Dancelo este un nou program de dans fitness. Acesta a fost proiectat pentru a combina cele mai moderne tendințe de fitness și dans într-o experiență unică cu hit-uri de top din lume. Dancelo ® a fost prezentat cu succes și este deja în curs de dezvoltare în Europa și Asia. Acesta are două tipuri principale de clase de fitness  dans - Dancelo ® și Dancelo ® Power Toning.

DANCELO ® - este un format de fitness dans ,usor, simplu, dar intens si distractiv pentru toată lumea.
FIGHT-KLUB™ KHAI-BO - Troy Dureh, Dean Heitman
Duminică, 20 mar - 16:30 - 17:30
SALA 3 (Paris)

KHAI – BO este un tip de exercitii de freestyle combat executate pe muzica. Lansat la sfarsitul anilor 90, este practicat azi de 3000 de instructori din intreaga lume si este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca si conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este impartit in trei segmente POWER, TURBO si CIRCUIT. KHAI-BO reprezinta o alegere preferata de centrele care beneficiaza de un spatiu redus sau de un buget redus pentru echipamente sau care pur si simplu cauta o alternativa pentru Body Combat, pastrand in acelasi timp calitatea si consecventa cursurilor. Este o clasa care foloseste miscari de lupta, care formeaza impreuna o coregrafie predefinita. Ofera varietate oarticipantilor si este un antrenament distractive si exploziv.  
Duminică, 20 mar - 16:30 - 17:30
SALA 4 (Berlin)

Mingea medicinala este unul dintre cele mai vechi instrumente/ accesorii din sport si inca este privita de multi ca unealta perfecta sa construiesti forta functionala atletica. In aceasta clasa vei avea parte de miscari dinamice cu mingea medicinala si exercitii care pot fi aplicate in antrenamentul tau, pentru a-ti imbunatati forta si partea atletica.
Zumba Fitness - Cristina Maria Musteata
Duminică, 20 mar - 16:30 - 17:30
SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

Inca din anii '90, o noua tehnica de fitness, numita Zumba, s-a raspandit in peste 35 de tari din lume. De-a lungul timpului, acest exercitiu fizic a devenit popular datorita modului in care se efectueaza. Zumba combina exercitiile tipice de fitness si aerobic cu miscarile specifice dansurilor latino (salsa, samba, merengue, flamenco) si internationale (columbiana, reggaeton, country, folk si chiar rock). Astfel, antrenamentele sunt mai distractive si mai putin obositoare.
De ce sa alegi Zumba?
In primul rand pentru ca este un mod placut de a face miscare, timp in care dai jos kilogramele in plus. Iti eliberezi mintea de gandurile pesimiste, trupul de energiile negative, cunosti noi oameni si multe altele. Dar, iata, care sunt pe larg, beneficiile exercitiilor Zumba.
Iti antreneaza intregul corp
De indata ce ai inceput sa iei parte la antrenamentele Zumba vei vedea ca toti muschii corpului incep sa lucreze. Pe ritmuri latino, iti misti mainile, picioarele, soldurile, te apleci, te ridici, te indoi, te invarti, dar te si distrezi, scapand de kilogramele in plus. Caloriile arse difera de la o persoana la alta, in functie de nivelul de fitness la care a ajuns, cat si intensitatea miscarilor. Intr-o ora de Zumba se pot pierde de la 300 pana la 1000 de calorii.
Asadar, un astfel de antrenament ajuta la tonifierea si sculptarea corpului, la intarirea muschiului inimii si la pierderea kilogramelor nedorite, toate in acelasi timp.
Înregistrează-te la:Secured Visa      Secured MasterCard
0.6849 / 0.5712 (1657)