Yoga Festival Romania, 02-03 December 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul conventiei

Invitam toti iubitorii de Yoga sa participe si sa se antreneze impreuna in Romania la unul dintre cele mai apreciate evenimente;

Vor veni unii dintre cei mai cunoscuti profesori de yoga si vei avea sansa sa incerci noile lor concepte;

Nu e necesar sa fii profesor de Yoga pentru a participa. Este nevoie doar sa fii open minded si sa ai o atitudine pozitiva;

Pentru mai multe informatii suna la 40 735 559 252 sau + 40 727 347 761 sau + 40 735 559 251

Vezi program

Locatie conventie

Ramada Plaza,
Bulevardul Poligrafiei 3-5, București

Orele evenimentului

Sambata (09-19:30)

Duminica (09-18)

Pret special

390.00 RON(TVA inclus)

Inregistrare

Program

SELECTIE CLASE / SEMINARII

Va rugam bifati clasele / seminariile la care doriti sa participati.

Puteti alege doar 1 clasa / seminar pentru acelasi interval.

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017

HALL 1 (Terra)

HALL 2 (Mincu)

HALL 3 (Europa)

HALL 4 (Vitality)

SALA 5 (RAMADA)

09:00
10:15
Detalii Detalii Detalii Detalii
10:30
11:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
12:00
13:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
13:30
14:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
15:00
16:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
16:30
17:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
18:00
19:15
Detalii Detalii Detalii Detalii

Chi flow Yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

Chi flow yoga este un tip de miscare dynamic care aduce putere si inspiratie. Acesta relaxeaza si destinde, iti stimuleaza spiritual, iti calmeaza mintea si aduce energie in intregul corp. Chi flow Yoga alimenteaza exercitiile de vindecare Chi Kung cu multe posture, stretching si tehnici de respiratie yoga intr-un melaj unic cu miscari dinamice dar si fluide din Tai Chi pentru a crea o experienta unica si elevatoare.

THE BREATHING BODY

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

Un workshop experiential in care vom constientiza si explora cel mai important proces fiziologic: respirația. Vom testa tehnici de relaxare si tehnici de energizare folosind respiratia. Vom observa legatura acesteia cu energia si emotia.

Ashtanga Yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

Ashtanga yoga inseamna yoga celor 8 ramuri. Astou inseamna 8, iar anga ramura. Conform tratatului “Yoga Sutra” a lui Patanjali cele 8 ramuri ale sistemului yoga sunt: yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara, dharana, dhyana, samadhi. Cand vorbim de practica Ashtanga yoga includem toate aceste ramuri, iar rezultatul va duce la indepartarea impuritatilor fizice si mentale, impuritati care ne impiedica sa realizam care este adevarata noastra natura
Practica începe cu ce este tangibil, adică cu exteriorul, accentul fiind pus pe primele 4 ramuri: yama, niyama, asana și pranayama. Acestea se referă la modul în care ne manifestăm în lume prin yama și niyama, controlul asupra corpului prin asana și controlul respirației prin pranayama.  

Ashtanga yoga are 6 serii de posturi. Fiecare serie constă într-o înșiruire de posturi / asane care sunt foarte benefice și terapeutice atunci când sunt practicate corect.
Prima serie numită Yoga Chikitsa = yoga terapeutică este considerată fundamentul întregii practici, toate celelalte serii fiind construite ulterior pe baza ei.

De ce se numește yoga terapeutică? Pentru că are un puternic efect de purificare/detoxifiere și apoi vindecare asupra întregului corp. Fiecare postură/asana în parte are un efect specific și pregătește corpul pentru posturile următoare. De aceea e important să practicăm aceste asane în ordinea prestabilită.

Specificul practicii Ashtanga yoga constă în metoda tristhana (tri înseamnă trei, iar sthana stabilitate), adică stabilizarea în 3 acțiuni: respirație, postură și punct focal. Metoda corectă este atunci când practicăm toate cele trei acțiuni simultan.

O altă componentă specifică școlii Ashtanga este vinyasa, un sistem de coordonare al mișcării cu respirația; legatura dintre posturi se face printr-o secvență de mișcări sincronizate pe respirație.

Un alt element prezent și important în practica este dezvoltarea unor “sigilii” energetice numite bandhas (a lega, a conserva, a redirecționa); ele implică anumite ajustări musculare care ajută la păstrarea sau redirecționarea energiei, prana, în corp.


Pe parcursul clasei punem accentul pe fluidizarea și coordonarea respirației cu mișcarea. Vom incerca sa patrundem cu respiratia in zone neexplorate ale corpului nostru, o vom tine sub observatie tot timpul urmarind indeaproape mesajele transmise de ea; toate acestea abordand o stare de detasare ;)

YINBALANCING YOGA

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

Gata pentru mai multă echilibru și mai puțin stres? O călătorie de vindecare te așteaptă. Prin lentilele diferitelor meridiane din corpul nostru, vom călători înăuntru pentru a patrunde prin blocajele . și vă vom deschide corpul și mintea pentru vindecarea intuitivă de care are nevoie. Dacă sunteți gata să deveniți cea mai fericită și mai sănătoasă versiune a dvs., luați-vă locul acum. Nu pot să aștept să vă văd chipul zâmbitor după această călătorie. Până atunci, multă dragoste și Sat Nam.

În timpul clasei Yin-Balancing vom deschide corpul și vom lucra cu diferite meridiane: inima și intestinul subțire, leaver și vezica biliară, rinichii și vezica urinară, splina și stomacul.
Intenția fiecărei clase este de a explora elementele Yin în corpul și mintea noastră, astfel încât acestea să devină mai prezente în viața noastră. Acest lucru poate aduce beneficii tuturor celor ale căror vieți au ieșit din echilibru, prezentând prea multe caracteristici ale elementului Yang, cum ar fi stresul, dinamismul, motivația, concentrarea, concurența etc.

