RomânăEnglish
BINE ATI VENIT LA ACADEMIA DE FITNESS “FITNESS SCANDINAVIA”
Vă rugăm să acordati câteva minute pentru a citi informaţiile de mai jos.
Despre Fitness Scandinavia
  • Fitness Scandinavia a fost fondata in anul 2009 si in doar un an ne-am pozitionat ca una dintre cele mai de top companii de educatie in fitness din Romania. Doar in primul an am educat peste 600 de instructori si entuziasti ai sportului. Astazi, 5 ani mai tarziu, avem peste 5000 de clienti.
  • Fitness Scandinavia ofera diverse servicii pentru entuziasti ai fitnessului, fie ei profesionisti fie amatori. Portofoliul nostru vine din educatie in fitness profesionist, workshopuri despre concept noi in fitness, conventii, congrese, tabere fitness si multe altele. Ca si scoala, preluam influenta industriei fitness din zonca Scandinava in special. Unul dintre principalele motive pentru care facem acest lucru este pentru ca unul dintre fondatorii Fitness Scandinavia este din Norvegia.
  • Scandinavia detine o industrie a fitnessului de ultima generatie si contribuie la crearea unui drum inovativ si inspirational in acest domeniu de activitate. Ca si scoala, suntem mai mult decat onorati sa fim asociati cu aceasta parte a lumii.
ACREDITARILE NOASTRE SI AUTORIZATIILE MINISTERULUI EDUCATIEI, EHFA, EREPS & EFA
  • Conform legislatiei in vigoare, toti instructorii trebuie sa detina educatie acreditata de catre Ministerul Educatiei din Romania. Acest lucru inseamna ca toti instructorii din centrele wellness care activeaza ca instructori fitness, antrenori personali, instructori de aerobic (tae bo, Zumba®, Kangoo Jumps, Bag Boxing, Step, Cycling sau orice alta ramura pe care o poti gasi intr-un program dintr-un studio).
  • Scoala Fitness Scandinavia este acreditata de catre Ministerul Educatiei. Cursurile noastre sunt create de specialisti internationali de cea mai inalta calitate. In Ianuarie 2012 am primit acreditarea EFA (Asociatia Europeana de Fitness). EFA provine din Italia si ofera acreditari unora dintre cele mai respectate scoli de fitness din Europa. In anul 2014 am primit acreditarea din partea Asociatiei Europene de Sanatate si Fitness (EHFA) si EREPS. Aceste doua autoritati fac parte si din parlamentul Uniunii Europene si reprezinta cea mai inalta forma de invatamant in industria fitnessului din Europa.

PROGRAMELE NOASTRE EDUCATIONALE

Curs Autorizat de Instructor Aerobic-Fitness

Daca va place sa lucrati cu oamenii si daca va place sa lucrati in grup, atunci acesta este cursul potrivit pentru dvs. Cursul nostru de aerobic este aprobat de Ministerul Educatiei din Romania.  De asemenea, acest curs este autorizat de Asociatia Europeana de Fitness (EFA).

Dupa absolvirea acestui curs veti deveni instructor autorizat de antrenament in grup, licentiat pentru a-i ghida pe oameni in lumea minunata a sanatatii si a fitness-ului. Acest curs va autorizeaza sa predati si sa coordonati grupe de fitness intr-un mediu sanatos si profesionist.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

Curs Autorizat de Instructor Fitness

Cursul nostru de antrenor fitness va ofera o baza extraordinara de pornire in sesiunile de antrenament unu la unu.  

Acest curs pune accent pe modul in care tu, ca antrenor personal, te poti adapta la nevoile fizice ale diverselor tipologii de client si iti ofera cunostiinte fundamentale de anatomie, fiziologie si bio-mecanica. Cursul nostru se bazeaza in principal pe antrenamentul functional, unul dintre cele mai captivante trenduri care au fost introduse vreodata in industria fitness-ului.

Dupa ce veti finaliza cursul nostru de 120 de ore, veti fi acreditat de catre una dintre cele mai bune companii educationale din Europa. Veti primi acreditare de la Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii din Romania, precum si de la Europe Active si Ereps.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

Curs tehnician nutritionist

Cursul de Tehnician Nutritionist al Scolii Fitness Scandinavia este unul dintre cele mai bune de pe piata actuala. Este bazat pe cele mai noi cercetari in acest vast si interesant domeniu. Acest curs a fost creat pentru a servi cererii in continua crestere a profesiei de nutritionist. Nu este nevoie sa mai spunem ca, obtinand licenta de nutritionist a Scolii Fitness Scandinavia, vei fi propulsat direct in varful industriei care deja promite un viitor stralucit.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

