Workshop-Modul Corex & Postural training pentru Grupuri

11 - 12 Septembrie 2021 Bucuresti

Liora Zytcer
Acest workshop are 6 credite

COREX
Exercitiile pentru core antreneaza muschii din zona pelvisului, zona lombara, solduri si abdomen, in asa fel incat sa fie in armonie. Acest lucru asigura un bun balans si stabilitate, fie in sportul de performanta, fie in activitatile de zi cu zi. De fapt, foarte multe sporturi si activitati fizice depind de un trunchi stabil, cu muschi dezvoltati armonios.
Core-ul ofera stabilitate si forta intregului corp, motiv pentru care este important sa se dezvolte aceste grupe musculare. Core-ul nu contine doar dreptul abdominal; contine si oblicii, lombarii si gluteii. Un bun antrenament pentru core trebuie sa contina exercitii adresate fiecarui “unghi”, pentru a avea un six-pack tonifiat si un trunchi puternic.
Exercitiile pentru core sunt importante pentru un program fitness bine pus la punct. In afara de renumitele genuflexiuni si flotari, exercitiile pentru trunchi sunt adesea neglijate. Liora te va invata cum sa iti creezi antrenamente pentru stabilizarea muschilor trunchiului si pentru imbunatatirea balansului cu ajutorul acestora.

Postural training
Introducerea
Corpul nostru este tinta principala in practicarea exercitiilor de postura. Cel mai important lucru in antrenament este drumul pe care il facem, nu doar destinatia!  Important este sa intelegem si sa facem din placere ceea ce facem.
Niciodata nu vom fi prea tineri sau prea batrani pentru a detine controlul asupra propriului corp. Trebuie doar sa faceti schimbarea! Corpul se va vindeca singur, pentru ca celulele se regenereaza. Trebuie sa antrenam corpul sa creeze un echilibru perfect!
Din pacate, doar putini dintre noi au postura perfecta si majoritatea avem dureri de spate, gat, genunchi. Doar prin implementarea catorva miscari putem sa imbunatatim postura si facem ca durerile sa treaca si veti vedea cum corpul incepe sa lucreze in modul lui natural si corect.
Resursele pentru sistemul antrenamentului postural
Sistemul e o combinatie din mai multe antrenamente cunoscute, cum ar fi Pilates, Yoga, Dans, Kineto terapie, Masaj.
Definitii
Postura corecta este atunci cand musculatura corpului este aliniata corect, in asa fel incat sa poata permite executarea miscarilor eficient. Atunci cand corpul nostru si articulatiile sunt in echilibru perfect si suportate cum trebuie, putem face cu usurinta miscarile de zi cu zi, fara dureri si eforturi prea mari.

Beneficiile antrenamentului postural
Exercitiile din antrenamentul postural sunt potrivite pentru oricine, de orice varsta si cu orice problema: clasa dezvolta atat echilibrul si flexibilitatea posturii corecte, cat si prevenirea accidentarilor.
Prin alinierea coloanei vertebrale, ne imbunatatim postura si lucram la flexibilitate care ne ajuta la miscare si echilibru. Veti invata noi obiceiuri pentru a mentine postura corecta si pentru a permite corpului sa lucreze mai eficient. Toate articulatiile vor primi sprijinul corect si acest tip de antrenament va ajuta la o functionare corecta.
Clientii vostri se vor simti mult mai bine, tensiunea va fi inexistenta, vor fi mai relaxati si vor arata din ce in ce mai tineri si mai tonifiati. Adaugati la toate acestea si nutritia echilibrata si corpul lor va primi nenumarate beneficii.
Antrenamentul postural este o inovatie in miscare, construit dintr-un program special creat pentru a solutiona problemele de spate si cel mai important, pentru a lucra impotriva durerilor.Ce primesti
La sfarsitul acestui workshop, vei invata cum se executa 2 clase de 60 de minute fiecare de antrenament functional
 • Vei invata 2 coregrafii de antrenament Corex si Postural training pentru clientii tai
 • Ambele clase vor include partea de incalzire, partea principala, cool-down si stretching.
 • Vei primi un DVD cu ambele coregrafii filmate
 • Vei primi 2 CD-uri cu muzica de aerobic pentru ambele clase
 • Vei primi un ghid al coregrafiei pentru ambele clase.
 • Vei primi manualul workshopului