POWER YOGA CLASS. A JOURNEY TO STRENGTH

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

O clasă puternică, dinamică, concepută pentru a provoca, trezi, detoxifia și purifica fiecare sistem, mușchi și țesut al corpului. Această clasă are un flow energetic ce îi îndrumă pe elevi spre o mai mare conștientizare a propriei transformări, devenind astfel mai puternici, atat in plan fizic, cat si emotional. Acest flow va sculpta, va tonifia si va imbunatati starea generala a atat corpul cat si mintii. Este o clasă potrivită pentru toate nivelurile, iar modificările și variațiile sunt încurajate pentru a sprijini și adapta nevoile individuale și nivelurile de experiență.

Budokon Mobility

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

Budokon Mobility este o clasă mixtă , care cuprinde miscari reprezentand pozitii ale animalelor, combinate  cu arte marțiale și si posturi tradiționale de yoga pentru a vă transforma corpul și pentru  a spori orice artă, sport sau disciplină pe care o practicați.

TAI CHI

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

Tai chi-ul provine din artele martiale chinezesti (wushu-kungfu) si este un stil de lupta INTERN. Tai chi-ul poate fi practicat de catre oricine indiferent de sex sau de varsta datorita accesibilitatii sale ce rezulta din miscarile naturale ("deschide usa-inchide usa" sau "creste apa-scade apa") care se efectueaza lent . Practica constanta a Tai chi-ului are efecte pozitive asupra combaterea STRESS-ului, sendentarismului precum si in ameliorarea presiunii arteriale in combaterea efectelor negative ale fumatului,osteoporozei etc. Insa unul din beneficiile sale majore este acela al obtinerii unui echilibru interior care genereaza armonia interioara a practicantului cu mediul extern(natural sau social) bucurandu-se de o stare de bine cu care isi poate desfasura o zi din activitatea cotidiana, sau se poate relaxa dupa o zi de munca.

I`m bountiful, I`m beautiful, I`m blessed

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

Suntuncopac, te invită la o  terapie feminina prin tehnici de dezvoltare personala, respiratie, dans constient si meditatie creativa.

Un ritual profund în care ne vom binecuvanta corpul frumos de femeie care ne-a fost dat, ne vom reaminti de forţă "curgerii" din noi şi vom celebra împreună pasiunea, iubirea, frumuseţea, încrederea şi recunostinta de a fi femei în viaţă asta.

HRIDYA HATHA YOGA

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

Hridya Hatha Yoga este o clasa de yoga care se adresează Inimii spirituale (hridaya) ca centru al existenței noastre.
Ramana Maharshi spunea simpatic că un copil chemat la tablă să rezolve o ecuație și întrebat cine o face nu va arăta spre cap sau spre o altă parte a corpului ci spre piept locul pe care cu toții îl simțind ca fiind ”Eu”, centrul sentimentului că existăm.
Hridaya Yoga s-a născut la confluența dintre ideile filozofiei advaita vedanta, a căutării de sine și hatha yoga clasică care folosește corpul și mintea pentru a dezvolta conștiența de sine și a ne elibera de ”bolile” vieții moderne atât de agitate. Exersând atitudinea de martor și folosind întrebarea ”cine sunt eu?”, liniștind mintea și păstrând-o prezentă, ieșind din trăirea realității ca o poveste pe care ne-o spune mintea și trăind fiecare clipă cu intensitatea naturală a lui ”a fi aici și acum”, yoga nu mai este ceva făcut o oră la o sală sau pe păturica de acasă ci un mod de a fi.

ASHTANGA VINYASA YOGA

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

Ashtanga inseamna 8 membre sau scari. Acestea sunt toate interconectate si legate, asa ca daca practicantii acceseaza si obtin conexiunea cu unul din aceste membre, celelalte vor evolua spontan. Vinyasa se refera la conexiunea dintre respiratie si miscare. Prin practica zilnica, cu disciplina si devotement, poti stabili o conexiune foarte buna intre corp si minte.

Rezultatul final qal acestei practice este un corp energic, puternic si sanatos, care poate sustine fluxul de energie pranica canalizat prin canalele nadi printr-o pranayama puternica.
Practicand Ashtanga Yoga corect, cum este descries mai sus vei putea ajunge la o intelegere extraordinara a tuturor nivelelor de constiinta- fizic, psihologic si spiritual.

HATHA YOGA

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

O clasa de hatha yoga, de-a lungul careia vom aduce in corpul nostru concentrare, echilibru si focus interior.

Pe parcursul clasei vom invata cum sa initiem si cum sa mentinem fiecare asana in mod corect din punct de vedere al aliniamentului, prin fiecare asana ne vom pregati corpul pentru urmatoarea, vom folosi respiratia noastra pentru a lucra cat mai echilibrat si cat mai controlat de-a lungul practicii, ne vom tonifia muschii si vom lucra cu flexibilitatea articulatiilor.

Balance your arms

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

Invata exercitiile adecvate pentru a-ti intari si extinde umerii si mobilitatea acestora pentru a dobandi o postura si un aliniament bun in headstand.

Vinyasa Flow Yoga – Flow of Love

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

In aceasta sesiune vom dansa frumos o practica yoga care sa ne curete inima de urmele ranilor ce ne-au marcat de-alungul timpului. Vom canta cu corpul o poezie de asane care sa ne echilibreze intreaga fiinta in energia iubirii neconditionate. Secventa va incepe cu centrarea apoi ne vom incalzi cu Surya Namaskar si vom permite ca practica sa ne ghideze prin echilibrarea tuturor chakrelor - cu accent pe draga si frumoasa noastra inimioara. Vom face mult backbending si hip openers, iar la sfarsit ne vom aerisi cu ajutorul exercitiilor de pranayama si cu o cantare de mantre care sa ne aline sufletul in acceptare. Dupa ce intram in shavasana va voi conduce cu drag printr-o practica de yoga nidra pentru acceptare si iubire neconditionata.

