A -7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania - 22-23 Aprilie 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Ii invitam pe toti cei care iubesc fitness-ul sa se antreneze impreuna in cadrul unuia dintre cele mai apreciate evenimente de fitness din Europa.

Multi dintre prezentatorii de top la nivel global vor fi prezenti, iar dumneavoastra veti putea lua parte la cele mai noi si trendsetting ore de fitness.

Nu este nevoie sa fiti instructori autorizati pentru a putea participa. Tot ceea ce va trebuie sunt o atitidune pozitiva si echipamentul de fitness.

Pentru mai multe informatii, sunati la + 40 735 559 251 , la + 40 735 559 252 sau la + 40 727 347 761
Vezi program

Locatie conventie

Rin Grand Hotel,
Soseaua Vitan Barzesti, 7D – 7E

Orele evenimentului

Sambata (09.00 - 22.00)

Duminica (09.00 - 18.00)

Pret

450.00 RON(TVA inclus)

Inregistrare

Program

SELECTIE CLASE / SEMINARII

Va rugam bifati clasele / seminariile la care doriti sa participati.

Puteti alege doar 1 clasa / seminar pentru acelasi interval.

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017

SALA 1
(Bucharest)

SALA 2
(Bucuresti)

SALA 3
(Paris)

SALA 4
(Berlin)

SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

SALA 7 (SEMINAR @ Barcelona)

09:00
10:00
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
10:15
11:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
11:30
12:30
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
12:45
13:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
14:00
15:00
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
15:15
16:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
16:30
17:30
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
17:45
18:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
20:00
22:00
Detalii

Functional Boot Camp

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

In acest masterclass veti executa un antrenament de tip circuit utilizand miscari si exercitii cu greutatea corpului, cu mici pauze pentru recuperare. Acest antrenament va va sfida nivelul personal de fitness!

Zumba Fitness

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.

Classical yoga

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Bazat pe stilul Sivananda, un sistem tradițional de yogacare  implică practici GMT: Pranayama (exerciții de respirație); Kriyas (curățare și purificare a corpului); Dhyana (meditație); Savasana (Relaxare); Vinyasa de Suryanamaskara (Sun Salutation) și Asana (bazandu-se  pe cele 12 posturi de bază și variațiile lor). Modificările aduse pot fi usor adaptate, astfel incat se pot exersa pentru a se potrivi pentru toate tipurile de corp și niveluri de abilitate. Această sesiune poate fi atât de benefica pentru toți, indiferent de experienta de fitness / yoga. Cu toate că acest program este recomandat celor care au o  anumita experienta, acest program face o introducere frumoasa in yoga, cu perioade de repaus între posturi pentru stabilirea unui echilibru de recuperare de energie.

Metabolic workout

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Metabolic, deoarece antrenamentul este la  înaltă intensitate, alternand rezistenta cardiovasculara și forta musculara în recuperările active, creează consumul de grăsimi și cresterea energiei post-exercițiu.

Formatul include o serie de secvențe, care vor fi dezvoltate și analizate în curs de desfășurare, cu o metoda numita "progresiva" si o metoda clasica pentru cei care predau activitățile muzicale.

S.F.T. vs. BOSU

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Este o clasa complexa de antrenament, folosind doua accesorii inedite: corzile suspendate si bosu. S.F.T utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori profunzi ai zonei mediane (core-ul), astfel incat iti va imbunatati miscarile functionale si iti va creste performantele. Bosu se evidentiaza prin imbunatatirea echilibrului si a fortei. Combinatia perfecta dintre cele doua antrenamente te va da pe spate si iti va oferi o noua perspectiva aspupra antrenamentelor tale. Aceasta clasa este o combinatie perfecta intre miscare, forta, distractie, echilibru si siguranta.

The power of cycling (SPINNING)

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Stim cu totii ca eforul este meritat pe deplin in momentul in care vedem rezultatele. Aceasta clasa reprezinta calatoria motivationala menita sa iti ofere acel ceva extra si sa iti faca ziua mai buna. Distreaza-te in aceasta calatorie care-ti va testa limitele, conceputa de trainer-ii Mihai Tica si Mike Cuc. Vei putea sa iti descoperi potentialul ascuns al antrenamentului cardio cu un mix extraordinar de intensitate. Descopera beneficiile antrenamentului de tip cardio si lasa-te dus de pedale in aceasta cursa electrizanta. “Fii intotdeauna propriul tau erou, crezi in tine si arata-ne puterea MAXIMA, energia EXTREMA si PASIUNEA Cycling-ului!”

Fitness Consumer Psychology

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Industria wellness e într-o dezvoltare galopantă și fie că ești antrenor, ownerul unei săli sau al unui alt business în domeniu, ori faci parte din echipa de management a unui proiect în fitness, cu siguranță îți dorești ca produsele sau serviciile pe care le vinzi să fie cât mai populare cu putință în rândul clienților tăi posibili.

Psihologia consumatorului de servicii fitness determină în mod direct ce servicii au un success colosal și profituri importante încă din prima lună de lansare sau ce servicii eșuează și nu reușesc să aibă vânzări suficiente.

Comportamentul consumatorilor din industria noastră a fost îndelung studiat de numeroși specialiști la nivel internațional, iar rezultatele sunt aplicate eficiente de cele mai mari și profitabile business-uri în fitness. Acest seminar îți va oferi o privire de ansamblu despre psihologia clienților tăi și cum o poți aplica pentru a-ți dezvolta businessul sau cariera în fitness.

Tabata step flow

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Arta antrenamentului 20/10 este incredibila. Atunci cand step-ul este adaugat in antrenamentul Tabata se schimba povestea, astfel incat participantii trebuie sa se pregateasca sa isi foloseasca imaginatia si sa transpire.

FIGHT-KLUB™ BAG BOX 1

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a raspandit in toata Anglia. Un curs de bag box consta in a executa lovituri combinate de pumni si picioare intr-un sac de box inalt de 180 cm pe o muzica antrenanta. Imaginati-va participantii de la cursurile de Body combat sau Tae Bo lovind un sac de box in locul aerului! Energia este electrizanta! Exista trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple si combinatii puternice pe muzica), “TURBO CLASS” (combinatii mai avansate pe muzica mai rapida) si “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizeaza sacul de box pentru intretinere)

Challenge

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Este un program de antrenament extrem de intens, conceput special pentru cei care vor cu adevarat să-și depășească limitele și care are drept obiectiv creșterea rezistenței la efort de intensitate mare. CHALLENGE  este un program de antrenament care îmbină exercițiile de tip functional (executate cu greutatea corpului) cu reprize de cardio, care cuprind secvențe din box, kick box, thai box, karate, exerciții pliometrice etc. Prin felul cum sunt concepute exercițiile și intensitatea cu care se lucrează, aceasta clasă poate deveni cu adevărat o provocare pentru oricine!

