RomânăEnglish
BINE ATI VENIT LA SCOALA FITNESS SCANDINAVIA
Vă rugăm să acordati câteva minute pentru a citi informaţiile de mai jos.
Despre Fitness Scandinavia
Fitness Scandinavia este o companie care ofera servicii si activitati diverse precum cursuri de fitness, workshopuri, conventii si tabere de fitness.

Fitness Scandinavia este o companie de fitness cu influente puternice de pe piata internationala de fitness precum si de pe piata de fitness din Scandinavia. Motivul este acela ca unul dintre fondatorii companiei este din Scandinavia.

Scandinavia este punctul din care a pornit revolutia in industria fitness-ului si care a pavat drumul fitnessului cu inovatie si inspiratie. Iar noi, Fitness Scandinavia, suntem onorati ca numele nostru este asociat cu aceasta parte a lumii.
MINISTERUL EDUCATIEI DIN ROMANIA SI AEF (ASOCIATIA EUROPEANA DE FITNESS)
Fitness Scandinavia a luat fiinta in anul 2011 si, intr-un singur an, am reusit sa ne situam pe primul loc intre companiile de fitness din Romania. In primul an dupa infiintare, am instruit peste 600 de pasionati si instructori de fitness.

In anul 2012 Fitness Scandinavia a devenit membra a EFA (Asociatia Europeana de Fitness). Locatia acestei asociatii este in Italia si reprezinta una dintre cele mai apreciate scoli de fitness din Europa.

In martie 2012, Fitness Scandinavia a primit autorizatia din partea Ministerului Educatiei si Ministerul Muncii din Romania.
European Fitness Association

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale

PROGRAMELE NOASTRE EDUCATIONALE
Curs Autorizat de Instructor Aerobic-Fitness

Curs Autorizat de Instructor Aerobic-Fitness

Daca va place sa lucrati cu oamenii si daca va place sa lucrati in grup, atunci acesta este cursul potrivit pentru dvs. Cursul nostru de aerobic este aprobat de Ministerul Educatiei din Romania.  De asemenea, acest curs este autorizat de Asociatia Europeana de Fitness (EFA).

Dupa absolvirea acestui curs veti deveni instructor autorizat de antrenament in grup, licentiat pentru a-i ghida pe oameni in lumea minunata a sanatatii si a fitness-ului. Acest curs va autorizeaza sa predati si sa coordonati grupe de fitness intr-un mediu sanatos si profesionist.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »
Curs Autorizat de Instructor Fitness

Curs Autorizat de Instructor Fitness

Cursul nostru de antrenor fitness va ofera o baza extraordinara de pornire in sesiunile de antrenament unu la unu.  

Acest curs pune accent pe modul in care tu, ca antrenor personal, te poti adapta la nevoile fizice ale diverselor tipologii de client si iti ofera cunostiinte fundamentale de anatomie, fiziologie si bio-mecanica. Cursul nostru se bazeaza in principal pe antrenamentul functional, unul dintre cele mai captivante trenduri care au fost introduse vreodata in industria fitness-ului.

Dupa ce veti finaliza cursul nostru de 80 de ore, veti fi acreditat de catre una dintre cele mai bune companii educationale din Europa. Veti primi acreditare de la Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii din Romania, precum si de la Asociatia Europeana de Fitness (EFA).

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »
Curs tehnician nutritionist

Curs tehnician nutritionist

Cursul de Tehnician Nutritionist al Scolii Fitness Scandinavia este unul dintre cele mai bune de pe piata actuala. Este bazat pe cele mai noi cercetari in acest vast si interesant domeniu. Acest curs a fost creat pentru a servi cererii in continua crestere a profesiei de nutritionist. Nu este nevoie sa mai spunem ca, obtinand licenta de nutritionist a Scolii Fitness Scandinavia, vei fi propulsat direct in varful industriei care deja promite un viitor stralucit.

