Curs Pilates mat International Education™

Acest curs are 24 credite

OK
 • Despre
 • Locatie
 • Termeni & Conditii
 • Examen
 • Plata
 • Inscriere

12 Iulie - 30 August 2024 Bucuresti

2900 RON
3900 RON

Descriere

Scoala Fitness Scandinavia va invita la cursul PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™. Programul a fost creat de maestrul international de fitness din Italia, director general si fondatorul Asociatiei de Fitness din Italia (IFA) - Stefano Crocetta si adus de catre noi in Romania.
Pilates INTERNATIONAL EDUCAȚIE ™ este un curs intensiv care comprimă o gama larga informații într-o perioadă de aproximativ 2 luni. PILATES INTERNATIONAL EDUCATION ™ conține 6 zile obligatorii de educație teoretică și practică.

Imbunatateste-ti cunostintele in materie de arta Pilates-ului international. Te asteptam la curs.
inscrie-te acum!

DIPLOME DE RECUNOASTERE SI ACREDITARE

Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga (asociația SFNY)

Fitness Scandinavia este membru al asociației SFNY (Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga). Obiectivul principal al acestei asociații este de a aduce valoare adăugată instituțiilor de învățământ și absolvenților în domeniul sănătății și educației fitness.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Participarea la cursul nostru înseamnă că vei urma un curs recunoscut de diferite instituții, inclusiv de asociația SFNY. Acest lucru va aduce o credibilitate suplimentară realizărilor tale după absolvirea cursului nostru.

Taxa de examinare;

Înainte de a putea participa la examenul final, va trebui să plătești o taxă de examinare în valoare de 200 RON, care îți va oferi automat calitatea de membru SFNY, valabilă timp de doi ani.

Taxa examinare și membru SFNY:
Asociația Specialiștilor în Fitness, Nutriție și Yoga
Cont RON: RO17INGB0000999913823105

Diplome de participare si recunoaștere:

După absolvirea cu succes a cursului, vei primi 3 diplome diferite de recunoaștere: o diploma de Specializare Instructor Aerobic-Fitness acreditata de Ministerul Muncii, o diplomă de recunoaștere din partea Școlii Fitness Scandinavia și o diplomă de recunoaștere din partea asociației SFNY.

De ce un curs de Pilates?

Descoperă o nouă perspectivă în lumea fitness-ului în cadrul cursului nostru Pilates INTERNATIONAL EDUCATION™! Este momentul perfect pentru a încerca ceva diferit, ceva care îți va schimba complet abordarea sportului și a disciplinelor conexe. Te vei bucura de o experiență de învățare de excepție, creată de un Master Trainer International cu o vastă expertiză în domeniul Pilatesului și predată de specialiști cu experiență din România.

Scopul acestui curs este de a forma profesioniști specializați în disciplina Pilates, dotându-i cu cunoștințele anatomice și de postură esențiale. Ne concentrăm pe adaptarea antrenamentului la fiecare tip de persoană, asigurându-ne că fiecare cursant poate profita la maximum de beneficiile acestei discipline.

În cadrul cursului, vei învăța nu doar exercițiile Pilates, ci și tehnici avansate de predare, cueing și variații. Vei înțelege în profunzime fiecare mișcare și exercițiu, analizându-le în detaliu și descoperind modalități de adaptare și diversificare pentru a întâmpina nevoile diferite ale elevilor.

Vei fi introdus în utilizarea echipamentelor precum inelul și mingile de dimensiuni mici, învățând cum să le integrezi în clasele tale pentru a crea provocări și pentru a optimiza performanța tehnică și proprioceptivă a elevilor.

Obținerea acestei certificări  în Pilates nu doar că îți va consolida cunoștințele și abilitățile, dar te va și ajuta să împărtășești această pasiune cu alții, inspirându-i să își îmbunătățească sănătatea și forma fizică prin clasele de Pilates.

La finalul cursului, vei avea o gamă largă de cunoștințe, printre care:

•    Abilități avansate de predare a Pilatesului;
•    Cunoștințe detaliate despre anatomie și biomecanică aplicată;
•    Capacitatea de a adapta exercițiile la nevoile individuale ale clienților;
•    Expertiză în utilizarea echipamentelor și a accesorilor specifice;
•    Cunoștințe solide în cueing verbal și non-verbal pentru maximizarea beneficiilor antrenamentului.

Este o oportunitate unică de a investi în tine, în educația ta și de a deveni un expert într-una dintre cele mai rafinate discipline din domeniul fitness. Prin intermediul acestei certificări, vei fi pregătit să te distingi în industria fitnessului și să inspiri transformări semnificative în viețile clienților tăi.

Plata

Pretul pentru acest curs este de: 2900.00 RON
Plata poate fi efectuata prin card de credit, transfer bancar, cash sau prin Pay Pal.

