S.F.T (SURFACE FREE TRAINING) (Antrenament Suspendat)

21 - 22 Mai 2022 Bucuresti

Elias Cristian Maya-Na
Acest workshop are 6 credite

Scoala Fitness Scandinavia va invita la unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional de pe piata: ANTRENAMENTUL S.F.T. (surface free training) alaturi de Master Trainerul: Elias Cristian.

Acest concept (S.F.T) a fost creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos. S.F.T este un antrenament distractiv, eficient si solicitant in care este nevoie de indrumare pentru siguranta si executare corecta a elementelor. Daca iti doresti sa insusesti principiile fundamentale ale acestui tip de antrenament, te invitam la Workshop!

In workshopul S.F.T. training nivelul 1 vei invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip si cum sa il introduci in sesiunile tale de Personal Trainer dar si in clasele de aerobic. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si sa creasca performantele.

Adaugarea acestui tip de antrenament integrat in sesiunile de antrenament personal sau in clasele business-ului tau, vei reusi sa creezi o legatura intre miscare, forta, distractie si siguranta. Dimitris Gourgos nu a creat acest concept numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament personal si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.

Dezvoltati cunostintele in domeniul Fitness-ului si adauga elemente noi in antrenamentele pe care le sustii. Inscrie-te la Workshop-ul S.F.T.

Pret

590 RON

TVA inclus

Pentru inregistrari inainte de 18 Aprilie. Dupa aceasta data pretul o sa fie 590 RON

Elias Cristian Mayan-Na
Elias Cristian a devenit recent parte din echipa Master Trainerilor a Scolii Fitness Scandinavia. Este antrenor personal si instructor de fitness, cu o experienta de 8 ani in Industria Fitness. De-a lungul carierei a avut numeroase colaborari cu nume prestigioase din industrie, ajungand un presenter valoros si respectat, care sustine workshop-uri in toata tara.
Elias Cristian detine si o gama larga de certificari internationale, inclusiv: Grup fitness management Les Mills, programme Les Mills, Schwinn cycling, Fight klub, in prezent lucrand la structura unor noi concepte de grup fitness.De asemenea, in anul 2017, a fost desemnat “Antrenorul anului”, castigand competitia “Next top trainer” organizata de Men's Health.
Elias isi doreste sa inspire cat mai multi oameni, indrumandu-i catre un stil de viata mai activ.

Continutul workshop-ului

  • Executarea exercitiilor
  • Siguranta
  • Forta stabilizatoare
  • Planurile de miscare
  • Antrenamentul median
  • Utilizarea in sesiunile de antrenament personal
  • Utilizarea in clasele de aerobic
  • Utilizarea impreuna cu alte accesorii

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 17.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

FS Studio
Strada Putul lui Zamfir nr. 37, Bucuresti

Pret

590 RON

TVA inclus

Pentru inregistrari inainte de 18 Aprilie. Dupa aceasta data pretul o sa fie 590 RON

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Facebook Messenger
WhatsApp