YOGA FOR ADOLESCENTS

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

Aceasta clasa de yoga se adreseaza  tuturor adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani.
Stilul si ritmul de viata al copiilor nostri pot avea un efect profund asupra starii lor fizice cat si psihice. Uneori fiindu-le foarte usor sa devina critici cu ei insisi, dar si cu ce se intampla in jurul lor, incepand treptat sa isi piarda vointa si increderea in sine .
Yoga pentru adolescenti ii ajuta sa isi dezvolte abilitati importante intr-un mediu relaxant, non-competitiv. Aceasta abordare are ca scop interiorizarea, observand tot ce se intampla de la interior catre exterior, in fiecare postura, tehnica de respiratie si tehnica de meditatie, ce ajuta la cresterea increderii in sine, imbunatatind postura, abilitatile motorii si echilibrul, intareste musculatura, calmeaza si relaxaza intregul corp.

Satyananda Yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

Clasa de Satyananda Yoga predata de Avi Va va va ajuta sa va concentrate asupra întineririi corpului și a minții prin mișcări atente blânde si sincronizate cu respiratia si prana. Clasa va prezenta filozofia tradițională de yoga și va ajuta participanții să dezvolte o înțelegere mai profundă a corpului lor, a mintii si a emotiilor, lucru ce ajuta în cultivarea sănătății și a fericirii . Clasa este potrivita atat pentru incepatori, cât și pentru cei care au interactionat cu acest concept de Yoga & Mindfulness.

Posture Training

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

Dupa ce a intampinat cateva probleme medicale, Lyora a creat o clasa de antrenament postural care a ajutat-o atat pe ea cat si pe clientii sai sa isi continue vietile cu mai putina durere si o forma fizica buna. Din pacate, putini oameni au o postura buna, mai ales una perfecta. De fapt, postura incorecta dezvolta deseori probleme medicale (dureri de spate si de gat, blocaje, raniri rapide), incat nu apuci sa observi decat cand nu iti mai poti misca un umar de exemplu. Din fericire, iti poti corecta postura introducand in atrenamentul tau anumite exercitii simple si stretching.

Proper Posture Defined

Buna postura rezulta din aliniamentul perfect al corpului, permitand miscarile eficiente. Atunci cand muschii si articulatiile corpului sunt in echilibru si sprijinite cum trebuie, poti sa iti duci la bun sfarsit mult mai usor activitatile zilnice ca aplecarea dupa rufe sau coborarea pe scari. Cand aliniamentul corpului tau nu este cum trebuie, articulatiile corpului tau nu se intrepatrund cum trebuie. Acest lucru cauzeaza deficienta in activitatea anumitor muschi din corp. In timp, acei muschi devin tensionati, in timp ce altii se trezesc, creandu-se astfel dezechilibru muscular care duce la postura incorecta. In timp ce postura devine din ce in ce mai deficienta, apare durerea, blocajul muscular si pierderea controlului corpului. Daca repari aceste dezechilibre, postura ti se va imbunatati.

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise)

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

In clasa introductiva de 75 de minute, intr-un spatiu de siguranta si acceptare totala vom experimenta impreuna procesul TRE® - prescurtarea pentru Tension & Trauma Releasing Exercises / Exercitii de Eliberare a Tensiunii & Traumei.

Ce este TRE®? Este un proces somatic (al corpului), sigur si bland ce acceseaza 'inteligenta' corpului - adica abilitatea sa de auto-organizare si auto-reglare prin tremur sau vibratie.


TRE® este invitatia la pauza de reimprospatare catre a-i permite organismului sa-si refaca resursele de energie, sa se elibereze de ceea ce nu-i mai serveste (de la tipare de contractare musculara la tipare emotionale, de gandire sau de comportament invechite si care nu te mai sustin) si sa isi restabileasca ritmurile sale naturale de functionare pentru a te putea sustine intr-o stare generala buna si echilibrata pe termen lung.

Important info:
In urma acestei sesiuni introductive, participantii nu au dreptul de a arata sau conduce alte persoane prin procesul TRE®

Family yoga with kids

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

Family Yoga – copiii si adultii vin impreuna sa experimenteze bucuria aceastei distractive clase de practica yoga. Vei face posturi impreuna cu copilul tau, te vei juca, te vei distra iar la final va veti relaxa impreuna. Veti pleca de la aceasta clasa impreuna, mai conectati, mai zambitori si veti fi gata sa aveti petreceti o zi minunata impreuna! Veniti la clasa de family sa va hraniti si pretuiti mintea, corpul si spiritul in timp ce explorati posturile pe care le veti face singuri sau in pereche si care va vor ajuta sa cresteti concentrarea si echilibrul, sa fiti conectati!

Fiecare clasa include posturi adecvate varstei, exercitii de respiratie, mantra, jocuri , partener yoga, dans, relaxare si distractie. Yoga in familie este conceputa pt tine si copiii tai, daruindu-va beneficii fizice ( forta, flexibilitate, echilibru) si daruri precum autoacceptarea, comunicarea si concentrarea. Cuprinde in palmele tale manutele copilului tau, inchideti ochii si respirati! Sunt suficiente chiar si 30 de secunde si veti simti cat a fost de grozav! Copii, parinti, bunici, prieteni, rude, toata lumea e invitata la clasa de Yoga Family!