Aero New Style

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

"Aero New Style" (Aerobic New Style) – Un stil de actualitate. Este o combinatie intre aerobic, salsa, strip-dance, jazz modern, house si c-walk. Pasii si miscarile interesante vor face ca picioarele sa retina miscarile si sa se concentreze pe un nou nivel de dezvoltare.

Functional HIIT

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Antrenamentul functional nu este un concept nou, revolutionar, ci mai degraba o reinterpretare a metodelor de antrenament traditionale, in context actual. In cateva cuvinte, functional training inseamna renuntarea la aparatele fixe si la greutatile foarte mari, folosindu-se in principal greutatea corpului, miscarile libere sau accesoriile specifice. Practic , functional training porneste de la un principiu simplu: exercitii prin care corpul se misca nerestrictionat, fara limite. Instrumentele functionale permit evolutia in toate planurile de miscare si implica intregul corp. High Intensity Interval Training (HIIT) –alterneaza între perioadele de mare și de mai mică intensitate în timpul unui antrenament, randamentele obținute sunt mai bune. Studiile au demonstrat în mod repetat superioritatea HIIT în ceea ce privește parametrii cardiovasculari cheie, preluarea musculară de oxigen, și chiar sensibilității la insulină (diabet și pre-diabet). Și bonus: HIIT atinge aceste beneficii cu mai puțin timp decât exercițiu tradițional, continuu, făcându-l o metodă mai eficientă de exercitare.

Cycle Mania

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Daca ai un obiectiv pe care dorești sa il cucerești, dobandesti, atribui performantelor tale si nu ai reușit, Tiberiu Vintiloiu este antrenorul care te duce acolo unde iti dorești. Inca din mottoul sau "Daca nu poti, te car in spate si tot o sa ajungi la obiectiv" se înțelege ca prin prezenta ta la clasele sale aduce cu tine toata voința si dorința de ati atinge obiectivul. La clasele de Cycling, Tiberiu muncește cot la cot cu participanți săi pentru a da exemplu de voința si putere. Alatura-te clasei de Cycling de la convenție si pregătește-te sa ajungi unde nu ai ajuns vreo data!

Your Sales are defined by your service

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

IN YOUR FACE’ (O prezentare detaliată a importanței primelor impresii)

‘KNOCK-OUT PUNCH’ (WOW-ING –ul clientilor)

‘SHOW ME THE MONEY’ (O trecere în revistă a importanței unui client pe parcursul vieții)

‘THE TRUTH HURTS’ (O trecere în revistă a psihologiei oamenilor și o privire catre serviciul de consultanta  clienti)

‘STOP THE MADNESS’ (Cum iti poti utiliza mai bine timpul)

‘UNDER COVER’ (Cum sa oferi consulanta sis a vinzi in acelasi timp –ponturi si trucuri)

‘THE BIG MYSTERY’ (Dezvaluind secretul  domeniului  Servicii cu clientul)

Pilates Matwork

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Pilates Matwork poate fi predat pe trei niveluri diferite: incepător, intermediar și avansat. Toate nivelurile sunt predate cu cea mai buna metodologie de predare, urmarindu-se normele și standardele disciplinei. Poate fi un antrenament foarte bun terapeutic sau atletic pentru toate tipurile de oameni.

PROCEDOS 3D Functional training

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Aceasta este cea mai tare metoda pentru a provoca lumea fitness-ului și a sportivilor de performanta. Acest antrenament este utilizat de către Sportivii și formatorii calificați din întreaga lume pentru a îmbunătăți performanțele atletice și pentru a ajuta in procesul  de dezintoxicare. Pentru prima dată în Romania se poate experimenta acest program, care este unul revolutiona.  Participa si tu la aceasta clasa unica a lui Matthew pentru a  experimenta conceptul pe toate nivelele.

Kangoo Dance

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Kangoo Dance este un program sigur de aerobic pentru grupurile de fitness. Fa-ti miscarile preferate cu ghetele Kangoo Jumps® si descopera minunile sariturilor. Kangoo Dance este un antrenament dinamic, distractiv si motivant pe muzica, potrivit pentru toate varstele si nivelurile de conditie fizica. Acest tip de antrenament reduce impactul asupra incheieturilor, arde multe calorii, accelerand astfel procesul de pierdere in greutate, scade timpul de recuperare dupa ranire si imbunatateste mobilitatea si postura, datorita talpii in forma de

Function-ale

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Cu sau fara step, cu sau fara accesorii, acest masterclass este unul dintre punctele forte ale oricarui program din orice tip de sala de fitness. Intregul corp este implicat intr-un antrenament  global si functional, cu un target de antrenament foarte ridicat. Transpiratia si sentimental de epuizare nu vor face decat sa te ajute sa iti depasesti limitele  si sa iti imbunatatesti toate functiile corpului!

Ballet Workout

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Ballet Workout sunt exercitii care ajuta la modelarea si tonifierea corpului, sporeste flexibilitatea si rezistenta la exercitiile fizice. Este un program inspirat din Balet, Stretching, mixate cu secvente de echilibru, toate contribuind la imbunatatirea coordonarii neuromusculara si autocontrolului.

Fartleck class

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Fartlek este un cuvânt suedez care înseamnă "joc de viteză" și este genul de antenament carese axeaza, în principal, pe sistemul aerob-anaerob, , cu schimbări bruște în exercițiu. Un antrenament de intensitate unde viteza se modifica, sistemele aerobe și anaerobe sunt sub stres alternativ. Acest lucru schimbă ritmul la o frecvență de ritm cardiac între 65% și 85% din max HR. O clasă care va va provoca forta, rezistenta si capacitatea ta de a ridica viteza brusc. Pregateste-te sa simti bataile inimii, cum iti ard picioarele si respiratia greoaie!

”Supplements” are a necessity in your workout

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Daca organismul tau a ajuns la punctul in care, alimentatia nu mai este suficienta pentru ati atinge obiectivele de performanta, atunci ai nevoie sa-l ajuti in cel mai sanatos mod. In present, piata de suplimente este atat de versatile, promitatoare si ofertanta incat orice citesti despre orice produs ti se pare cat i se potriveste si tie !

Ce trebuie sa stii este mai intai ca nu orice organism care practica acelasi tip de efort raspunde la fel ci diferenta o fac varsta, sexul, vechimea in sport, tipul constitutional si maximul capacitatii de effort pe care acesta il poate dezvolta ! Si asta inseamna ca geneticul este un factor destul de important fie in sens limitant fie in sens evolutiv !

Dieta este factorul cheie insa cand obiectivul tau este mai inalt decat ai putut dezvolta prin alimentatie si antrenamente consecvente, atunci este bine sa iei in considerare si minimul de suplimente de care ai nevoie atat pentru a-ti atinge obiectivul in sport dar si petru mentinerea sanatatii! Orice sport facut in parametrii de performanta, nu mai este anti-aging ci de uzura a aparatelor si sistemelor organismului iar pentru ca uzura sa fie la minim ai nevoie sa introduci sustinatoarele de efort !

