Yoga Festival Romania, 02-03 December 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul festivalului

BEKO KAYGEE

Anglia

Beko Kaygee, presenter international, se remarcă ca un specialist renumit în mișcare, cu peste 25 de ani dedicați avansării domeniilor exercițiilor fizice, sănătății și bunăstării. De-a lungul carierei sale ilustre, Beko a dezvoltat o gamă diversă de programe care cuprind fitness, dans, arte marțiale și metode de sănătate holistică. Accentul său principal a fost întotdeauna crearea unei experiențe de exercițiu care să fie plăcută, sigură și incluzivă, făcând-o accesibilă tuturor, indiferent de nivelul lor de fitness sau de fundalul lor. Această abordare incluzivă nu doar democratizează fitnessul, dar încurajează și un public mai larg să adopte un stil de viață sănătos.
La începutul carierei sale, Beko a fost un antrenor principal instrumental, fiind profund implicat în concepte inovatoare de fitness precum ChiBall Method™ și FightKlub™. Expertiza și pasiunea sa în aceste domenii nu doar că au ridicat nivelul programelor, dar au îmbogățit și experiențele participanților. Urmând aceste succese, Beko a avansat în roluri de conducere, devenind directorul 'F3 Fitness'. De asemenea, a fondat 'F3 Tai Chi & Chi Kung Academy' și 'F3 Yoga School', extinzându-și influența și filozofiile în aceste discipline specializate.
Angajamentul lui Beko față de educația în fitness este evident din perioada sa de peste 15 ani ca tutor și evaluator de cursuri. În această perioadă, a colaborat cu mai mulți furnizori majori de formare din industria fitness-ului din Marea Britanie. Inițiativele sale educaționale au avut ca scop îmbunătățirea abilităților profesionale ale instructorilor de fitness în devenire. În cele din urmă, viziunea și dedicarea sa l-au condus la stabilirea propriilor programe de formare, în cadrul cărora a pregătit sute de instructori certificați. Spiritul său antreprenorial și dedicarea pentru răspândirea cunoștințelor sunt semne distinctive ale carierei sale.
Mai mult, Beko și-a extins influența dincolo de granițele naționale. În 2016, a colaborat cu Fitness Scandinavia pentru a crea un curs cuprinzător de yoga, influențând astfel standardele și practicile de fitness în multiple regiuni. Astăzi, își continuă misiunea ca antrenor personal și instructor de yoga cu sediul la Londra. Angajamentul său personal față de fitness și bunăstare îl determină să mențină o relație directă și impactantă cu clienții săi, ghidându-i prin călătorii de fitness personalizate.
În calitate de director al programelor Budokon® Yogic Arts, Martial Arts și Living Arts din Marea Britanie, Beko servește, de asemenea, ca Ambasador Internațional Budokon® Yoga & Mixed Movement. Rolul său implică nu doar predarea, ci și promovarea sintezei unice a disciplinelor de mișcare Budokon la nivel mondial. Prin acest rol, el subliniază integrarea disciplinelor minte-corp și cultivarea unei abordări holistice a sănătății și fitness-ului. Cariera multifacetică a lui Beko Kaygee este o dovadă a impactului său profund asupra industriei fitness-ului și a angajamentului său continuu de a îmbunătăți viețile prin mișcare și mindfulness.

Clase / Seminarii

Chi flow Yoga

Sambata, 2 Decembrie - 09:00 - 10:15

Chi flow yoga este un tip de miscare dynamic care aduce putere si inspiratie. Acesta relaxeaza si destinde, iti stimuleaza spiritual, iti calmeaza mintea si aduce energie in intregul corp. Chi flow Yoga alimenteaza exercitiile de vindecare Chi Kung cu multe posture, stretching si tehnici de respiratie yoga intr-un melaj unic cu miscari dinamice dar si fluide din Tai Chi pentru a crea o experienta unica si elevatoare.

Partner yoga

Sambata, 2 Decembrie - 18:00 - 19:15

Aceasta clasa dezvolta constiinta asupra corpului prin studiul celorlalti. Aliniament postural, echilibru si biomecanica sunt doar cateva competente dezvoltate in aceasta sesiune placuta de partner yoga, ce incorporeaza o combinatie echilibrata de exercitii simple si cateva posturi mai provocatoare pentru a-ti testa limitele. Va rugam sa notati faptul ca aceasta nu este o clasa de Acro-Yoga.

Budokon yoga: flying, floating and hand-standing

Duminica, 3 Decembrie - 12:00 - 13:15

Luptatori zburatori, broscute plutitoare, macarale inversate, corbi, planse si multe altele! Lumea arata complet diferit cand o privim din alta perspectiva asa ca esti invitat sa te alaturi si sa descoperi calatoria. Iti vei depasi fricile and vei descoperi ca esti capabil de mai multe decat iti iti poti imagina. Stilul acestui workshop sa iti ofere o cateva trucuri si instrumente necesare pentru a-ti dezvolta o practica puternica de tranzitie, plutire si head-stand. Deci, daca  iti place fitness-ul, yoga, artele martiale, calisthenics sau tehnologia miscatii, aceasta sesiune iti va oferi o experienta de neuitat!
Facebook Messenger
WhatsApp