YOU'RE GOOD ENOUGH- PRENATAL YOGA

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

O clasa de yoga prenatal cu abordare holistica. Flowrina invita la aceasta clasa atat gravidele cat si cei care vor sau deja au inceput sa lucreze cu gravidele.
Clasa va cuprinde:
1.    Meditatie: Constientizare & Conectare cu propriul corp, respectiv bebelusul din burtica (daca este cazul). Importanta meditatiei si a mantrelor in timpul sarcinii
2.    Practica de asane si respiratii specifice sarcinii & travaliului
3.    Relaxarea de final – Afirmatii pozitive si Conversatie cu bebelusul din burtica
4.    Intrebari & raspunsuri (daca timpul ne permite)

Meditatia, mantrele, rugaciunea, conversatia, practica de yoga in sine te fac mai constient de puterea pe care o ai deja. Invata sa ramai conectata si vei realiza ca tu deja stii: Tu esti suficienta pentru tine, pentru bebelusul tau! Namaste!

Sivananda Inspired Yoga class

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

Pin gesturi mici si in detalii ale posturilor vom regasi surse personale de bucurie si autenticitate. Lucruri simple dar atat de importante, cu care viata ne binecuvanteaza in fiecare clipa, le accesam, le recunoastem si le pastram.

Handstand Architecture

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

Toata lumea are potential de a realiza lucruri marete si oricine poate practica statul in maini. In cadrul acestui workshop vei invata cum sa iti construiesti puterea, sa iti depasesti teama si sa privesti de jos in sus. Folosindu-ne de un perete sau de partener vom putea realiza, dupa putina practica chiar si un handstand liber.

Kundalini Yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

CREATIVE FLOW

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

Aceasta clasa s-a născut din dorința de mișcare, din dorința de a lasa corpul sa se miște liber. Este o clasa in care trecem dintr-o asana in alta intr-un ritm firesc, natural pentru corp ghidați de ritmul respirației. In timp ce ne mișcam corpul in acest ritm natural al propriei respirații, mintea isi reduce din activitate si un sentiment de calm se instalează in interior si astfel facem loc puterii creatoare de a se manifesta! Te aștept cu drag la clasa!

CLASSICAL YOGA: PHILOSOPHY AND MEDITATION

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

Yoga Clasica, descrisa de Patanjali in Yoga Sutra,  explica esenta practicii ca un mijloc de trezire.

In acelasi timp, stiim ca aceasta Yoga este si o  colecție de tehnici– posturi corporale (Asana), respirație conștienta (Pranayama) si tehnici de stabilizare și linistitire a mintii (Dhyana/meditatie).

Simplificand mult, am putea spune ca toate aceste tehnici, predominant ‘energetice’,  sunt doar modalități prin care ne deschidem catre realitatea experientei noastre– in acest moment. Aceasta deschidere, caracterizata de o atenție stabilă și un grad deopsebit de claritate este ceea ce astăzi am putea numi ‘meditatie’.

Vom folosi o parate din acesta sesiune pentru a explora intrarea în aceasta practica completand cu ideile esentiale din Yoga Sutra.

Budokon Calisthenics

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

Budokon Calisthenics este conceput pentru a dezvolta forta prin impingere/tragere, rezultatul fiind acela de a imbunatati echilibrul bratelor si inversiunile. Combinația de yoga cu Calisthenics ajută la construirea fortei și a puterii necesare pentru a debloca mișcările și pozițiile pentru urmatorul nivel.

Stretchy feel good yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

Te invit la un flow profund si fluid care iti va pune in miscare intregul corp prin rasuciri, extensii, core work si posturi de echilibru coordonate cu respiratia. Te vei bucura de o practica provocatoare dar fluida care cuprinde secvente lungi cu o gama larga de posturi care iti vor flexibiliza soldurile, iti vor deschide inima si iti vor face intregul corpul sa radieze de energie si o stare de bine.

Discovering the inner self

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

Te-ai intrebat vreodata de ce soldurile sunt atat de rigide si osoase? Raspunsul este unul foarte simplu. Toate emotiile noastre acolo se reloca. In cadrul acestei clase, vom reusi sa eliberam articulatiile soldurilor, sa relaxam muschii si, prin urmare, sa eliberam toate emotiile suprimate.  Fa o descoperire de sine de la corp la suflet!

ALCHEMY OF LIFE

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

Cea mai importanta caracteristica a cursului de yoga Alchimia Vietii este aceea ca indentifica nevoile personale si le satisface prin metode/tehnici practice si eficiente adunate atat din diferite traditii spirituale, cat si din metode alternative actuale: psihologie, dezvoltare personala, NLP. In acelasi timp, cea mai valoroasa insusire a acestui curs de yoga este autenticitatea cunoasterii, a valorilor arhetipale prin desavarsirea fiintei umane pe toate planurile.
Autocunoasterea este cheia evolutiei; asa cum instructorilor nostri le place sa verifice si sa inteleaga veridicitatea teoriilor si a tehnicilor, acestia sunt foarte atenti sa le explice si sa le transmita cursantilor intr-o maniera cat mai personalizata astfel incat ei sa poata identifica metodele cele mai potrivite de a practica, inclusiv cand sunt pe cont propriu, cu atat mai mult cu cat evolutia este o experienta personala.

INTIMATE GYMNASTICS

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

Este un progam unic ce contine practici si exercitii pentru zona abdomino-pelvi-perineala. Dezvolta capacitatea de control, elasticitatea, puterea si tonusul la nivelul tesuturilor pelvice.

Intretine zona intima, sustine tonusul vaginal, sexualitatea, previne si recupereaza un spectru larg de probleme intime (infectii intime, incapacitate orgasmica organica, hemoroizi, incontinenta urinara, prolapsul organelor, etc).

Ofera imbunatatiri masurabile in energie vitala, somn, depresie, stres, sinteza ATP, activarea emisferei drepte, productie de hormoni sexuali, concentrare, continenta sexuala, memorie, creativitate, productia de endorfine si serotonina.

