Saltea Tribal- Bliss Cloud

Marime Culoare Stoc Pret Cumpara
3,5/61/ 178 tibal orange Stoc limitat 385 ron Cumpara
  • Descriere
  • Livrare
  • Garantie
Saltelele BlissCloud sunt ceva special. Cu o bază de cauciuc natural de 100% din lemn și un strat de microfibră absorbant pe partea superioară, covorașul se simte moale și luxos, dar vă oferă de asemenea o suprafață buna împotriva alunecării, care nu se va deplasa sau se va agăța sub picioarele dvs. în timp ce practicati.

+ Nu veți răni planeta - sunt ecologice, biodegradabile și reciclabile, iar modelele superbe folosesc toate cernelurile pe bază de apă

+ Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la substanțele chimice urâte, covorașurile sunt lipsite de latex, silicon, clei toxici și ftalați, astfel încât nu există nici un miros toxic care să vă pună deranjeze practica!

+ Ei cântăresc putin și vin cu o curea de purtare pentru a face chiar mai ușoara practica oriunde

+ Sunt complet lavabile la mașină
2-3 zile

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

14 - 15 Noiembrie 2020 / Bucuresti

S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: TIBERIU VINTILOIU.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.
detalii
5 Septembrie 2020 / Bucuresti

FS DAY BUCHAREST

Acest workshop are 2 credite

Echipa FS este foarte fericită să anunțe organizarea unui nou eveniment în aer liber, unde poți veni să întâlnești unii dintre cei mai incredibili Master Traineri din România.
Evenimentul nostru este programat să se desfășoare pe un teren de fotbal unde va fi mult spațiu pentru a vă deplasa și antrena în siguranță și în conformitate cu măsurile oficiale de distanțare socială.
Din acest motiv, participarea la acest eveniment este limitată, de aceea trebuie să vă grăbiți să vă asigurați locul cât mai curând posibil .
Daca esti in cautarea unui boost de energie pozitiva, dupa o lunga perioada fara interactiune sociala, acest eveniment este perfect pentru tine. Vino alaturi de noi in cadrul acestui eveniment unde poti fi tu insuti, alaturi de oamenii cu care impartasesti aceleasi pasiuni.
Va fi un eveniment in aer liber, dar suntem acoperiti si in cazul in care o sa ploua, locatia oferindu-ne acest avantaj.


09.00-10.00:        Intense body change  (Alex Valah)
10.15-11.15:        Animal flow  (Tiberiu Vintiloiu)    
11.30-12.30:            Strength interval (light kettlebell)  (Elias Mayan-na /Alex Muresanu)
12.45-13.45:             Yoga Flow  (Veronica Alexe /Georgiana Buta)
14.00-15.00:            FIGHT KLUB  (Khai bo) Adrian Borozan
15.15-16.15        Primal movement & Mobility  (Adrian Dumitrascu / Papa Faye)


detalii
12 Septembrie - 11 Octombrie 2020 / Bucuresti

Curs autorizat de formare Instructor Fitness Bucuresti

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
mai multe evenimente