Practici, bodybuilding, indoor cycling, outdoorcycling, kangoo jumps, step aerobic, HIIT, inot sau pur si simplu iti place sa alergi pe banda ori la competitii pentru amator, atunci ai nevoie sa stii ceea ce iti poate fi de ajutor pentru a nu-ti epuiza rezervele organismului. Si asta poti afla la acest seminar !

Super Jump choreography

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Super Jump choreography (R) este o clasa inovatoare conceputa de Jill Cooper, creata pentru trambulina profesionala Coalsport (R)!

Super Jump Original(R):
-    aduce un suflu nou în lumea fitness-ului de astăzi;
-    este un program coregrafic, cu un nivel cardio ridicat;
-    optimizează forța de gravitație pentru a activarea sistemul limfatic și cresterea metabolismul;
-    are ca efect tonifierea musculaturii, fără suprasolicitarea articulațiilor;
-    sunt solicitate la maxim urmatoarele zone: gambe, glutei, brate, abdomen;
-    imbunătățește sistemul imunitar;
-    este o clasa in care euforia si energia pozitiva sunt starile specifice!

Instructorii acreditati Super Jump Original sunt pregatiti in cadrul unui curs special creat de Jill Cooper, in timpul cursului studiindu-se pasii de baza, beneficiile exercitiilor executate pe trambulina profesionala Coalsport(R), metodologia conceperii si predarii coregrafiilor specifice trambulinei, lucrul corect pe muzica.

Holistic chi kung

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Acest program holistic se concentrează exclusiv asupra sănătății transmise prin generații, din centrul Chinei. Ca sistem de "medicina alternativa" Chi Kung (Qigong) va poate ajuta cu multe boli, precum ar fi dureri de cap, mahmureala, hipertensiune arteriala, dureri de spate, anxietate, stres si insomnie si altele. În cazul în care se  practica  zi de zi, aceasta rutina poate contribui la a mentine boala departe de dumoneasvoastra, iar pentru alte simptome de durere, exista  unele rutine specific.

BOSU Workout Mix

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

O combinatie de echilibru , cardio si tonifiere ofera cu siguranta un antrenament productiv si in acelasi timp distractiv.Realizat cu ajutorul platformei de BOSU impreuna cu energia si ambitia participantilor , aceasta clasa dinamica isi propune sa consolideze si sa tonifice intregul corp.

DANCELO™ 1

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Dancelo este un nou program de dans fitness. Acesta a fost proiectat pentru a combina cele mai moderne tendințe de fitness și dans într-o experiență unică cu hit-uri de top din lume. Dancelo ® a fost prezentat cu succes și este deja în curs de dezvoltare în Europa și Asia. Acesta are două tipuri principale de clase de fitness  dans - Dancelo ® și Dancelo ® Power Toning.

DANCELO ® - este un format de fitness dans , usor, simplu, dar intens si distractiv pentru toată lumea.

S.F.T. SPARTAN

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Vrei sa te transformi timp de 60 de minute intr-un Spartan? Vrei un antrenament exploziv si distractive? Credem ca acesta este antrenamentul perfect pentru tine daca vrei sa muncesti din greu si sa iti testezi nivelul de rezistenta si forta. 60 de minute de antrenament unde pana si pauza va fi active! Pregateste-te, vin spartanii!

Power & Fun – Cycling

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Oamenilor le place sa asculte muzica si sa inchida ochii in timp ce pedaleaza. Scopul acestei clase este sa te convinga sa evadezi din cotidian si sa te distrezi in timp ce te antrenezi! Acesta e cel mai frumos sentiment pe care il poti avea atunci cand pedalezi! Senzatia pe care ti-o ofera nu se poate compara cu nimic!

Muzica este elementul cheie intr-un astfel de antrenament!!! Nu rata aceasta clasa!

Soul Leadership

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

In yoga se spune ca ceea ce iti hraneste corpul, iti hraneste si sufletul. Si viceversa. Cuvantul cheie al acestui workshop este PUTERE.

Puterea inseamna managementul energiei interioare si sta la baza oricarei experientei umane. Atitudinile, fie pozitive sau negative, pe care le avem fata de noi insine sau fata de ceilalti sunt doar expresii ale modului cum folosim si definim puterea. Te invitam sa descoperi o perspectiva inedita cu privire la gestionarea puterii, sau a energiei, sau a pranei. Acest workshop este un stretching al mintii pentru a vedea dincolo de sistemul actual de credinte. Pentru participare este necesara o minte flexibila. Recomandat celor care stiu ca pot fi mai mult decat sunt acum.

Step New Style

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

"Step New Style"-Stepul se dezvolta la un nou nivel. Clasa cucereste treptat platform, un zbor incredibil utilizand pasii de baza si rationalizandu-i. Acest lucru oferta peroanelor implicate sansa de a-si testa limitele si abilitatile.

Urbhanize

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Urbhanize® este un program care se bazeaza pe miscari de dans din fitness, dans stradal și hip-hop.

Urbhanize® combina  cele mai grozave mișcări de Hip-Hop , adăugând elemente cardio mari din folk pakistanez / indian si de dans Bhangra. Este foarte ușor de urmat si de invatat acest program și aduce oamenii la un sentiment maxim de fericire, în timp ce lucreaza si foarte intens.

Prin Urbhanize® Vei avea posibilitatea de a-ti exprima sentimentul și si de a avea o atitudine funky, pe vibe-uri si ritmuri specifice. Vei simți endorfina și ritmul cardiac ridicat, lucru care va va aduce beneficii atat mentale, cat si fizice!

COREX & Postural

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Toata lumea stie ca exercitiile core-ului imbunatatesc echilibrul si stabilitatea. Aceste tipuri de exercitii (pentru core) iti antreneaza muschii pelvisului, lombarului, coapselor si abdomenului, totul pentru a lucra intr-o armonie perfecta. Acest lucru conduce la o stabilitate mai buna, fie in sala de antrenament, fie in timpul activitatilor zilnice. De fapt, cele mai multe sporturi si activitati fizice depind de stabilizatorii principali ai core-ului. Acestia asigura forta si stabilitate in intregul corp, de aceea este foarte important sa dezvoltam aceste grupe musculare. Pe langa ocazionalele genuflexiuni si flotari, si exercitiile pentru core sunt deseori neglijate. Insa, acestea iti vor pune cu siguranta “pe picioare” muschii trunchiului!

Posture Training:

Dupa ce a intampinat cateva probleme medicale, Lyora a creat o clasa de antrenament postural care a ajutat-o atat pe ea cat si pe clientii sai sa isi continue vietile cu mai putina durere si o forma fizica buna. Din pacate, putini oameni au o postura buna, mai ales una perfecta. De fapt, postura incorecta dezvolta deseori probleme medicale (dureri de spate si de gat, blocaje, raniri rapide), incat nu apuci sa observi decat cand nu iti mai poti misca un umar de exemplu. Din fericire, iti poti corecta postura introducand in atrenamentul tau anumite exercitii simple si stretching.

HIIT for life

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

O frumoasa si interesanta  class ce combina beneficiile antrenamentului HIIT si arta mobilitatii pentru un antrenament complet atat pentru minte cat si pentru trup.

