S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

18 - 19 Septembrie 2021 Cluj-Napoca

Georgian Sandu
Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: Georgian Sandu.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.

Pret

590 RON

TVA inclus

Georgian Sandu

Georgian este o fire active, inca de mic a fost fascinat de corpul uman și cum anume sa îl îmbunătățeasca. Meseria de antrenor de Fitness i s-a potrivit ca o mănușa și in scurt timp a devenit cea mai mare pasiune. A absolvit Facultatea de Educație Fizica și Sport, diverse cursuri in materie de Fitness, îndreptate spre antrenamentul 3D. Capacitatea de a inspira și aprinde focul ambitiei il reprezintă in ceea ce înseamnă comunicarea cu clienții și viitorii antrenori. Pasul de a deveni Master Trainer a fost natural datorită dorinței de a avea un impact din ce in ce mai mare asupra oamenilor din jurul lui, acum indirect prin generațiile de noi profesioniști in industrie. Motto: “Cel mai frumos mod de a zbura reprezintă construirea aripilor celor din jurul nostru”.

Continutul workshop-ului

  • Executarea exercitiilor
  • Siguranta
  • Forta stabilizatoare
  • Planurile de miscare
  • Antrenamentul median
  • Utilizarea in sesiunile de antrenament personal
  • Utilizarea in clasele de aerobic
  • Utilizarea impreuna cu alte accesorii

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

FABRICA DE SPORT
Strada Tudor Vladimirescu, nr. 22

Pret

590 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Facebook Messenger
WhatsApp