24
Acest curs are 24 credite
Citeste mai mult »
Curs Personal Trainer (Nivel 2)

Curs Personal Trainer (Nivel 2)

CURS ANTRENOR PERSONAL (NIVEL 2)

In 2012, Fitness Scandinavia era prima scoala din Romania care lansa un nou curs profesional de Instructor Fitness, care a devenit rapid unul dintre cele mai populare cursuri de instructor din Romania. Acum, lansam educatia continua pentru  acest curs! Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa se afle in varful industriei de fitness cu acest nou curs. Ca intotdeauna, am consultat unul dintre cei mai profesionisti oameni in domeniu. Impreuna cu personalitatea industriei fitness internationala Matthew Griffiths (Anglia) am creat unul dintre cele mai complexe si interesante cursuri de personal trainer (educatie continua) din industrie. Acest curs contine multe dintre cele mai noi metode de antrenament si o baza de date stiintifice actualizate.

12
Acest curs are 12 credite
Citeste mai mult »
DESPRE SISTEMUL DE CREDITE (PUNCTE)
  • Toate cursurile scolii Fitness Scandinavia, workshopurile, cursurile master-class si conventiile se bazeaza pe un sistem de credite. Pentru a deveni instructor autorizat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii va trebui sa absolviti unul dintre cursurile de 24 credite. Acest lucru va va oferi automat calificarea de Instructor International Fitness Scandinavia&EFA. Veti deveni dupa aceea instructor EFA si Fitness Scandinavia
  • Puteti de asemenea deveni Instructor International Fitness Scandinavia & EFA participand la workshopurile organizate de noi. Fiecare dintre acestea are un numar specific de credite (puncte) si veti avea nevoie de acumularea a cel putin 24 de credite (puncte) pentru a deveni instructor Fitness Scandinavia si EFA.
  • Cele 24 credite trebuie acumulate intr-o perioada de un an incepand cu momentul in care au fost acumulate primele credite (puncte). Aceste  24 credite trebuie acumulate din workshopuri. Acumularea a 24 de credite din participarea la workshopuri nu va va oferi calificarea necesara pentru a primi autorizatie din partea Ministerului Educatiei. Pentru a primi aceasta autorizatie trebuie sa absolviti unul dintre cursurile de 24 credite.
bulet Curs (min 80 ore) 24 credite
bulet Workshop 2 zile (min 12 ore) 6 credite
bulet Workshop 1 zi (min 6 ore) 3 credite
bulet Master class (min 60 min) 1 credite
bulet Conventie (1 zi) 3 credite
bulet Conventie (2 zile) 6 credite

FIDELIZARE PRIN CREDITE

  • Prin acumularea  creditelor in sistemul nostru educational veti putea cuantifica, verifica si arata celorlati nivelul vostru de cunostiinte in industria fitness-ului.
  • Lucram in continuare la imbunatatirea sistemului de beneficii al creditelor pentru cursurile de educatie superioara si vom continua sa lucram la dezvoltarea acestor beneficii.

30 credite la cumularea a 30 de credite veti obtine un discount de 40 % la un workshop
50 credite la cumularea a 50 de credite veti obtine un workshop gratuit si 10% discount la toate workshop-urile viitoare (Atentie va rugam: discountul nu se aplica preturilor speciale. Se aplica numai pretului intreg al workshop-ului)
100 credite la cumularea de 100 de credite veti obtine un workshop gratuit pentru dvs si unul gratuit pentru un prieten. Veti obtine de asemenea un discount de 20% la toate workshop-urile viitoare. (Atentie va rugam: discountul nu se aplica preturilor speciale. Se aplica numai pretului intreg al workshop-ului)
Peste 100 credite La fiecare 50 de credite veti primi un workshop pentru dumneavoastra. La fiecare 100 de credite veti primi 1 workshop pentru dumneavoastra si 1 workshop pentru un prieten al dumneavoastra.
REINNOIREA LICENTEI DE INSTRUCTOR INTERNATIONAL FITNESS SCANDINAVIA & EFA
In fiecare an trebuie sa va reinnoiti licenta de instructor EFA & Fitness Scandinavia. Pentru aceasta, trebuie sa acumulati un minimum de 6 puncte din workshopuri, cursuri master-class sau conventii.

Fitness Scandinavia este autorizata si membra a urmatoarelor organizatii
Înregistrează-te la:
Secured Visa      Secured MasterCard