Partner yoga

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 18:00 - 19:15

Aceasta clasa dezvolta constiinta asupra corpului prin studiul celorlalti. Aliniament postural, echilibru si biomecanica sunt doar cateva competente dezvoltate in aceasta sesiune placuta de partner yoga, ce incorporeaza o combinatie echilibrata de exercitii simple si cateva posturi mai provocatoare pentru a-ti testa limitele. Va rugam sa notati faptul ca aceasta nu este o clasa de Acro-Yoga.

Ashtanga Vinyasa Yoga: Full Primary Serie

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 18:00 - 19:15

Seria primara din Ashtanga Vinyasa Yoga reprezinta unul dintre cele mai solide sisteme de Asane din toate stilurile Hatha Yoga. Respiratia Ujjayi, cele 3 bandas, flow-ul asanelor sincronizate cu respiratia ( Vinyasa ) si privirea Drishti ne poarta intr-o poveste initiatica de cunoastere a limitelor impuse de frici, blocaje emotionale acumulate. Cu toate ca pare un stil foarte dinamic si fizic, in Ashtanga Vinyasa Yoga avem nevoie de un minim de efort in fiecare miscare/asana/respiratie.

Este un sistem de Asane complet, cu toate elementele necesare pentru a iti deschide corpul si a mari spatiul interior. Pentru a iti echilibra cele 3 Doshas, Vata, Pitta si Kapha. Fiecare respiratie si fiecare asana va deschide si va duce mai aproape ca oricand de unicitatea care se afla dincolo de toate aceste limite. Totul, fara a deveni violenti cu corpul nostru, Ahimsa. Nu uita sa te bucuri de aceasta practica. Si sa ii multumesti corpului tau pentru ca te poate purta prin ea.

BodyARTdeepWORK

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 18:00 - 19:15

Este un antrenament functional, holistic (al intregului corp ), ce te ajută să-ţi regăseşti spiritualitatea, să-ţi atingi limitele în deplina cunostinţă de cauză. Antrenamentul deep WORK cunoaşte un succes international imens, fiind un antrenament alcătuit conştient si responsabil vis-a-vis de sănătatea participanţilor şi a complexitătii mişcărilor.

Din fundal te conduce muzica, ritmurile antrenantete te provoacă să te eliberezi şi să-ţi atingi propriile limite! Este indicat atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, tuturor acelora ce doresc să simtă adevărata provocare şi menire! deepWORK™ este răspunsul pentru spiritul interior: te ajută sa-ti descoperi propriile limite fără prejudecăți.

Pe scurt, este logic să te uiți la o persoană ca la un întreg și prin urmare, de a instrui pentru a atinge obiectivele mari la nivele mentale și fizice.

The Inner Journey

Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 - 18:00 - 19:15

Yoga este mai mult decat o practica fizica; este spiritualitate, emotie si practica mentala. Este un intreg sistem stiintific care te ajuta sa-ti traiesti viata cat mai frumos. The Inner Journey este despre posturi (asane) sincronizate cu respiratia care te vor ajuta sa elimini tensiunile din corp pentru a restabili legatura cu tine insuti a te bucura cu adevarat de relaxare.

Duminică, 03 Decembrie 2017

HALL 1 (Terra)

HALL 2 (Mincu)

HALL 3 (Europa)

HALL 4 (Vitality)

SALA 5 (RAMADA)

09:00
10:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
10:30
11:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
12:00
13:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
13:30
14:45
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
15:00
16:15
Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
16:30
17:45
Detalii Detalii Detalii Detalii

10 steps to happiness

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

10 pasi ca sa iti creezi propriul Univers al fericirii in fiecare zi parcurgand o pracica la nivel fizic si mental. Toate nevoile noastre cele mai profunde locuiesc in sufletul nostru, iar in momentul in care creierul nostru se axeaza pe ele, atunci apare confuzia. In cadrul acesti clase, vom incerca sa ne detasam de tot ceea ce ne tine prizonieri ai propriilor ganduri cotidiene.

Womb Yoga

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

Womb Yoga este o practica miraculoasa. Ea ne ghideaza prin asane care echilibreaza aparatul uro-genital feminin. Atunci cand intram in sesiunea de Womb ne adapostim in bratele Marelui Pantec Auriu Cosmic care are grija ca toate nevoile noastre sa fie indeplinite. Si pentru femei aceasta intelegere are o dubla rezonanta deoarece, precum noi toti suntem sustinuti de Marele Pantec Auriu, fiecare pantec este sustinut de o femeie. In toate fazele din ciclul unei femei (menstruatie, sarcina, lactatie, menopauza, etc.) avem prezenta energiei spatiului de pantec - yonisthana chakra - care are capacitatea sa ne aduca o intelepciune intuitiva profunda si sa ne reconecteze cu energiile creative pamantesti – fluiditatea, hrana si fertilitatea sunt caracteristicele acestei energii.

Clasa aceasta este conceputa sa poata fi folosita in orice anotimp al femeii (pre-menstruatie, menstruatie, pre-ovulatie, ovulatie, sarcina, post natal, perimenopauza, etc.) ca o modalitate de intoarcere la feminin si ca o modalitate de relaxare profunda.

Armbalance Vinyasa

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

Armbalance Vinyasa este clasa dinamica si placuta cu multe oportunitati de a face inversii si de a exersa echilibrul bratelor precum si streching indelungat. Toate acesrea iti vor lasa un sentiment pregnant de putere si evchilibru.

Ashtanga yoga

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

Toata lumea iubeste Ashtanga Yoga pentru dinamica si provocarea fizica, pentru solicitare, formula care sincronizeaza respiratia cu miscarea pentru a produce caldura interna menita sa purifice corpul. In aceasta clasa de Ashtangavom invata si practica asta seriei primare a Chikitsa.