SUPER BOOTCAMP

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Forta, cardio, viteza, agilitate, echilibru si coordonare sunt doar cateva elemente din fitness pe care le vei experimenta in cele 60 de minute ale clasei. Iti vei folosi greutatea propriului corp ca accesoriu de rezistenta. Unul dintre principalele beneficii ale acestei clase este o ardere exceptionala a caloriilor care depaseste 24 – 48 de ore dupa antrenament.

HILL RIDING EXPERIENCE

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Oamenilor le place sa asculte muzica si sa inchida ochii in timp ce pedaleaza.. Scopul acestei clase este sa te convinga sa evadezi din cotidian si sa te distrezi in timp ce te antrenezi! Acesta e cel mai frumos sentiment pe care il poti avea atunci cand pedalezi! Senzatia pe care ti-o ofera nu se poate compara cu nimic! Muzica este elementul cheie intr-un astfel de antrenament!!! Nu rata aceasta clasa!

How to finance a fitness business

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Cum poti o afacere de succes în sala de fitness? Fie că esti un debutant in afaceri sau ai deja o perioada de timp in care activezi in domeniul fitness-ului, păstrând o afacere mind-set te va ajuta să iti optimizei activitatea. Așa că învata elementele de bază de finanțare pentru afaceri, cu scopul de a premedita veniturile și de a te adapta la condițiile de piață care se afla în continuă schimbare.

În cadrul acestui seminar, veți învăța unele dintre cele mai eficiente metode de a optimiza cheltuielile, într-un mod corespunzător, și de modul în care să  va adaptati rapid și eficient la situațiile impracticabile din piața dumneavoastră.

deepWORK

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Este un antrenament functional, holistic (al intregului corp ), ce te ajută să-ţi regăseşti spiritualitatea, să-ţi atingi limitele în deplina cunostinţă de cauză. Antrenamentul deep WORK cunoaşte un succes international imens, fiind un antrenament alcătuit conştient si responsabil vis-a-vis de sănătatea participanţilor şi a complexitătii mişcărilor. Din fundal te conduce muzica, ritmurile antrenantete te provoacă să te eliberezi şi să-ţi atingi propriile limite! Este indicat atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, tuturor acelora ce doresc să simtă adevărata provocare şi menire! deepWORK™ este răspunsul pentru spiritul interior: te ajută sa-ti descoperi propriile limite fără prejudecăți.

Pe scurt, este logic să te uiți la o persoană ca la un întreg și prin urmare, de a instrui pentru a atinge obiectivele mari la nivele mentale și fizice.

Ste-p Style

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Metodologia de predare și progresiile cu cea mai buna coregrafie vor construi  diferite grade de dificultate în cel mai simplu mod. Aceste exercirii simetrice și asimetrice vor crea o coregrafie finală foarte distractiva.

3D Functional Medicine ball training

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Participa si tu la o clasa functionala motivationala de 30 de minut, unde antrenamentul este bazat pe utilizarea mingilor medicinale. Experimenteaza  lucru în direcții multiple, intensități și viteze pentru a ajuta la imbunatatirea mișcării umane și performanța sportivă

Zumba Fitness

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Zumba classes feature exotic rhythms set to high energy Latin and International beats. Before participats know it, they are getting fit and their energy levels are soaring! There is no other fitness class like a Zumba Fitness Party. It’s easy to do, effective and totally exhilarating, often building a deep-rooted community among returning students.

Zumba classes feature exotic rhythms set to high energy Latin and International beats. Before participats know it, they are getting fit and their energy levels are soaring! There is no other fitness class like a Zumba Fitness Party. It’s easy to do, effective and totally exhilarating, often building a deep-rooted community among returning students.

Afro-Aerobic

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Iti doresti sa intri intr-o alta lume? Vrei a lucrezi intens si sa te distrezi in acelasi timp? Programul afro-aerobic este unul care se desfasoara pe muzica afro si consta in miscari afro care iti lucreaza tot corpul (picioare, fesieri, brate, spate). Este un dans traditional si modern, dar in acelasi timp si o distractie care te incarca de energie pozitiva.

Advertising & PR for your fitness business

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Cum se poate crea un brand de fitness cu adevărat puternic? Cum se poate comunica în mod eficient un mesaj care sa capteze atentia clientilor sau a potentialilor clienti? Afla care sunt cele mai eficiente metode de a face publicitate afacerii tale de fitness.
Mass-media, prieten sau dușman?

SEO pentru fitness
PR – care este reputatia ta?
Care sunt valorile companiei tale?
Cand este optim sa  folosesti promotori?

Steel tonic

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Antrenamentele nu vor mai fii niciodata plictisitoare sau greu de realizat, Steel Tonic propunand o modalitate simpla, distractive si foarte eficienta de a-ti antrena corpul.Steel tonic este un program de antrenament care se bazeaza, mai ales, pe parte inferioara a corpului. Picioarele si sezutul sunt intinse la maxim in 60 minute. Aceasta clasa va va testa rabdarea si abilitatea la maximum. Si da, este essential sa va amintiti ca si  bratele, pieptul si spatele vor fi si ele antrenate in aceasta ora de antrenament, care combina intensitatea, actiunea si distractia!

Dynamic stretch

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Aceasta clasa se axeaza pe flexibilitate si mobilitate. Foarte multe exercitii sunt inspirate din Yoga, folosind tehnica receptorilor neuromusculari care faciliteaa realizarea acestor miscari. Se bazeaza pe forta, echilibru si coordonare. De asemenea, se va focusa pe tonifierea musucura obtinandu-se rezultate ale posturii.

Dynamic Postural

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Obiectivul acestui program este de a îmbunătăți secvențele dinamice pentru forta, flexibilitate și mobilitatea articulatiilor. Acest lucru permite corpului să fie capabil să găsească echilibrul perfect intre functia muschilor si tonus.

Functional SHAPE ™

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Te-ai saturat sa mai cauti noi coregrafii pentru clase ? Nu ti se pare dificil sa tot cauti  muzică nouă și interesantă pentru clase ? FunctionalSHAPE ™ este un  program de clase proiectat pentru a rezolva toate aceste probleme. FunctionalSHAPE ™ nu este o clasă tradițională de formare funcțională . FunctionalSHAPE ™ combină exerciții cardio , împreună cu exercitii funcționale coordonate pe coregrafie si muzica. Daca iti plac clasele de aerobic sau step , această clasă este, cu siguranta,  pentru tine . FunctionalSHAPE ™ este creat de Fitness Scandinavia pentru a ajuta cluburile de fitness sa ofere clase de o calitate optima. Ori de câte ori vedeți o clasă de FunctionalSHAPE ™, puteți fi siguri că aveți parte de o sesiune de antrenament foarte eficienta si creativa. Vino și vezi de ce toată lumea vorbește despre acest concept!

