RomânăEnglish
Curs Autorizat de Instructor Aerobic-Fitness
Prima pagina Despre Program Locatie Profesori Cursurile viitoare Termeni & Conditii Examen Plata Inscriere

Curs Autorizat de Instructor Aerobic-Fitness

24
Acest curs are 24 crediteDaca iti place sa lucrezi cu oamenii si iti place sa lucrezi in grup, atunci acest curs este creat special pentru tine. Cursul nostru de Aerobic este aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este, de asemenea, acreditat de catre Asociatia Europeana de Fitness (EFA).

Dupa ce vei absolvi acest curs, vei deveni instructor autorizat de aerobic, cu dreptul de a ghida oamenii pe caile minunate ale sanatatii si fitness-ului. Acest curs te autorizeaza sa predai si sa sustii clase de aerobic intr-un mediu sanatos si profesional. Acest curs educational a fost creat in concordanta cu standardele internationale de aerobic. Aici vei invata sa analizezi muzica,  cum sa sustii o clasa pe ritmul muzicii. Vei invata sa comunici unui grup mare de oameni dornici de miscare. Vei invata sa sustii clasele intr-un mod sigur si eficient. Vei studia anatomia, fiziologia, biomecanica si nutritia.

Acest curs a fost creat de catre unii dintre cei mai respectati si experimentati profesionisti ai industriei fitness-ului; poti afla mai multe detalii aici »
Inscrie-te acum!

Acreditare (diplome)

La absolvirea acestui curs veti primi doua diplome acreditate:
Una din partea Ministerului Educatiei din Romania (Citeste despre avantajele acestei diplome aici ») si cealalta din partea Asociatiei Europene de Fitness (Citeste despre avantajele acestei diplome aici »)

Plata

Pretul pentru acest curs este: 2300.00 RON

Plata poate fi realizata prin transfer bancar, cash sau utilizand PayPal.

Plata poate fi efectuata si in rate dupa cum urmeaza:

» Rata 1: 1000 RON Când vă înregistraţi pentru curs
» Rata 2: 700 RON De achitat cu minim o luna inainte de inceperea cursului
» Rata 3: 600 RON De achitat cu minim doua saptamani inainte de inceperea cursului
Înregistrează-te la:

Parteneri ai școliiSecured Visa      Secured MasterCard
0.0471 / 0.0085 (75)