Exercise to music workshop (Level 1)

2 - 3 Iulie 2022 Bucuresti

Acest workshop are 6 credite

Esti instructor de fitness, antrenor personal sau instructor sportiv cu certificare si vrei sa incepi sa predai clase de grup?
In acest workshop vei invata exercitiile fundamentale ale antrenamentului de aerobic si te vom invata cum sa le executi in sincron cu ritmul muzicii.
Te vom invata cum sa asculti muzica si cum sa o folosesti pentru a planifica cea mai indragita clasa de grup . Este o senzatie minunata sa te antrenezi in tandem cu  ritmul (beat-ul) muzicii intr-o clasa de grup.
Aditional, in acest workshop te vom invata cum sa construiesti o clasa  profesionala, completa de grup care sa cuprinda partea de incalzire, antrenamentul principal, (cool-down) tehnici de scadere a pulsului si  intinderea musculaturii lucrate pe parcursului intregului antrenamet (stretching).
Iti vom arata si o metoda speciala pe care sa o folosesti cand predai clase de grup, pentru a adapta grupul la un ritm consistent (flow) astfel incat sa atingi simultan si obiectivele antrenamentului aerobic.

Pret

650 RON

TVA inclus

650 RON

Cristina Androne  
Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, cu peste  17  ani de experienta in domeniu, Cristina Androne reuseste sa imbine in mod armonios, profesionalismul si performanta in aerobic, cu starea de bine si relaxare. In ultimii ani s-a impus tot mai mult in ierarhia numelor de rezonanta din lumea fitness-ului romanesc. Fie ca e prezenta pe scena marilor evenimente de fitness si aerobic din Romania, fie ca activeaza cu daruire si pasiune la salile unde tine clase, Cristina reuseste la fiecare clasa sa insufle participantilor un strop din dragostea ei pentru sport. Fie ca se afla la sala printre clienti, fie ca se afla pe scena la un eveniment sportiv, Cristina este o permanenta sursa de inspiratie si un model demn de urmat pentru cei care au transformat sportul intr-un stil de viata. Trainer Kangoo Jumps, cu certificari in capoeira aerobic, portdebras , step, functional training, Cristina a contribuit si contribuie permanent la formarea viitorilor instructori si poarta pretutindeni mesajul importantei sportului in viata noastra. Scoala Fitness Scandinavia este mandra sa o aiba ca Master Trainer al cursului de instructor de aerobic, unde a reusit sa insufle tuturor pasiunea nemarginita pentru clase, cat si Master Trainer la workshopurile pentru certificari aditionale in domeniul aerobic si grup fitness.

Continutul workshop-ului

-    Exercitii aerobice de baza
-    Analiza muzicii
-    Metoda de predare a unei clase de grup aerobic
-    Structura unei clase de grup aerobic
-    Rolul antrenorului  la clasele de grup aerobic

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 18.00)
Duminica (09.00 - 17.00)

Locatia

FS STUDIO

Pret

650 RON

TVA inclus

650 RON

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Facebook Messenger
WhatsApp