Yoga Festival Romania, 02-03 December 2017

COUNT-DOWN pana la inceputul festivalului

BEKO KAYGEE

Anglia

Beko Kaygee, presenter international, este un specialist în miscare care promoveaza  exercitiul fizic, sănătatea și bunăstarea de peste 25 de ani. Programele sale acoperă o gamă largă de activități, precum  fitness, dans, arte marțiale și metode de sănătate holistică și pune accentul pe faptul că  toate exercițiile pot fi distractive, sigure și accesibile pentru oricine.

Fost Master Trainer pentru conceptul ChiBall Method ™, Kangoo Jumps ™ și FightKlub ™, Beko este acum directorul echipei F3 Fitness, fondator al Academiei F3 Tai Chi & Chi Kung și al școlii "F3 Yoga".Ca tutore de curs și evaluator pentru 15+ ani, a lucrat pentru multi dintre furnizorii majori de pregătire in  industria de fitness din Marea Britanie, înainte de a isi lansa propriile proiecte, instruind sute de instructori certificați și apoi colaborând cu Scoala Fitness Scandinavia începand cu anul  2014 pentru crearea cursului  lor de yoga.

Beko lucrează în prezent ca antrenor personal și profesor de yoga in Londra. El este, de asemenea, director pentru programele de arte marțiale și arte marțiale Budokon® în Marea Britanie și este ambasador internațional Budokon® Yoga & Mixed Movement.

Clase / Seminarii

Chi flow Yoga

Sambata, 2 Decembrie - 09:00 - 10:15

Chi flow yoga este un tip de miscare dynamic care aduce putere si inspiratie. Acesta relaxeaza si destinde, iti stimuleaza spiritual, iti calmeaza mintea si aduce energie in intregul corp. Chi flow Yoga alimenteaza exercitiile de vindecare Chi Kung cu multe posture, stretching si tehnici de respiratie yoga intr-un melaj unic cu miscari dinamice dar si fluide din Tai Chi pentru a crea o experienta unica si elevatoare.

Partner yoga

Sambata, 2 Decembrie - 18:00 - 19:15

Aceasta clasa dezvolta constiinta asupra corpului prin studiul celorlalti. Aliniament postural, echilibru si biomecanica sunt doar cateva competente dezvoltate in aceasta sesiune placuta de partner yoga, ce incorporeaza o combinatie echilibrata de exercitii simple si cateva posturi mai provocatoare pentru a-ti testa limitele. Va rugam sa notati faptul ca aceasta nu este o clasa de Acro-Yoga.

Budokon yoga: flying, floating and hand-standing

Duminica, 3 Decembrie - 12:00 - 13:15

Luptatori zburatori, broscute plutitoare, macarale inversate, corbi, planse si multe altele! Lumea arata complet diferit cand o privim din alta perspectiva asa ca esti invitat sa te alaturi si sa descoperi calatoria. Iti vei depasi fricile and vei descoperi ca esti capabil de mai multe decat iti iti poti imagina. Stilul acestui workshop sa iti ofere o cateva trucuri si instrumente necesare pentru a-ti dezvolta o practica puternica de tranzitie, plutire si head-stand. Deci, daca  iti place fitness-ul, yoga, artele martiale, calisthenics sau tehnologia miscatii, aceasta sesiune iti va oferi o experienta de neuitat!
Facebook Messenger
WhatsApp