Pret

590 RON

TVA inclus

LIORA ZYTCER
Cu o lunga si impresionanta cariera de peste 20 de ani in industria fitness-ului si a dansului, Liora Zytcer a ales sa se stabileasca si sa profeseze in Romania atat datorita potentialului pietei, cat si pentru ca a considerat ca experienta si expertiza obtinute in tara sa natala, Israel, pot fi utile si valoroase.

Datorita talentului sau, Liora a reusit sa se impuna ca un nume respectat in industria fitness-ului din Romania, atat prin programele de fitness si antrenament dezvoltate in salile in care activeaza sau prezentate la conventii si evenimente sportive, cat si prin aparitia sa la TV, cu un program care se bucura de un mare succes si o audienta impresionanta in randul telespectatorilor.

La vârsta de 16 ani Liora a început să predea dans si aerobic iar la 21 de ani a terminat serviciul militar ca ofițer și și-a deschis propriul studio de dans și gym în Haifa. A terminat facultatea de sport, specializarea aerobic şi toning și a obținut ulterior foarte multe certificări pentru fitness de grup. Are în același timp specializare în artă şi master în Project Management.

Motto-ul sau: “Pot să fac mai mult de 100 de oameni să se mişte împreună cu mine într-un show energic pe care nu ai vrea să-l ratezi. Aşa că Motto-ul meu este: >>Nu uita să zâmbeşti<<.”


(Nivel 2) Workshopuri-modul pentru instructori de aerobic
Fitness Scandinavia lanseaza acum workshopuri de formare instructor aerobic nivel 2. Pentru inceput, vom lansa workshopuri din urmatoarele categorii: Antrenament Functional, Step, Corex & Postural Training, Yoga, Pilates, Bag Box & Khai Bo, S.F.T. Dupa fiecare workshop vei primi o diploma de competente si cand vei strange 3 dintre diplomele de mai sus, vei putea aplica pentru examinarea cu comisia de la ministerul muncii si educatiei, pentru a primi certficat oficial de instructor aerobic nivel 2.

 • Nu este nevoie sa faci 3 sau mai multe workshopuri daca nu doresti
 • Pentru a aplica pentru examinarea cu comisia de la ministerul muncii si educatiei pentru primirea diplomei de nivel 2, este necesar sa faci minim 3 workshopuri dintre cele mentionate mai sus.
 • Nu trebuie sa fii instructor de aerobic pentru a putea participa la aceste workshopuri
 • Pentru a putea aplica pentru examinarea cu comisia de la ministerul muncii si educatiei pentru certificarea in nivel 2 in aerobic, trebuie sa fii deja instructor de aerobic certificat nivel 1.
 • Nu trebuie sa fii neaparat instructor sau absolvent al Scolii Fitness Scandinavia pentru a putea participa la aceste workshopuri
 • Pentru a putea aplica pentru examinarea finala cu comisia de la ministerul muncii pentru certificarea nivel 2 in aerobic, se va percepe o taxa in plus de 250 lei.

Continutul workshop-ului

 • 2 Masterclas de cate 60 de minute fiecare
 • Aplicatii practice pe segmente cu cele 2 masterclas (incalzirea, partea principala, cool-down si stretching)
 • La sfarsit vei sti cum sa tii fiecare minut al clasei respective de una/unul singur/a
 • Aplicatii teoretice pe segmente cu cele 2 masterclas (inclazirea, partea principala, cool-down si stretching)
 • Sfaturi despre predare si tehnica
 • Antrenamente pe grupe si feedback
 • Feedback individual

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

FS Studio
Str. Putul lui Zamfir, nr 37, Bucharest, Sector 1

Pret

590 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Facebook Messenger
WhatsApp