ANITRESS YOGA AND BALANCED MIND

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 09:00 - 10:15

Ti-ar placea sa opresti timpul in loc macar pentru o ora? Este posibil sa descoperi ca o clasa de yoga antistres iti poate face acest cadou.
Cum? Practica yoga nu este doar o metoda eficienta de a te elibera de stres, dar si de a ameliora anxietatea si insomnia. Transferand focus-ul si atentia asupra corpului si a respiratiei, yoga te ajuta sa reduci anxietatea in timp ce corpul se detensioneaza.
Poti face liniste in tine si in mintea ta ancorandu-te in momentul prezent.

The Silence withYIN

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

Aceasta clasa este o forma condensate a atelierului de YIN yoga cu aceslasi nume, incluzand: elemente de stretching si activare a meridianelor energetice cunoscute din medicina traditional chineza – Makko Ho – si o scurta secventa de posturi YIN yoga,  meditatie WuJi.
YIN yoga  – o abordare particulara a Hatha yoga, inspirata din filozofia Daoista si bazata pe principii ale Medicinii Traditional Chineze

Acest gen de yoga lucreaza in profunzime, atat in sens propriu, in corpul fizic accesand fascii, ligamente, tendoane si articulatii, cat si in planul simtirii, emotiilor si al gandirii.
In toate straturile si substraturile se dizolva tensiuni, incordari, paternuri emotionale si mentale,
curatand si deschizand minte, suflet, corp la noi perceptii asupra a ceea ce, in esenta, suntem.

BALLET YOGA

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

O clasă special concepută ce combină într-un mod armonios şi unic posturi de yoga cu mişcări de balet aducând un echilibru fizic şi emoţional printr-o manieră încântătoare, ce te face să te simţi asemenea unui dansator pe scenă. Clasa se adresează atât începătorilor cât şi practicanţilor avansaţi, îmbinarea cu elementele de balet oferindu-le tuturor o bucurie a momentului prezent.

Chakra Balancing

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

O clasa de hatha yoga care va aduce constientizarea energiei în fiecare Chakra prin asanele special alese.

POWER VINYASA FLOW

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

Vom oferi o clasă de yoga energetica;  vom lucra posturi in mod fluid in care corelam într-o perfectă armonie mișcarea cu respiratia.

KRIYA YOGA MEDITATION-MEDICINE FOR THE MIND

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 10:30 - 11:45

Vei invata una din tehnicile Kriya yoga, tehnica care te pregateste pentru a intra in stari de meditatie. Este ideal pentru oricine vrea sa se cunoasca mai mult, vrea sa-si faca din propria minte un aliat si de ce nu? sa fie liber. Recomand sa vii la aceasta clasa cu mancarea deja digerata.


Budokon yoga: flying, floating and hand-standing

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

Luptatori zburatori, broscute plutitoare, macarale inversate, corbi, planse si multe altele! Lumea arata complet diferit cand o privim din alta perspectiva asa ca esti invitat sa te alaturi si sa descoperi calatoria. Iti vei depasi fricile and vei descoperi ca esti capabil de mai multe decat iti iti poti imagina. Stilul acestui workshop sa iti ofere o cateva trucuri si instrumente necesare pentru a-ti dezvolta o practica puternica de tranzitie, plutire si head-stand. Deci, daca  iti place fitness-ul, yoga, artele martiale, calisthenics sau tehnologia miscatii, aceasta sesiune iti va oferi o experienta de neuitat!

Prime your day, prime yourself

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

Se spune ca ziua buna se cunoaste de dimineata, iar obiceiul de a-ti seta o zi faina, poate fi la indemana oricui, prin cultivarea unui obicei sau ritual personal. O practica meditativa cu efecte transformatoare, in care integrezi, valorifici si folosesti in mod constient resursele personale, utilizand tehnici de respiratie, vizualizare, meditatie si actul sacru al transfigurarii, folosind puterea mantrelor. Este o tehnica simpla si utila, numai buna de luat acasa si mai ales, de folosit zilnic. Rezultatul este intotdeauna, o stare de calm, de claritate a mintii, bine interior, bucurie. Mini atelierul meditativ cuprinde, intre altele, informatii despre Nyasa si Tara – forta Compasiunii Universale, tehnicile practicate, impletind sacrul cu modernul.

Cosmic Free Flow The Way of Agni: Awakening the Fire. (First practice)

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

Yoga are un scop: eliberarea, fin conditia umana, cucerirea libertatii absolute, realizarea neconditionatului. Tehnicile propuse de Pantajali au scopul de a dezumaniza sadha, caci umanitatea reprezinta obedienta si fragmentare; la sfarsitul acestei cai poti experimenta unificarea complete si reintegrarea. Starea cosmica reprezinta un mic pas, o faza intermediara, iar scopul dinal este atins abia atunci cand esti complet retras in propriul centru si sa te eliberezi din acest cosmos si ritmul sau- yoghinul devine imun la experiente, neconditionat si autonom.  

LOVE. PEACE. HEALING. A JOURNEY YO HAPPINESS

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

Yoga este o modalitate de a inlatura obstacolele, a elimina amprentele karmice, aducand vitalitate și tinerețe. În această clasă, veți da un restart sistemul fizic, emoțional și spiritual, cu ajutorul asanelor, tehnicilor de respiratie, kriyas-uri, meditației și mantrelor, ajungand într-o stare de calm și detasare pe care nu ati mai experimentat-o de multa vreme.
Este o transformare care aduce vindecare, trasand directii noi, claritate, bucurie pura si fericire.