 • Rata 1: 1200 RON - Când vă înregistraţi pentru curs
 • Rata 2: 1000 RON - De achitat cu minim o luna inainte de inceperea cursului
 • Rata 3: 1000 RON - De achitat cu minim doua saptamani inainte de inceperea cursului

Locatie - FS Studio

Strada Putul lui Zamfir, nr 37, Sector 1, Bucuresti

https://fsstudio.ro/

Termeni & Conditii

ODATA INREGISTRAT, CURSANTUL SE OBLIGA SA PARTICIPE

Aveti la dispozitie 5 zile pentru a achita pretul cursului ca sa va puteti asigura locul. Taxa de participare nu este returnabila, exceptie facand cazurile de boala. In aceste cazuri solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent. Ultima zi in care participarea poate fi anulata in caz de boala este cu 14 zile inainte de inceperea cursului. Dupa acest termen, taxa de participare este nereturnabila.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului sau pana la inceperea cursului, taxa nu va va fi returnata dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maxim 6 luni; in cazul sarcinii va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maximum un an si jumatate. In acest caz solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.

Nu ne facem responsabili in nici un fel de boala sau afectiune aparuta in timpul cursului.

Va recomandam ca pentru inscrierea la curs sa fiti in forma si sa aveti o stare generala a sanatatii buna. Prin inscrierea dvs. la curs va exprimati acordul privind recomandarea noastra si confirmati faptul ca sunteti apti din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la curs si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul cursului.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui curs.

Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a cursului.

Sistemul de examinare

Examenul practic
•    Dupa ultimul weekend al cursului, participantii vor primi tema finala de pregatit pentru examen respectiv o clasa de Pilates la saltea si o clasa in care sa utilizeze accesoriile studiate in timpul cursului.

Examenul teoretic

60 - 80  intrebari:
•    Cu mai multe variante de raspuns
•    Raspuns liber

Diplomele pot fi eliberate personal sau prin imputernicire, la sediul nostru din Str Putul lui Zamfir nr 39, etaj 4, sector1, Bucuresti sau transmise prin curier la adresa absolventului, cu plata la acesta.

Plata

Pretul cursului: 2900.00 RON

Metode de plata acceptate:
Cash, direct la sediu
Transfer bancar
Online prin card debit/credit Visa & Mastercard
Online prin PayPal

 • Rata 1: 1200 RON - Când vă înregistraţi pentru curs
 • Rata 2: 1000 RON - De achitat cu minim o luna inainte de inceperea cursului
 • Rata 3: 1000 RON - De achitat cu minim doua saptamani inainte de inceperea cursului
Inscrie-te acum!

Inscriere

Pentru informatii despre cursuri

Eugenia Gheorghe

+40 727 347 761

Maria Constantin

+40 735 559 252

VA RUGAM SELECTATI METODA DE PLATA:

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru inscrierea dvs. la curs, pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate

(citeste mai mult)

Inscriere

Se proceseaza

Comanda dumneavoastra este in curs de procesare...
Acest lucru este posibil sa dureze cateva minute, va rugam nu inchideti fereastra din browser pana la finalizarea comenzii.

Succes!

Eroare!

Inregistreaza-te la

30 Noiembrie - 1 Decembrie 2024 / Bucuresti

Yoga Festival Romania, a 6-a editie

Aceasta conventie are 6 credite

Invitam toti iubitorii de Yoga sa participe si sa se antreneze impreuna in Romania la unul dintre cele mai apreciate evenimente;

Vor veni unii dintre cei mai cunoscuti profesori de yoga si vei avea sansa sa incerci noile lor concepte;

Nu e necesar sa fii profesor de Yoga pentru a participa. Este nevoie doar sa fii open minded si sa ai o atitudine pozitiva;
detalii
13 Septembrie 2024 - 6 Martie 2025 / Bucuresti

Curs profesor Yoga (TTC 200 ore acreditat Yoga Alliance), Indian Yoga Academy™ ( RYS) Bucuresti

Acest curs are 24 credite

Indian Yoga este specializata in toate aspectele  legate de yoga, in special in ceea ce priveste  educatia in yoga. Indian Yoga Academy a fost contruita pe fundamentul nevoii sincere  de a extinde practica autentica yoga catre partea vestica a lumii intr-o maniera stucturata si comprehensiva  acestei zone.
detalii
21 Septembrie 2024 - 27 Aprilie 2025 / Iasi

Curs Calificare Instructor Fitness

Acest curs are 24 credite

Începe o călătorie transformatoare de 8 luni în cadrul cursului nostru cuprinzător pentru instructori de fitness, unde știința se întâlnește cu mișcarea. Aprofundează cunoștințele despre corpul uman prin studii ample în anatomie, fiziologie și biomecanică. Stăpânește arta nutriției pentru a alimenta atât pasiunea ta, cât și potențialul clienților tăi.

Îmbogățește-ți competențele în antrenamentul personal, ajustându-ți abilitățile de comunicare pentru a inspira și ghida pe alții în călătoria lor fitness.
Adâncește-te în teoriile antrenamentului și periodizării, creând antrenamente strategice și eficiente.

Devino maestru în dinamica antrenamentului în grup, orchestrând sesiuni care unesc și motivează. Învață secretele auto-promovării și marketingului, asigurându-te că drumul tău către succes este la fel de convingător ca antrenamentele tale.

Crează programe de antrenament transformatoare, amestecând cu înțelepciune știința și creativitatea. Descoperă lumea antrenamentului pentru hipertrofie, sculptând corpuri cu precizie și scop. Acest curs nu este doar despre fitness; este despre stăpânirea științei din spatele mișcării, împuternicindu-te să formezi vieți și corpuri cu încredere.
Ești pregătit să redefinești noțiunea de fitness?
detalii
mai multe evenimente