Wayflex

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Wayflex este un antrenament functional bazat pe miscare 4 dimensional cenceput ca un antrenament suprem. Este combinatia perfecta intre exercitii de suspensie  si intre exercitii de rezistenta dinamica. Acest lucru permite corpului sa lucreze in intregime, prin exercitii combinate. Permitandu-ti sa te misti mai bine, sa te antrenezi mai intens, invatand mai mult, in final devii o versiune mai buna a sinelui. Wayflex nu are termen de comparatie in ceea ce priveste antrenamentul functional.

The Science in “Modern Human Training”

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

In prezent, aplicarea “Pricipiului Specificitatii” sta la baza pregatirii in toate sporturile. Asta inseamna ca un fotbalist care intra in sala de fitness va fi antrenat ca un fotbalist, insa ce facem cu omul de rand? Care este specificul acestuia? Sau cum alcatuim programul de antrenament pentru omul modern? Descopera detalii de la Preparatorul Sportiv  Lucian Nicolescu, iar dupa seminar, daca vrei sa testezi conceptul, inscrie-te la antrenamentul “Modern Human Training”.

Step’n action

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 17:45 - 18:45

Principalele obiective ale acestui masterclass sunt coregrafia pura, simetrica si /sau asimetrica, distractia si antrenamentul de tip high intensity. Te va surprinde prin metodologia aleasa pentru constructia coregrafiei, realizand o fluiditate a clasei de la inceput pana la sfarsit!

FIGHT-KLUB™ KHAI-BO

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 17:45 - 18:45

KHAI – BO este un tip de exercitii de freestyle combat executate pe muzica. Lansat la sfarsitul anilor 90, este practicat azi de 3000 de instructori din intreaga lume si este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca si conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este impartit in trei segmente POWER, TURBO si CIRCUIT. KHAI-BO reprezinta o alegere preferata de centrele care beneficiaza de un spatiu redus sau de un buget redus pentru echipamente sau care pur si simplu cauta o alternativa pentru Body Combat, pastrand in acelasi timp calitatea si consecventa cursurilor. Este o clasa care foloseste miscari de lupta, care formeaza impreuna o coregrafie predefinita. Ofera varietate oarticipantilor si este un antrenament distractive si exploziv.

X-tempo™

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 17:45 - 18:45

X-Tempo aduce schimbări și inovații! Un sistem de programe eficiente care va va capta astfel încât să puteți fi în formă într-un mod ușor și distractiv.

Fiecare program X-Tempo este alcatuit din clase cu coregrafie și muzică, special planificat și dezvoltat pentru a crea o pregătire completă și simplă. Cincizeci de minute de antrenament fără pauze, în scopul de a lucra din greu și de a te mentine in forma si tot timpul arzand calorii.

În timpul claselor X-Tempo, există multe schimbări in ritmul muzicii, și, prin urmare ritmul mișcărilor se schimbă. Fiecare moment din clasa se caracterizează prin schimbări continue și bruște de viteză, ale mișcărilor, ceea ce face ca muschii si sistemul cardiovascular sa lucreze din greu dar într-un mod controlat. Alegerile muzicale sunt super-hit-uri mondiale, lucru care va umple clasele cu emoții și bucurie: veți fi dependenti!

INSANITY

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 17:45 - 18:45

   INSANITY® LIVE este un program provocator, focusat pe antrenament atletic de grup, conditie fizica, rezistenta cardio, forta si pregatit pentru orice nivel si conditie fizica a participantilor. Cu exercitii usor de urmat - intregul antrenament TE va provoca, TE va schimba si TE  vei simti in cea mai buna forma.
   Este despre a lasa toate scuzele si totul ce TE trage inapoi - si a TE autoprovoca sa-ti fortezi propriile limite. Pregateste-te sa eliberezi atletul din TINE, iar eu voi fi acolo sa te ajut !

Advanced Training and Nutrition

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 17:45 - 18:45

Advanced Training and Nutrition este un workshop ce cuprinde tehnici utilizate in antrenamentele avansate de bodybuilding / fitness ce ies din tiparele obisnuite si sunt dedicate celor ce vor sa duca antrenamentele la un alt nivel. Nutritia este importanta si vei invata tot ce inseamna carb cycling, cum sa realizezi un plan alimentar specific obiectivelor tale si cum sa iti pregatesti dieta pentru un clean bulk sau cum sa ajungi intr-o forma deosebita pentru vara si sa ramai la un stil de viata constant. Iti voi prezenta toate informatiile necesare despre cum se face o pregatire competitionala si cum sa abordezi ultima saptamana inainte de concurs.

Zumba party

Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 - 20:00 - 22:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.

Duminică, 23 Aprilie 2017

SALA 1
(Bucharest)

SALA 2
(Bucuresti)

SALA 3
(Paris)

SALA 4
(Berlin)

SALA 5 (S.F.T.@Body art wellness)

SALA 6 (CYCLING @ Body art wellness)

SALA 7 (SEMINAR @ Barcelona)

09:00
10:00
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
10:15
11:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
11:30
12:30
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
12:45
13:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
14:00
15:00
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
15:15
16:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
16:30
17:30
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Fusion

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Acesta este un program de antrenament functional ce reprezinta o combinatie perfecta a ideii de Pilates si exercitii usoare de Yoga, realizate intr-un mod fluid si dinamic. Daca folosesti parti din el, acest antrenament poate fi considerat, de asemenea, un mod extraordinar pentru a incepe o sesiune cross fit, sau cateodata, poate fi folosit ca un program de recuperare dupa un antrenament functional intensiv. Acest lucru, pentru ca include multe exercitii postural pentru umeri, spate si core. Beatul deep house este sunetul de baza al acestui antrenament, care iti va oferi un program complet.

Zumba Fitness

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.

Mobility training

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Exploreaza valoarea și motivul pentru care formarea de mobilitate este esențială pentru toată lumea de la un incepator la un atlet profesionist. Forta este inutila in cazul in care nu vă puteți mișca în mod eficient și bine. În această sesiune de practică cuprinzătoare,  Matthew va va arăta exerciții de mobilitate și tehnici eficiente care vă vor ajuta și clienții sa se  deplaseze  mai bine funcțional.

Bosu

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Un antrenament intens, eficient, stimulant, provocator, plin de satisfactii cu o incarcatura maxima de actiune, de la inceput pana la sfarsit! Si, cel mai important dintre toate, are factorul DISTRACTIE! Cu ajutorul accesoriilor BOSU® (platforma Bosu si Bosu Power Stax) vei  descoperi o alta latura a antrenamentului pe intervale la intensitate crescuta, precum si aplicabilitatea lui, atat in fitness, cat si in sport.  Iti vei imbogati cunostintele cu o varietate de exercitii la intensitate maxima, folosite atat de catre atleti de top cat si de catre incepatori.

The GetFIT System

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 09:00 - 10:00

Folosind experienta sa de peste 20 de ani in domeniul transformarii corporale, atat cu persoane obisnuite cat si cu sportivi de performanta, Cristian Margarit va prezenta sistemul integrat pentru intrare in forma, util atat incepatorilor cat si practicantilor de nivel mediu care nu au obtinut pana acum rezultatele pe care si le-au dorit. Abordarea cuprinde atat nutritia cat si antrenamentul, odihna si alte elemente incluse in modul de viata sanatos.