Curs Personal Trainer (Nivel 2)

CURS ANTRENOR PERSONAL (NIVEL 2)

In 2012, Fitness Scandinavia era prima scoala din Romania care lansa un nou curs profesional de Instructor Fitness, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare cursuri de instructor din Romania. Acum, lansam educatia continua pentru  acest curs! Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa se afle in varful industriei de fitness cu acest nou curs. Ca intotdeauna, am consultat unul dintre cei mai profesionisti oameni in domeniu. Impreuna cu personalitatea industriei fitness internationala Matthew Griffiths (Anglia) am creat unul dintre cele mai complexe si interesante cursuri de personal trainer (educatie continua) din industrie. Acest curs contine multe dintre cele mai noi metode de antrenament si o baza de date stiintifice actualizate.

12
Acest curs are 12 credite
Citeste mai mult »

Curs Autorizat de PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™

Conceptul Pilates ia cu asalt intreaga lumea. Este un lucru foarte bun, deoarece Pilates este un concept de formare foarte eficient și a fost conceput inainte de a se forma conceptul de aerobic. Pilates vine precum o revolutie, intr-un sens bun, care va lua cu asalt si Romania, cu siguranta. PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™ realizat de Fitness Scandinaviacostituie un proces de formare pentru cei care doresc o educație la standarde inalte si de o calitate deosebita, într-un timp foarte scurt. Nu este nevoie de o perioda de 12 luni sau mai mult pentru a obtine educația noastră . Vei face totul în mult mai puțin timp !

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »

CURS INSTRUCTOR INDIAN YOGA ACADEMY™

Fitness Scandinavia a lansat cursul de instructor yoga al Academiei INDIAN YOGA. Acest curs a fost creat de un competent  profesionist din Anglia in domeniul yoga, numit Beko Kaygee.

Beko are peste 20 de ani de experiență în tainele yoga fiind unul dintre cei mai respectati profesionisti ai fitness-ului din Anglia. Beko este director și co-fondator al Școlii de yoga  F3si al Academiei de Tai Chi Chi Kung F3 din Londra.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »
DESPRE SISTEMUL DE CREDITE (PUNCTE)
  • Toate cursurile scolii Fitness Scandinavia, workshopurile, cursurile master-class si conventiile se bazeaza pe un sistem de credite. Pentru a deveni instructor autorizat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii va trebui sa absolviti unul dintre cursurile de 24 credite. Acest lucru va va oferi automat calificarea de Instructor International Fitness Scandinavia&EFA. Veti deveni dupa aceea instructor EFA si Fitness Scandinavia
  • Puteti de asemenea deveni Instructor International Fitness Scandinavia & EFA participand la workshopurile organizate de noi. Fiecare dintre acestea are un numar specific de credite (puncte) si veti avea nevoie de acumularea a cel putin 24 de credite (puncte) pentru a deveni instructor Fitness Scandinavia si EFA.
  • Cele 24 credite trebuie acumulate intr-o perioada de un an incepand cu momentul in care au fost acumulate primele credite (puncte). Aceste  24 credite trebuie acumulate din workshopuri. Acumularea a 24 de credite din participarea la workshopuri nu va va oferi calificarea necesara pentru a primi autorizatie din partea Ministerului Educatiei. Pentru a primi aceasta autorizatie trebuie sa absolviti unul dintre cursurile de 24 credite.
bulet Curs (min 80 ore) 24 credite
bulet Workshop 2 zile (min 12 ore) 6 credite
bulet Workshop 1 zi (min 6 ore) 3 credite
bulet Master class (min 60 min) 1 credite
bulet Conventie (1 zi) 3 credite
bulet Conventie (2 zile) 6 credite

FIDELIZARE PRIN CREDITE

  • Prin acumularea  creditelor in sistemul nostru educational veti putea cuantifica, verifica si arata celorlati nivelul vostru de cunostiinte in industria fitness-ului.
  • Lucram in continuare la imbunatatirea sistemului de beneficii al creditelor pentru cursurile de educatie superioara si vom continua sa lucram la dezvoltarea acestor beneficii.

REINNOIREA LICENTEI DE INSTRUCTOR EHFA & EFA
In fiecare an va trebui sa iti reinnoiesti licenta de instructor EHFA & EFA. Pentru acest lucru este necesar sa participi la workshopuri si conventii pentru a acumula un minim de 6 credite/ puncte. RETINETI ca modalitatea de reinnoire a licentelor prin credite se poate schimba.

Fitness Scandinavia este autorizata si membra a urmatoarelor organizatii
Înregistrează-te la:

Parteneri ai școliiSecured Visa      Secured MasterCard
0.0467 / 0.0083 (74)