Curs Instructor Yoga 200H TTC acreditat Yoga Alliance, Indian Yoga Academy™

Acest curs are 24 credite

OK
 • Despre
 • Locatie
 • Termeni & Conditii
 • Examen
 • Plata
 • Inscriere

10 Martie - 31 August 2023 Bucuresti

6500 RON

Descriere

Indian Yoga este specializata in toate aspectele  legate de yoga, in special in ceea ce priveste  educatia in yoga. Indian Yoga Academy a fost contruita pe fundamentul nevoii sincere  de a extinde practica autentica yoga catre partea vestica a lumii intr-o maniera stucturata si comprehensiva  acestei zone.
inscrie-te acum!

Autoritatea care guverneaza formarea educationala in yoga la nivel global se numeste Yoga Alliance. Este o organizatie nonprofit care are sediul in Statele Unite ale Americii. Una din politicile principale ale Yoga Alliance este acela de a asigura standarde de calitate superioara in educatia in Yoga. Prin urmare, Yoga Alliance a creat un standard educational strict si eficient pentru cei care furnizeaza acest tip de servicii. Puteti fi siguri ca fiecare scoala care primeste acreditare din partea Yoga Alliance a trecut printr-un proces de acreditare foarte strict si ofera servicii de educatie de cea mai buna calitate.

Ne bucuram sa afirmam ca acest curs informal de 200 ore hatha yoga este acreditat Yoga Alliance.

Cursul de Yoga Teacher Training al Indian Yoga Academy a fost creat de catre Beko Kaygee, din Marea Britanie, profesor cu experienta de peste 25 de ani in Yoga si cu o mare putere de intelegere a comportamentului uman si al nevoilor in acest domeniu.

Beko este unul dintre cei mai respectati si iubiti profesori de yoga din Marea Britanie. El este directorul si co-fondatorul Scolii Yoga F3 si a Academiei F3 Tai Chi & Chi Kung din Londra.Vrei sa inveti cum sa eliberezi tensiunile din corpul, mintea si inima ta? Vrei sa inveti cum sa practici yoga?

Indian Yoga Academy iti pune la dispozitie cursul acreditat Yoga Alliance 200 ore, care iti va oferi toate instrumentele necesare pentru a putea practica clase de yoga intr-o maniera profesionala si empatica. De-a lungul acestor 200 ore de curs vei primi si o unealta valoroasa de care te vei putea folosi si in dezvoltarea ta personala.

Acest curs nu este numai un curs pentru a putea practica yoga ci si o experienta unica pentru sufletul tau, pentru dezvoltarea ta personala, pentru a iti imbunatati multiple aspecte ale vietii.

Namaste!

DIPLOME DE RECUNOASTERE

Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga (asociația SFNY).
Fitness Scandinavia este membru al asociației SFNY (Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga).
Obiectivul principal al acestei asociații este de a aduce valoare adăugată instituțiilor de învățământ și absolvenților în domeniul sănătății și educației fitness.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine?
Participarea la cursul nostru informal înseamnă că urmezi un curs recunoscut de diverse instituții, inclusiv de asociația SFNY și Yoga Alliance. Asociația SFNY va aduce o credibilitate suplimentară realizărilor tale după absolvirea cursului nostru.

Taxa de examinare
Înainte de a putea fi admis la examenul final, va trebui să plătești o taxă de examinare în valoare de 200 RON, care îți va oferi automat și calitatea de membru în asociația SFNY, valabilă timp de doi ani.

Plata pentru examen și membru SFNY
Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga
Cont RON: RO17INGB0000999913823105

Diplomele de recunoaștere
După finalizarea cu succes a cursului, vei primi două diplome de recunoaștere diferite: o diplomă de recunoaștere din partea Școlii Fitness Scandinavia și o altă diplomă de recunoaștere din partea asociației SFNY.

Plata

Pretul pentru acest curs este de: 6500.00 RON
Plata poate fi efectuata prin card de credit, transfer bancar, cash sau prin Pay Pal.

 • Rata 1: 2300 RON - Cand va inregistrati pentru curs
 • Rata 2: 2300 RON - Inainte de cea de-a treia intalnire a cursului
 • Rata 3: 2300 RON - Inainte de cea de-a treia intalnire a cursului

Locatie - FS Studio

Str. Putul lui Zamfir nr. 37,et 2, Bucuresti

https://fsstudio.ro/

Termeni & Conditii

ODATA INREGISTRAT, CURSANTUL SE OBLIGA SA PARTICIPE

Aveti la dispozitie 5 zile pentru a achita pretul cursului ca sa va puteti asigura locul. Taxa de participare nu este returnabila, exceptie facand cazurile de boala. In aceste cazuri solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent. Ultima zi in care participarea poate fi anulata in caz de boala este cu 14 zile inainte de inceperea cursului. Dupa acest termen, taxa de participare este nereturnabila.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului sau pana la inceperea cursului, taxa nu va va fi returnata dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maxim 6 luni; in cazul sarcinii va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maximum un an si jumatate. In acest caz solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.

Nu ne facem responsabili in nici un fel de boala sau afectiune aparuta in timpul cursului.

Va recomandam ca pentru inscrierea la curs sa fiti in forma si sa aveti o stare generala a sanatatii buna. Prin inscrierea dvs. la curs va exprimati acordul privind recomandarea noastra si confirmati faptul ca sunteti apti din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la curs si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul cursului.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui curs.

Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a cursului.

Sistemul de examinare

Aceasta etapa va consta in teste si teme practice si teoretice, ce se vor executa de-a lungul sau la finalul cursului.

La sfarsitul cursului:
Elevii vor reveni pentru o zi de evaluare finală constând atât intr-un examen final scris, cat si in predarea continutului evaluarii practice;

 • Examenul scris va consta, în principal, in mai multe variante de întrebări cu raspuns la alegere și este realizat astfel incat sa evalueze cat mai bine continutul perceput de cursant. Teoria din cadrul examenului va cuprinde  intrebări cu privire la toate aspectele incepand de la istoria Yoga, Asanas,  pana la  tehnica corespunzătoare contemporana!
 • Planificarea lectiei este un alt aspect  care face parte din evaluarea finală a studentilor, pentru a evalua cât de bine s-a înțeles conceptul de logică si de planificare a unei clase de Yoga, care trebuie sa includa partea de incalzire, conținutul principal al clasei  (cu ordine logică de asane, exercitri de respiratie) și partea de cool - down. Planul de lectie trebuie, de asemenea, sa prezinte  informații detaliate cu privire la cueing, predare, motivație, corectare, progresie, regresie, adaptare și ajustare. Planul de lectie va fi notat si se  va adauga la nota din cadrul  evaluării practice. De asemenea, poate fi folosit, in conditiile in care unii studenti omit anumite elemente sau fac anumite greseli minore in cadrul evaluarii practice;
 • Evaluarea practică consta in predarea unei clase in timp real, filmata video si predata scolii. Participantul va preda clasa de Yoga si va fi evaluat pe criterii de :demonstratie , competente de predare, competențe de ajustare ( acolo unde este necesar) , setarea atmosferei și crearea unei experiente si a unui mediu potrivit practicii Yoga.
 • Întrebări si feedback: la sfârșitul evaluării practice vor fi necesare feedback-uri  de la grup și se va face o auto - evaluare.Profesorii vor cere parerile elevilor cu privire la evaluare . De asemenea, este un  bun prilej pentru ca elevii să isi demonstreze cunoștințele și ceea ce au invatat, exprimand ceea ce considera ca au facut bine sau ce ar fi putut face mai bine. Prin acest proces de auto-evaluare, ei pot recunoaste eventuale greseli si masurile pe care le pot lua pentru a rectifica si pentru a se dezvolta in continuare.

Plata

Pretul cursului: 6500.00 RON

Metode de plata acceptate:
Cash, direct la sediu
Transfer bancar
Online prin card debit/credit Visa & Mastercard
Online prin PayPal

 • Rata 1: 2300 RON - Cand va inregistrati pentru curs
 • Rata 2: 2300 RON - Inainte de cea de-a treia intalnire a cursului
 • Rata 3: 2300 RON - Inainte de cea de-a treia intalnire a cursului
Inscrie-te acum!

Inscriere

Pentru informatii despre cursuri

Eugenia Gheorghe

+40 727 347 761

Maria Constantin

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru inscrierea dvs. la curs, pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate

(citeste mai mult)

Inscriere

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!
Programe de Mentorship

Program Mentorship Instructor Yoga

Te ajutăm să îți găsești calea în această industrie după absolvire!
Afla mai multe despre acest program.

Inregistreaza-te la

20 Septembrie 2024 - 16 Februarie 2025 / Timisoara

Curs profesor Yoga (TTC 200 ore acreditat Yoga Alliance), Indian Yoga Academy™ ( RYS) Bucuresti

Acest curs are 24 credite

Indian Yoga este specializata in toate aspectele  legate de yoga, in special in ceea ce priveste  educatia in yoga. Indian Yoga Academy a fost contruita pe fundamentul nevoii sincere  de a extinde practica autentica yoga catre partea vestica a lumii intr-o maniera stucturata si comprehensiva  acestei zone.
detalii
28 Septembrie - 24 Noiembrie 2024

Curs Nutritie Sportiva

Acest curs are 24 credite

Bine ați venit la noul nostru curs de Nutriție Sportivă de vârf!
Suntem mândri să vă prezentăm o oportunitate unică de a vă transforma cunoștințele și abilitățile în domeniul nutriției sportive. Acest curs online, desfășurat pe o durată de 3 luni, este perfect adaptat pentru toți cei pasionați de sănătate, performanță și fitness.
Indiferent dacă sunteți un antrenor personal, un coach, un antrenor de sport de performanță sau doar un amator pasionat de fitness, acest curs vă va oferi o perspectivă profundă asupra nutriției sportive și a științei din spatele acesteia. Pregătirea noastră vă va oferi instrumentele esențiale pentru a vă optimiza regimul alimentar pentru a obține rezultate maxime în sala de fitness și în competițiile sportive.
detalii
12 Iulie - 30 August 2024 / Bucuresti

Curs Autorizat de PILATES INTERNATIONAL EDUCATION™ Bucuresti

Acest curs are 24 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la cursul PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™. Programul a fost creat de maestrul international de fitness din Italia, director general si fondatorul Asociatiei de Fitness din Italia (IFA) - Stefano Crocetta si adus de catre noi in Romania.
detalii
mai multe evenimente