In plus, fiecare participant va primi o luna de acces gratuit la aplicatia "Monday", aplicatie care iti aduce pe telefon sugestiile de retete potrivite pentru tine, cu cantitatile calculate in functie de necesarul personalizat.

Step choreography

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Miscarile pe step te vor ului, muzica te va motiva, pasii te vor inalta, iar piruetele sigure iti vor oferi o experienta de neuitat la clasa Step Sensation. Sasa te va duce pe culmile coregrafiilor pe step si iti va pregati terenul pentru o clasa incendiara, unde e posibil ca stepul sa ia foc!

Pilates Flow Motion

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Este un protocol de lucru pe bază muzicala, care ajuta executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și a exercitiilor la saltea. Scopul este de a obține printr-un sistem de predare suplimentar o secvență de exerciții, folosind toate planurile de mișcare și respectând regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt predate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și antrenante.

bodyART Pure

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Vom intalni, intr-o singura clasa, mai multe concepte bodyART. Ne vom familiariza cu concepte precum :Flow, Dynamic,Stretch,etc...Este o clasa plina de tehnici de respiratie si tehnici de executie si predare ,care te va trece, aproape, prin toata frumusetea conceptului bodyART.

URBHANIZE

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Urbhanize este un program nou dans fitness , creat de catre Tina & Dennis Thomsen si lansat oficial la 1 ian 2015. Programul URBHANIZE foloseste o combinație unica dintre Bhangra ( dans traditional indian ) si Hip Hop , la care se adauga sesiuni de toning.

S.F.T. vs BOSU

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Este o clasa complexa de antrenament, folosind doua accesorii inedite: corzile suspendate si bosu. S.F.T utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori profunzi ai zonei mediane (core-ul), astfel incat iti va imbunatati miscarile functionale si iti va creste performantele. Bosu se evidentiaza prin imbunatatirea echilibrului si a fortei. Combinatia perfecta dintre cele doua antrenamente te va da pe spate si iti va oferi o noua perspectiva aspupra antrenamentelor tale. Aceasta clasa este o combinatie perfecta intre miscare, forta, distractie, echilibru si siguranta.

Traditional cycling

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Tehnica de lucru Fartlek variaza intensitatea , frecventa dar si ,pozitia corpului in momentul pedalarii. Se pedaleaza pe muzica traditionala din Romania si Serbia. Ora este constituita din 4 parti : acomodare , incalzire , partea principala si revenire. Energia transmisa de artisti precum Goran Bregovic , Amaro Del si multi altii, se transpune in ritmul pedalarii. Alex isi doreste sa iasa putin din rutina a ceea ce inseamna clasic si sa incearca o alta abordare a fenomenului!

Eternal youth

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 10:15 - 11:15

Trebuie sa fii doar determinat sa o cauti si sa o castigi.

Un seminar despre modalitatile nutritionale care te vor ajuta sa ajungi la acest deziderat. Trucuri, sfaturi modalitati antiaging!. toate la indemana tuturor.

Tu le cunosti? vino alaturi de noi si afla cum te poate ajuta nutritia sate mentii tanar, sa fii sanatos , sa fii tu, sa te accepti mai bun!

Hatha Yoga

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Toate sistemele de Yoga explica esenta practicii ca un mijloc de trezire.

In acelasi timp, stim ca aceasta Yoga este si o  colecție de tehnici– technici de posturi corporale (Asana), tehnici de respirație conștienta (Pranayama) si tehnici de stabilizare și linistitire a mintii (Dhyana/meditatie).

Simplificand mult, am putea spune ca toate aceste tehnici, predominant ‘energetice’  sunt doar modalități prin care ne deschidem catre realitatea experientei noastre– in acest moment.

In aceasta deschidere observam ca putem recupera o buna parte din energia blocata in corp– energie blocata in tipare fizice  si in tipare mentale.

NEXT generation of fitness

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Clasa aceasta este de tipul bootcamp si a devenit foarte intalnita in ultima vreme dar ce se intampla cand HIIT intalneste antrenamentul de tip core si stretchingul. Omer va invita sa vedeti cu ochii vostri.

House Dance for ALL

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

"House Dance for ALL"- house-ul atinge un nou nivel. House-ul poate fi regasit in toate studiourile din lume, se schimba in permanenta,  miscarile si tehnica sunt in continua dezvoltare si acesti factori demermina o clasa incendiara. Pasi si miscari interesante pe cea mai buna muzica house europeana. Doar dans!

Functional Bodyweight Workout

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Acest masterclass este dedicat progresiilor functionale in exercitiile cu greutatea corpului , astfel incat sa puteti adapta antrenamentul oricarui nivel, de la incepatori la aatleti de elita!

Postural Alignment

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Conceptul clasei Postural Alignment, creata si sustinuta de catre Tiberiu Vintiloiu, urmărește imbunătățirea poziției corpului in spațiu. Prin tehnici de detensionare, stretching, yoga, proprioceptie , miscari functionale in toate planurile biomecanice corpul incepe sa isi recâștige forma din copilărie. O ușurintă mai mare de a ne mișca si desigur dispariția durerilor articulare, acestea sunt principalele motive pentru care ar trebui sa participam la clasa de Postural Alignment

Mountain Class

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

O astfel de clasa are drept scop de a construi puterea, rezistența si forta. Există trei forme fundamentale de forta: forta maxima, forța de aderență si forța de aderență rapidă. În această clasă veți trece prin toate aceste forme păstrând ritmul cardiac între 75% și peste 85% din frecvența cardiacă maximă teoretică, prin utilizarea tuturor tehnicilor de grup. O singură urcare cu niciun momentde relaxare, fără șanse de ezitare și  fara timp de a te a da inapoi.

A story about coaching in Fitness

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 11:30 - 12:30

Atitudinea motorul succesului in Fitness

Cu totii avem aceleasi drepturi. Dreptul la reusita, dreptul la succes, dreptul la o viata mai buna. Unii zboara in timp ce altii cauta echilibrul insa multi cauta reteta minune: cum putem avea mai multi clienti?

Facem cursuri foarte multe, ne acreditam, depasim bariere, ”alergam” intr-un galop incredibil ceea ce este extraordinar insa, omitem principalul ingredient.

Va astept la seminar sa va prezint ingredientul secret: Atitudinea

Cum putem creste vanzarile prin atitudine? Cum putem avea mai multi clienti? Cum putem elimina competitia?”

Limitless™

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

În 2011, când am început, ne-am dorit să creăm un program despre oameni și despre rezultatele lor. Punctul de origine al ideii Limitless a fost observația documentată a fondatorilor programului: din 10 abonați ai unui club de fitness, un an mai târziu, doar unul – maxim doi au rezultate reale în transformarea felului în care arată și se simt în propriul corp, adică o rată de succes de doar 10-20%.