OPEN YOUR HEART YOGA

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 12:00 - 13:15

Open your heart Yoga este o clasa in care vom aduce focusul pe centrul inimii, acolo de unde toate emotiile si toate starile bune si pozitive  infloresc. Vom elibera emotiile negative, anxietatea, teama si lipsa respectului fata de sine, prin posturi care activeaza Anahata Chakra si care ajuta la eliberarea greului din corp, minte si suflet. Yoga inseamna mai presus de toate celelalte iubire neconditionata, in cea mai pura forma a sa. Nico va va ajuta sa deschideti poarta catre inima voastra si sa cultivati in cel mai bland si constient mod compasiune si dragoste prin posturi specifice acestei zone, prin tehnici eliberatoare de respiratie si de meditatie.

DETACHMENT YOGA FLOW

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

Te invit la o sesiune de yoga flow si dezvoltare personala cu tema ARTA DETASARII emotionale,mentale si materiale.

"Let go", "Let go " de lucruri, de ganduri,  de emotii, de oameni.Aceasta detasare a adus mai multa centrare in viata mea, mai multa putere si echilibru.  Detasarea este un fel de a nu lua lucrurile la modul personal si de a renunta la control. O atitudine care implica constientizarea valorii personale, bunul simt si deschidere emotionala. Detasarea emotionala si materiala este o stare caracterizata de echilibru si calm, este abilitatea de a nu te lasa influentat de starea persoanelor din jurul tau, de evenimente sau chiar de povestea propriilor ganduri.
Cu siguranta ai si tu o poveste la care simti ca este cazul sa tai "cordonul ombilical" in cadrul sesiunii de Yoga Flow in care te voi ghida cu mare iubire.

Full moon Kundalini Yoga

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

Full moon Kundalini Yoga. As taught by Yogi Bhajan.

Luna plină este o perioadă cu cele mai înalte niveluri de energie. Putem folosi această energie puternică cu ajutorul tehnicilor si meditatiilor Kundalini Yoga. Va puteti reconstrui transformându-vă corpul mental, emoțional și fizic, de la vibrații reduse (frică, furie sau confuzie) la o vibrație ridicată (claritate, conștiință și fericire).

Vom sărbători împreună Luna plină la Festivalul Yoga cu o Kryia speciala pentru acest eveniment (așa cum a fost transmisa de Yogi Bhajan). Veți elibera stresul, lucrand cu corpurile fizice, emoționale și energetice și deschizând blocajele din centrul inimii.

Luna plină are puterea de a vă ajuta să vă deschideți chakra inimii și să vă iubiți necondiționat. Puteti astfel să vă vindecați pe voi înșivă și pe ceilalți la un nivel sub-celular profund.

Va sugeram sa va acoperiti capul si sa purtati o tinuta alba, comoda. Luati paturica sau un sal mai gros pentru relaxarea finala.


♥ Dora Dinu
www.facebook.com/DoraDinuPhD/
www.doradinu.com
Kundalini Yoga instructor in certificare KRI, E-RYT 500- Profesor Yoga experimentat. Consilier si Art Terapeut. In formare pentrua deveni Psiholog si Psihoterapeut

SELF MYOFASCIAL RELEASE

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

Masajul este una dintre cele mai vechi forme de terapie. Eliberarea myofasciala este o metoda prin care putem ajuta functionarea sistemului limfatic, putem creste mobilitatea articulațiilor, flexibilitatea musculara si poate cel mai important putem hidrata tesuturile conjunctive (fascia)

Flexibility Flow

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

Flexibility Vinyasa Flow este o clasa dinamica, atletica, conceputa pentru a permite mintii sa se relaxeze si sa se concentreze prin a invata controlul asupra respiratiei.  O practica reusita cu beneficii garantate este reprezentata prin coordonarea miscarii cu respiratia, dintr-o postura in alta. Vinyasa este un sistem de coordonare al miscarilor cu respiratia, tranzitia dintre posturi realizandu-se printr-o secventa de miscari sincronizate pe respiratie. Flexibility Vinyasa flow este o clasa destinata  imbunatatirii si mentinerii  flexibilitatii musculare si articulare.  Permite-I corpului sa savureze libertatea de a se misca, relaxa, destinde si nu te priva de dreptul de a zambi, a fi sanatos, a respira, a iubi, adica a fi tu!

STRALA YOGA

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 13:30 - 14:45

Prin Strala Yoga vei fi încurajat/ă să te miști după forma corpului tău, în ritmul tău, fără prea mult efort, reușind astfel să treci prin momentele de tensiune, cu o atitudine calmă și relaxată. Ceea ce desparte Strala de celelalte tipuri de yoga este conectarea ta cu mișcarea naturală a corpului, explorarea spațiului din tine și din afara ta, fără a căuta perfecțiunea fizică a pozițiilor. Strala este singurul sistem în yoga care ghidează mișcarea și nu poziția. În felul acesta, este imposibil să impui mișcării un tipar universal, potrivit pentru fiecare tip de corp. Mișcarea este individuală, unică și poate fi ghidată prin simțire, nu prin idei. Ea te invită să-ți concentrezi atenția în interiorul tău și să-ți modelezi corpul în felul tău unic și personal. Scopul nostru la orele de strala yoga este de a ne simți bine în mintea și corpul nostru și nu de a îndeplini anumite poziții de yoga. Atunci când îți pui întrebarea Cum mă simt ? și nu Cum arăt? vei începe să te conectezi cu intuiția și creativitatea ta, și să te deschizi față de vindecare fizică și emoțională. Când ne concentrăm pe cum ne simțim atunci când ne mișcăm, suntem atenți să observăm care este varianta cea mai bună pentru corpul nostru, pentru ca el să se miște liber, fără restricții fizice și mentale. Mișcându-te în acest mod te vei simți relaxat/ă, corpul se va vindeca de eventuale traume din trecut și mintea va deveni tot mai limpede.

COSMIC FREEFLOW– THE PATH OF NON RESISTANCE.

