Yoga heart opening workshop

24 - 25 Iunie 2023 Bucuresti

Acest workshop are 6 credite

“I bend so I don’t break”
“Your heart whispers so listen carefully”

Citatele de mai sus sunt esența conținutului acestui workshop de yoga.
Timp de 2 zile Pantelis te va  ghida printr-un workshop revigorant, in care vei experimenta multe extensii ale coloanei si deschideri ale pieptului,  inimii, către chakra anahata.
Veți experimenta asane interesante cu diverse beneficii, inclusiv o explicație detaliata a siguranței și a conștientizării corpului fiecărei asane. Veți învăța cum să utilizați aceste asane în clase  dvs. de yoga și, în același timp, luând în considerare toate tipurile de clienți, cum ar fi (de bază-intermediar-avansat). De asemenea, va trece prin cazuri speciale de tulburări musculare  și vă va oferi sfaturi grozave pentru tranziția în asane, astfel încât acele probleme să poată fi abordate.
Pregătește-te pentru un weekend frumos plin de yoga cu unul dintre cei mai buni profesori de yoga din industrie

Pret

850 RON

TVA inclus

Pantelis Nikolaidis
Pantelis este profesor de yoga care predă și sustine workshopuri în toată Europa. Pantelis a predat anterior clase in cadrul  YOGA FESTIVAL ROMANIA și a fost foarte  popular si indragit de catre participanți.
Solicitările pentru Pantelis de a desfășura un workshop de yoga cu cunoștințe mai profunde au fost foarte multe și, prin urmare, am decis să organizăm acest mult dorit si asteptat  workshop. Pantelis este profesor acreditat YOGA ALLIANCE din SUA în 200 RYT și 500 RYT. O parte din drumul său educațional a fost în Grecia, iar cealalta parte in India. În India Rishikesh a descoperit Reiki și a început calea dobândirii cunoștințelor. El este un practicant Reiki de gradul II de către maestrul Babajay (Jay Moore). Pantelis este certificat în metoda Theta și Terapeut de masaj Thailandez certificat. Este specialist în reabilitare si accidentari și este profesor certificat de Pilates.
Pantelis este specialist în educație in cadrul Academiei de Fitness și Wellness numărul 1 din Grecia, numită STUDIO ONE. Este de la sine înțeles că Pantelis are o bază largă de cunoștințe despre wellness, wellbeing și mindfulness și este o onoare pentru noi să-l avem ca si profesor la școala noastră.

Continutul workshop-ului

- Asane intermediare
- Asana avansate
- vinyasas ackbending
- Contraposturi  pentru backbend
- Ajustari pe diverse curbe in spate
- Backbends pentru tulburări musculo-scheletice
- Teoria despre anahata chakra
- Meditații pentru anahata chakra
- Vindecarea prin iubire de sine și aprecieri

Programul workshop-ului

Sambata (09.00 - 18.00)
Duminica (09.00 - 16.00)

Locatia

FS Studio
Str. Putul lui Zamfir nr. 37, Sectorul 1

Bucuresti

Pret

850 RON

TVA inclus

inscrie-te acum

Recomanda unui prieten

inapoi la workshop-uri
Facebook Messenger
WhatsApp