Pentru rezultate diferite era nevoie de o abordare diferită. Așa a apărut programul revoluționar care permite participanților ca pe parcursul unei singure ediții să beneficieze de avantajele unei abordări personalizate, de motivația antrenamentelor de grup, dar și de consultanță nutrițională integrată. O abordare holistică pentru o transformare holistică și, mai ales, de lungă durată.

Cum știm că funcționează? Răspunsul cel mai important e cu mulți oameni fericiți, iar cel mai simplu e cu cifre autentice. La un calcul bazat pe fișele de evaluare ale persoanelor care au experimentat conceptul Limitless, rata de succes a programului este de aproximativ 93% (într-o perioada medie de trei luni) comparativ cu rata de succes de 10-20% a unui program clasic de fitness.

African Caribbean dance

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

In aceasta clasa vei calatori pe ritmul tobelor africane catre diverse stiluri de dans tocmai din tinuturi indepartate ca Ghana, Nigeria, Angola, Brazilia si Iniile de Est. Pregateste-te sa transpiri, sa lasi deoparte inhibitiile si sa-ti pui soldurile in miscare!

BOSU circuit workout

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Bosu este un accesoriu care creaza dependenta si o spunem din mai multe motive! Echilibrul este unul din functiile organismului care este testat cel mai mult cu ajutorul BOSU-lui insa surpriza vine atunci cand vei observa ca tot organismul trebuie sa participe pentru a pastra acel echilibru. Este necesar a angrena diferite grupe musculare care trebuie sa lucreze impreuna iar asta nu poate aduce decat rezultate extraordinare.
Pentru a iti demonstra calitatea si necesitatea acestui extraordinar accesoriu te asteptam la o ”pauza”  :) alaturi de noi”

Pilates harmony circle & ball

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Vino pentru a explora o clasă speciala a conceptului nostru, unde antrenamentul de Pilates va fi sporit prin utilizarea unei mingi specifice care va ajuta la dezvoltarea rezistentei si a  fortei de concentrare, precum și la imbunatatirea coordonarii.

Tot ce trebuie este un cerc pentru a-ti creste rezistenta, îmbunătățind în același timp si flexibilitatea.

Rezistenta constituie stimularea musculaturii,  beneficiu de care ai nevoie pentru a fi tonifiat.

Cel mai bun lucru de care ai nevoie, asa ca va asteptam.

Fat Burn intensive workout

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Câți dintre noi nu își doresc o formă fizică excelentă? Iată de ce îți propun un antrenament exploziv de cardio și forță conceput pentru a arde calorii maxime în timp record, un antrenament în care vei avea ocazia să îți testezi rezistența și voința. Exercițiile vizează lucrul cu propriul corp - așadar vei avea la tine toate accesoriiile necesare. Cel mai important este să te simți bine și să ajungi ca la finalul clasei să zâmbești mulțumit alături de ceilalți participanți!

Around the world

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Treci la urmatorul nivel si accepta provocarea acestui mastreclass incredibil care te va face sa crezi ca esti chiat afara, in natura! Alexandra iti va testa nivelul de enduranta si te va purta pe cele mai inalte culmi ale muntilor!

Real functional training

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 12:45 - 13:45

Participa si tu la un curs informativ funcțional de formare, unde vei avea șansa de a învăța cele mai recente tendințe și exerciții în domeniile științei formării funcționale.

* Vor exista unele părți practice pentru această sesiune.

Aerobic Dance

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Aerobic Dance este o clasa bazata pe cele mai bune miscari de antrenament din Aerobic. Aici vei experimenta exercitii puternice si clare , realizate  astfel incat sa urmeze linia naturala a  corpului. Daca simti ca vrei sa-ti dedici toata energia unei clase, atunci acest antrenament este special creat pentru tine! Cristina Androne, te va conduce, timp de 60 de minute, intr-o aventura care te va lasa cu o placuta stare de euforie.

KICK-ASS BOOTCAMP

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Acest exercitiu presupune folosirea sacilor de box in combinatie cu puncte de mare intensitate.

Steel combat

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Acesta este un nou system de Fitness Combat, in care, in 60 de minute, participantii se vor bucura de o experienta unica si vor invata tehnici noi de antrenament, de la unul dintre cei mai eficienti oameni din industria sportiva. Intr-un fel, se combina Box-ul si Artele Martiale, oferind fiecare concept  cate un antrenament dinamic si intens, care arde caloriile foarte mult si care sunt  si foarte distractive si eficiente.  Dar, mai presus de toate, acestea ofera o clasa sigura, cu rezulate concrete intr-un timp real si scurt.

Super circuit (High intensity)

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Un tip de antrenament care isi face prezenta tot mai des in ultima vreme printre iubitorii fintessului. Se refera la un antrenament complex care combina calitati motrice precum viteza , indemanarea , forta si rezistenta. Sunt un amalgam de thenici utilizate precum si mai multe tipuri de contractie musculara implicate in miscare, de la tehnici de izometrie pana la forta exploziva – putere.

Kangoo Power

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii întregului corp şi cresterii puterii musculare şi rezistenţei. Mişcările de bază sunt foarte uşoare şi pot fi executate crescând complexitatea şi intensitatea. Acest program este potrivit unei game largi de participanţi, chiar şi acelora care în mod normal nu se înscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleţi datorită tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizează efortul şi previne accidentarea încheieturilor.

Puterea înseamnă forţă şi viteză.

High hills on two wheels

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Pregatiti-va pentru o calatorie plina de energie, cu muzica antrenanta si un instructor motivant, care va utiliza o varietate de tehnici de spinning precum Hill si High-end endurance, intensificand arderea caloriilor pe tot parcursul calatoriei.

Prin intermediul acestei clase de Cycling, veti petrece 50 de minute pe bicicleta, realizand astfel, un antrenament cardio  uimitor!

Cooking for Hormonal Balance

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 14:00 - 15:00

Echilibru hormonal prin nutritie - alimentatia si stilul de viata optim pentru a va redobandi echilibrul, somnul, libidoul si energia.

Femeile  din ziua de azi se confrunta cu o epidemie de dezechilibre hormonale - instabilitate emotionala, insomnii, confuzie mentala, greutate in exces sau libido tot mai scazut, precum si cu probleme de fertilitate si dereglari menstruale.  Simptomele – aparent fara legatura intre ele – au radacini comune.

Te invit la un seminar revelatie despre sanatatea intima,  educatie culinara si nutritie  pentru echilibru hormonal feminin unde vei invata despre cele 4 motive majore ale dezechilibrelor, ce inseamna un detox hormonal, ce sunt xeno-hormonii, despre vitaminele si enzimele esentiale bunei functionari a sistemului hormonal si cele mai bune metode de stress management care cresc calitatea vietii si eficienta oricarui program nutritional.

INTENSE FITNESS™

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Alex Valah te va antrena in aceasta clasa la intensitate maxima. Pregateste-te pentru o clasa functionala, dar cu intervale. Este o combinatie intre exercitii functionale si antrenament cardio, care ii va oferi o doza buna de energie inimii tale. Iti vei antrena toti muscii si in acelasi timp vei arde foarte multe calorii.