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

Yoga are un scop: eliberarea, fin conditia umana, cucerirea libertatii absolute, realizarea neconditionatului. Tehnicile propuse de Pantajali au scopul de a dezumaniza sadha, caci umanitatea reprezinta obedienta si fragmentare; la sfarsitul acestei cai poti experimenta unificarea complete si reintegrarea. Starea cosmica reprezinta un mic pas, o faza intermediara, iar scopul dinal este atins abia atunci cand esti complet retras in propriul centru si sa te eliberezi din acest cosmos si ritmul sau- yoghinul devine imun la experiente, neconditionat si autonom.  

Pilates

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

Pilates & just it; Pilates. Mind-body. Core Strength. Stability; Pilates it all about you; New Pilates; Pilates you & me; Pilates or Nothing!

Ati auzit cu totii acesti termneni dar ce reprezinta? Acestia sunt mai mult decatr ultimele trenduri in fitness, reprezinta cheia catre un stil de viata mai sanatos prin miscari constiente si Pilates.

Exercitii minte-corp precum pilatesul sunt o activitate ce vizeaza focusul mental pe miscarea fizica pe care o intreprinzi. Cu acest tip de activitate, calitatea miscarii este mai relevanta decat cantinatea exercitiilor. Veti vedea deseori antrenori care folosesc indici verbali si cuvinte cheie de antrenament care vizeaza calitatea respiratiei, ritmul inspiratiei si a expiratiei pe parcursul executarii unui exercitiu si care vizeaza si aliniamentul corespunzator al corpului.

Mai pe scurt, exercitiile trup-minte contribuie la fitness in general si angajeaza mintea in miscare. Indiferent de varsta, voi lucre alaturi de tine, dar nu ma crede pe cuvant. Incearca!

Twist & Invert

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

Ce-ar fi sa schimbam perspectiva, sa inversam unghiul, sa intoarcem privirea?

Rasucirile (twists) ne alungesc si reaseaza coloana, ne hranesc organele interne cu energie noua si deschid pieptul sau alte zone in functie de tipul lor. Iar inversiile, simple sau spectaculoase au beneficii multiple in corp si minte. Unele cu adrenalina, altele profund calmante, le descopeim.impreuna.

Refreshed, reenergized, released!

Feel your inner strength

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

O clasa de Power yoga care va pune accentul pe conexiunea cu puterea interioara și cum sa o folosim pentru a putea rezista în asanele care ne provoaca.

ANAHATA CHAKRA HEART OPENING

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 15:00 - 16:15

Va invitam la o sesiune dedicata chakrei inimii, Anahata. Vom deschide clasa cu mantra specifica chakrei inimii, vom practica asane specifice acestei chakre, asane a caror rol este de a deschide si de a echilibra aceasta chakra si vom incheia cu o meditatie in care vom aduce multumire si recunostinta Anahatei, pentru ca, fara ea, am fi goi pe dinauntru.

Budokon Inversions

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

Budokon Inversions vă va duce corpul spre noi înălțimi,  răsturnând lumea cu capul în jos, aducandu-va o mai mare armonie și claritate a gândirii. Această clasă din cadrul sistemului Budokon (combinând yoga, artele marțiale și meditația) este concepută special pentru a întări și tonifica întregul corp în timp ce cultivă si un echilibru incredibil.

Vinyasa into back bends

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

In timpul acestei clase de yoga vom calatori cu corpul nostru prin indoirea spatelui. Vom invata cum sa ne deschidem umerii si soldurile pentru a obtine o indoire a spatelui, frumoasa si fara dureri.

Yoga Nidra

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

Yoga Nidra, in traducere libera inseamna Yogic Sleep. Scripturile o mai descriu ca si forma perfecta de somn, o stare a constiintei intre stare de trezire ( waking state) si somn profund ( deep sleep ) care ne faciliteaza accesul spre mijlocul fiintei noastre. Prin Prana pe care o aducem in corp cu ajutorul respiratiei, patrundem pas cu pas, in cele 5 straturi (fizic, pranic, mental, intelectual, self) sau "koshas". Ajungem in locul de unde pleaca toate sabloanele dupa care gandim, simtim sau acumulam conflicte interioare, exterioare sau luam decizii pozitive sau negative. In timpul Yoga Nidra, ne vom experimenta pe noi insine fara niciun filtru. Pe scurt, vom incerca sa dizolvam din stratul care ne impiedica sa ne cunoastem, sa ne atingem potentialul si sa luam contactul cu noi.

YOGA FOR YOUR BACK

Duminică, 03 Decembrie 2017 - 16:30 - 17:45

We take YOGA to the next level. Discover a class that will reveal your true potential.

Inregistrare

Pentru informatii despre conventii

Cristina Anghel

+40 727 347 761

Madalina Serbanescu

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:


(citeste mai mult)

Inscrie-te acum!

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Unde sunt mai multi, si forta e mai mare!

Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa aiba alaturi cei mai buni parteneri la organizarea evenimentelor sale. Le multumim sponsorilor nostri, tuturor partenerilor si expozantilor care ne sustin in ridicarea standardelor de calitate din fitness-ul romanesc.

Pentru orice intrebari, contactati-ne la unul din numerele

Cristina Anghel

+40 727 347 761

Madalina Serbanescu

+40 735 559 252

Pentru intrebari legate de parteneriate

Veronica Alexe

+40 733 591 129

Contact

Str. Putul lui Zamfir, Nr. 39,
Sector 1, Bucuresti

www.fitness-scandinavia.ro

Se proceseaza

Mesajul dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva secunde, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea acestui proces.

Succes!

Mesajul a fost trimis cu succes! Va multumim ca ne-ati contactat!

Eroare!

Mesajul nu a putut fi trimis. Va rugam incercati din nou. Daca eroarea persista, contactati echipa Fitness Scandinavia

Facebook Messenger
WhatsApp