MEDICINE BALL REACTOR

Marime Culoare Stoc Pret Cumpara
105 cm Argintiu La cerere 703 ron Cumpara
  • Descriere
  • Livrare
  • Garantie
Acest instrument permite aruncarea exploziva a mingiilor medicinale datorită saltelei elastice înclinată special .
Pentru a crește viteza de exercițiu , puteți fie sa aruncati mingea cu mai multă putere sau sa folositi o minge mai grea.
Exercițiile pot fi efectuate fără ajutor. Este foarte utila pentru a spori abilitățile ocular-manuale in sporturi precum rugby, basket, handbal și disciplinele care necesită viteză, putere si echilibru .

CARACTERISTICI:

Lățime : 95 cm
Lungime : 105 cm
Înălțime : 90 cm
6 unghiuri de înclinare între 0 ° și 60 °
Prevăzut cu roți
Culoare: argintiu
2-5 saptamani

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

19 Septembrie - 11 Octombrie 2020 / Bucuresti

Curs Aerobic Bucuresti

Acest curs are 24 credite

Ne dorim sa performezi si sa devii din ce in ce mai bun in calitate de Instructor Aerobic . Am pregatit pentru tine un curs care sa te provoace si sa te invete sa lucrezi cu grupuri de oameni in atingerea obiectivelor lor. Cursul este aprobat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si este acreditat de catre Europe Active si Ereps.
detalii
17 Octombrie - 3 Decembrie 2020 / Bucuresti

Curs Autorizat de PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™ (LEVEL 2)

Acest curs are 24 credite

Am proiectat un nou curs destinat persoanelor care au terminat primul nivel al Cursului de Instructor Pilates, celor care inteleg principiile pilates si isi doresc sa practice aceasta metoda la un nivel mai avansat. Urmand acest curs, investiti in viitorul vostru si al clientilor vostri, avand capacitatea de a preda clase de pilates imbogatite cu o multime de idei noi.

Acest curs este diferit prin faptul ca ofera o gama larga de informatii noi si detaliate. Vei invata cum sa executi corect exercitiile metodei Pilates, la un nivel mai avansat, adaugandu-se o gama larga de noi exercitii de dificultati diferite, care iti vor completa clasele ajungand la rezultatele dorite.
detalii
21 Noiembrie - 13 Decembrie 2020 / Constanta

Curs autorizat de formare Instructor Fitness Constanta

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
mai multe evenimente