Odata cu venirea primaverii si a temperaturii si umiditatii mai ridicate, trebuie sa ne asiguram ca organismul nostru se mentine bine hidratat. Hidratarea completa este cheia pentru o sanatate optima, iar apa este lichidul perfect pentru hidratare, ea fiind si elementul principal din care suntem constituiti. Hidratarea corespunzatoare are o serie de beneficii pentru functionarea organismului: mentine echilibrul fluidelor si electrolitilor, protejeaza articulatiile si muschii, oferindu-le flexibilitate, mentine echilibrul pH-lui sangelui, apa fiind un bun transportor pentru nutrienti si cel mai bun detoxifiant al organismului.

In acest sens, Borsec, apa minerala naturala, bicarbonata si magneziana propune persoanelor active o solutie adecvata pentru hidratarea corecta in aceasta perioada. Compozitia apei Borsec este echilibrata in saruri minerale naturale esentiale in procesul de hidratare obligatoriu in conditii de temperatura crescuta. Aportul suficient de apa Borsec, bogata in saruri de calciu (369,4 mg/L), magneziu (112,4 mg/L) si hidrogencarbonat (1894 mg/l) este ideal pentru mentinerea echilibrului hidric al organismului si pentru mentinerea constanta a concentratiei electrolitilor plasmatici pe timpul verii.
Asadar, apa minerala naturala Borsec indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de persoanele active, fiind o apa care ofera o mare capacitate de hidratare a organismului.