Pantaloni Scurti Malmo

Marime Culoare Stoc Pret Cumpara
XS gri La cerere 130 ron Cumpara
XS negru La cerere 130 ron Cumpara
XS rosu La cerere 130 ron Cumpara
S gri La cerere 130 ron Cumpara
S negru La cerere 130 ron Cumpara
S rosu La cerere 130 ron Cumpara
M gri La cerere 130 ron Cumpara
M negru La cerere 130 ron Cumpara
M rosu La cerere 130 ron Cumpara
L gri La cerere 130 ron Cumpara
L negru La cerere 130 ron Cumpara
L rosu La cerere 130 ron Cumpara
XL gri La cerere 130 ron Cumpara
XL negru La cerere 130 ron Cumpara
XL rosu La cerere 130 ron Cumpara
  • Descriere
  • Livrare
  • Garantie
3-5 zile

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

2 Octombrie - 13 Noiembrie 2020 / Cluj-Napoca

Curs Autorizat de PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™ Cluj

Acest curs are 24 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la cursul PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™. Programul a fost creat de maestrul international de fitness din Italia, director general si fondatorul Asociatiei de Fitness din Italia (IFA) - Stefano Crocetta si adus de catre noi in Romania.
detalii
5 Septembrie 2020 / Bucuresti

FS DAY BUCHAREST

Acest workshop are 2 credite

Echipa FS este foarte fericită să anunțe organizarea unui nou eveniment în aer liber, unde poți veni să întâlnești unii dintre cei mai incredibili Master Traineri din România.
Evenimentul nostru este programat să se desfășoare pe un teren de fotbal unde va fi mult spațiu pentru a vă deplasa și antrena în siguranță și în conformitate cu măsurile oficiale de distanțare socială.
Din acest motiv, participarea la acest eveniment este limitată, de aceea trebuie să vă grăbiți să vă asigurați locul cât mai curând posibil .
Daca esti in cautarea unui boost de energie pozitiva, dupa o lunga perioada fara interactiune sociala, acest eveniment este perfect pentru tine. Vino alaturi de noi in cadrul acestui eveniment unde poti fi tu insuti, alaturi de oamenii cu care impartasesti aceleasi pasiuni.
Va fi un eveniment in aer liber, dar suntem acoperiti si in cazul in care o sa ploua, locatia oferindu-ne acest avantaj.


09.00-10.00:        Intense body change  (Alex Valah)
10.15-11.15:        Animal flow  (Tiberiu Vintiloiu)    
11.30-12.30:            Strength interval (light kettlebell)  (Elias Mayan-na /Alex Muresanu)
12.45-13.45:             Yoga Flow  (Veronica Alexe /Georgiana Buta)
14.00-15.00:            FIGHT KLUB  (Khai bo) Adrian Borozan
15.15-16.15        Primal movement & Mobility  (Adrian Dumitrascu / Papa Faye)


detalii
31 Octombrie - 1 Noiembrie 2020 / Bucuresti

S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: TIBERIU VINTILOIU.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.
detalii
mai multe evenimente