S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

26 - 27 Iunie 2021 Constanta

ALEX MURESANU
Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: ALEXANDRU MURESANU.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.

Pret

490 RON

TVA inclus

Pentru inregistrari inainte de 27 Mai. Dupa aceasta data pretul o sa fie 590 RON

Alexandru Muresanu
Alexandru a facut baschet de performanta de la varsta de 9 ani, fiind multiplu vice-campion cu echipa de juniori din Constanta si membru al Echipei Nationale a Romaniei U21. Alex si-a inceput cariera in Fitness, in urma cu 11 ani, ca antrenor personal si instructor de grup fitness.
Avand numeroase certificari in Functional Training si Indoor Cycling, Alex continua sa predea cu placere atat clientilor lui, cat si in cadrul Conventiilor de Fitness din Romania.
Alex Muresanu a apreciat intotdeauna dorinta de progres, ambitia, determinarea, dorinta de a iesi din zona de confort, incapatanarea,  deschiderea catre lucruri noi si diferite, atata timp cat aceste caracteristici ii ajuta pe clienti sa isi atinga obiectivele, ramanand devotat celor care isi doresc mai mult si nu renunta usor.

Experienta profesionala:

-Master Trainer in cadrul Fitness Scandinavia;
-Instructor personal si instructor de grup fitness in cadrul WorldClass Romania din 2011;
-Certificari in: Indoor Cycling, Les Mills: Body Pump, Grit Strenght, Athletic and Cardio,  TRX, C-Core, Metabolic, Interval, Bosu, Circuit training, Switching
-Antreneaza mai mult de 300 de oameni pe saptamana;
-Presenter in cadrul Conventiilor de Fitness in Romania;
-Fitness manager;

Continutul workshop-ului

  • Executarea exercitiilor
  • Siguranta
  • Forta stabilizatoare
  • Planurile de miscare
  • Antrenamentul median
  • Utilizarea in sesiunile de antrenament personal
  • Utilizarea in clasele de aerobic
  • Utilizarea impreuna cu alte accesorii

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

SWEAT
Strada Barbu Văcărescu 313-315, Etaj 2

Pret

490 RON

TVA inclus

Pentru inregistrari inainte de 27 Mai. Dupa aceasta data pretul o sa fie 590 RON

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Facebook Messenger
WhatsApp