INDOOR CYCLING EDUCATION powered by FS & Matrix (Level 1) TIMISOARA

6 - 7 Noiembrie 2021 Timisoara

Lucian Burche
Alex Miu
Acest workshop are 6 credite

Ciclismul interior realizat de FS & Matrix este special conceput pentru instructorii care nu au o experienta anterioara in predare. Acest nivel oferă participanților o bază solidă pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și pentru a-și dezvolta perspectivele de carieră.

Dacă esti în căutarea unei curs de ciclism care sa iti poata oferi tot ce ai nevoie pentru a preda o clasă excelentă, atunci acesta este momentul pe care l-ai așteptat. Matrix este cea mai performanta forma de ciclism, atunci când vine vorba de cele mai noi practici ale clasei sportive care include ciclismul biomecanic, teste fitness, comunicare, tehnici motivaționale și exerciții muzicale. Misiunea MATRIX este sa ofera cele mai bune tehnici de formare pentru a avea parte de cea mai buna formare educationala. Oricine isi dorește să devină instructor de ciclism în interior sau caută să-și îmbunătățească starea de sănătate poate participa la acest curs. Acest curs este special creat pentru a oferi instrucțiuni reale și funcționale celor care caută să învețe ciclismul interior. Acest curs este de asemenea creat cu dorința de a motiva și inspira toți viitorii instructori, ca la absolvire, acestia să predea cursurile într-o manieră sigură, eficientă și profesională. Așteptăm cu nerăbdare să vă intalnim ca participanti la cursul nostru MATRIX.

Pret

750 RON

TVA inclus

Lucian Burche
Lucian Burche a luat contact cu scrima de competitie cand avea 10 ani si imediat a devenit pasiunea sa. Mai tarziu, la 22 de ani a devenit profesor de scrima pentru grupele de copii la clubul Steaua Bucuresti, unde a obtinut victorii la competitii nationale si internationale. Dupa implinirea varstei de 25 de ani, cariera sa s-a orientat catre industria fitness-ului. Lucian este un adevărat pasionat de fitness și este isi doreste sa ajute oamenii să își descopere drumul în lumea fitnessului și a ii inspira intr-un stil de viață sănătos. Experiența sa de sportiv de performanță i-a oferit perspectiva că nimic nu înlocuiește munca și exercițiile fizice. Perseverența face o diferență în viața tuturor. Beneficiile sunt nelimitate și depășesc cu mult perspectiva fizică.
Trecerea de la scrimă la fitness, de la antrenarea copiilor la munca cu adulții i-a demonstrat că sportul face o diferență uriașă indiferent de vârstă sau talent. Încrederea că elevii săi devin mai increzatori în propriile forțe, devenind mult mai conștienți de propriul corp, de alimentația lor și în general, de tot ceea ce înseamnă un stil de viață adecvat și sănătos, il motiveaza pe Lucian să împingă mai mult limitele și să formeze o generație nouă de antrenori de Indoor Cycling.

Cerificari

Universitatea de Științe Sportive (ANEFS) București
Master în Antropologie Motor - ANEFS București
Ciclul grupului de formatori master Technogym (Italia)
Curs de instructor pentru ciclism în interior - Școala de fitness Scandinavia
Curs de ciclism pentru instructor - Ciclism Tomahawk ICE în interior
Curs de ciclism pentru instructor - Spinning (Mad Dogg Athletics)
Curs de instructori BodyART (Robert Steinbacher)
Curs de instructor DeepWORK (Robert Steinbacher)
Curs instructor internațional Pilates - Școala de fitness Scandinavia
Instructor BodyART Punctele Mio-Fascial & Triger
Corpul instructorArt Medical & Recovery
Corpul instructorART Structura
Practicant NLP
Master Trainer Fitness Scandinavia – Pilates

Continutul workshop-ului

- Instalarea bicicletei
- Rezistența la bicicletă
- Poziția mâinii și corpului
- Tehnici de bază
- Biomecanica accidentului vascular cerebral
- Sisteme energetice
- Configurarea clasei și principiul de bază al antrenamentului
- Structura clasei
- Analiza muzicii
- Alegeți Planul de lecție și de lecție
- Construiește clasa
- Lecții practice

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 18.00)
Duminica (09.00 - 17.00)

Locatia

NEXTFIT

Pret

750 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Facebook Messenger
WhatsApp