Super Jump power

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Super Jump power este o clasa noua, exploziva, creata pentru trambulina profesionala Coalsport(R)!

Super Jump power:
-    va prezenta ultimele noutati ca si accesorii/metodologie folosite in timpul clasei pe trambulina profesionala Coalsport(R)
-    este un mix al claselor Super Jump Original(R), Super Jump Intensity(R), Super Jump Thunderbell(R), Super JumpKombat(R).
-    optimizează forța de gravitație pentru a activarea sistemul limfatic și cresterea metabolismul;
-    are ca efect tonifierea musculaturii, fără suprasolicitarea articulațiilor;
-    sunt solicitate la maxim urmatoarele zone: gambe, glutei, brate, abdomen;
-    imbunătățește sistemul imunitar;
-    este o clasa in care euforia si energia pozitiva sunt starile specifice!

STRONG BY ZUMBA

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

STRONG by Zumba™ combines high intensity interval training with the science of Synced Music Motivation. In every class, music and moves sync in a way that pushes you past your perceived limits, to reach your fitness goals faster.

bodyART Myofascial

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Deoarece fascia formează un corp întreg , o matrice tridimensională continuă de sprijin structural în jurul organelor,  a muschilor , articulatiilor , a oaselor și fibrelor nervoase , acest aranjament fascial multidirecțional sau multidimensional   ne permite să ne  deplasam în mai multe direcții , astfel încât aceste mișcări noi vor fi întâlnite într-o clasă de bază numita BodyArt

Cardio Dance

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Pentru Margareta, dansul a facut parte din viata ei de la varsta de 14 ani, facand dans sportiv si stand in aceasta ramura aproximativ 5 ani, dar a continuat sa danseze colaborand cu mass-media, intrand in televiziune si colaborand cu diverse trupe de balet si diversi artisti. In 2011, a decis sa duca pasiunea pentru dans mai departe, iar de data asta. in lumea fitnessului, devenind astfel instructor autorizat de Zumba Fitness, de aerobic-fitness, personal trainer, instructor S.F.T, instructor KHAI BO, iar, la ora acutala. preda clase de tip circuit, functional, tabata, dance, fightKlub, postural, stretching.

Muscle development

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 15:15 - 16:15

Dupa 18 ani ca practicant si peste 10 ani de studiu, Lucian Nicolescu deschide subiectul primei sale specializari: hipertrofia. Impartaseste opinia sa despre dezvoltarea musculara, in randul barbatilor si mai ales in randul femeilor! Conceperea unui program de antrenament este doar unul dintre subiectele ce urmeaza a fi atinse.

Budokon® yoga primary series

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Toate cele mai bune aspecte ale diferitelor concepte de yoga Budokon sunt amestecate în această provocare de flux continuu de pre-yoga. O clasa perfecta pentru yoghini, dansatori și fitness entuziaști care se bucură de o noua provocare  și preferă ceva mai mult mental și o anumita stimulare fizică.

DANCELO™ 2

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Dancelo este un nou program de dans fitness. Acesta a fost proiectat pentru a combina cele mai moderne tendințe de fitness și dans într-o experiență unică cu hit-uri de top din lume. Dancelo ® a fost prezentat cu succes și este deja în curs de dezvoltare în Europa și Asia. Acesta are două tipuri principale de clase de fitness  dans - Dancelo ® și Dancelo ® Power Toning.

DANCELO ® - este un format de fitness dans , usor, simplu, dar intens si distractiv pentru toată lumea.

Kangoo Power

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Este un program de antrenament pe intervale foarte motivant, destinat in mod special antrenarii întregului corp şi cresterii puterii musculare şi rezistenţei. Mişcările de bază sunt foarte uşoare şi pot fi executate crescând complexitatea şi intensitatea.  Acest program este potrivit unei game largi de participanţi, chiar şi acelora care în mod normal nu se înscriu la cursuri de aerobic de grup. Este de asemenea foarte potrivit pentru atleţi datorită tehnicilor explozive pliometrice, folosind ghete Kangoo Jumps®, care maximizează efortul şi previne accidentarea încheieturilor.
Puterea înseamnă forţă şi viteză.

KHAI – BO

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

KHAI – BO este un tip de exercitii de freestyle combat executate pe muzica. Lansat la sfarsitul anilor 90, este practicat azi de 3000 de instructori din intreaga lume si este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca si conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este impartit in trei segmente POWER, TURBO si CIRCUIT. KHAI-BO reprezinta o alegere preferata de centrele care beneficiaza de un spatiu redus sau de un buget redus pentru echipamente sau care pur si simplu cauta o alternativa pentru Body Combat, pastrand in acelasi timp calitatea si consecventa cursurilor. Este o clasa care foloseste miscari de lupta, care formeaza impreuna o coregrafie predefinita. Ofera varietate oarticipantilor si este un antrenament distractive si exploziv.  

Zumba Fitness

Duminică, 23 Aprilie 2017 - 16:30 - 17:30

Esti gata sa te distrezi si, in acelasi timp, sa-ti modelezi corpul? Programul Zumba presupune exact acest lucru!  Acesta este un dans foarte inveselitor, de efect, usor de realizat, de inspiratie Latina, care ajuta foarte mult la arderea caloriilor si, care inspira oamenii, creandu-le o stare de veselie si sanatate.

Clasele de Zumba au ritmuri exotice, bazate pe energie  Latina si pe Ritmuri internationale. Inainte sa realizeze, nivelul de energie si dinamism al participantilor creste foarte mult. Nici o clasa de fitness nu se compara cu aceasta clasa de Zumba. Miscarile sunt usoare, eficiente, foarte vesele, creand de cele mai multe ori, legaturi foarte adanci intre participanti.

Inregistrare

Pentru informatii despre conventii

Cristina Anghel

+40 727 347 761

Georgiana Ionescu

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:


(citeste mai mult)

Inscrie-te acum!

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Unde sunt mai multi, si forta e mai mare!

Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa aiba alaturi cei mai buni parteneri la organizarea evenimentelor sale. Le multumim sponsorilor nostri, tuturor partenerilor si expozantilor care ne sustin in ridicarea standardelor de calitate din fitness-ul romanesc.

Pentru orice intrebari, contactati-ne la unul din numerele

Cristina Anghel

+40 727 347 761

Georgiana Ionescu

+40 735 559 252

Pentru intrebari legate de parteneriate

Veronica Alexe

+40 733 591 129

Contact

Str. Putul lui Zamfir, Nr. 39,
Sector 1, Bucuresti

www.fitness-scandinavia.ro

Se proceseaza

Mesajul dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva secunde, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea acestui proces.

Succes!

Mesajul a fost trimis cu succes! Va multumim ca ne-ati contactat!

Eroare!

Mesajul nu a putut fi trimis. Va rugam incercati din nou. Daca eroarea persista, contactati echipa Fitness Scandinavia

Facebook Messenger
WhatsApp