Oferte speciale

Pantaloni Bodo

160 Lei
detalii

BOSU Balance Trainer Pro

1030 Lei
detalii

Ce e nou

BIG BALL Kg. 5

285 Lei
detalii

Tricou Brown sugar

100 Lei
detalii

MEDICINE BALL 2 KG

151 Lei
detalii

Produse recomandate

Pantaloni Scurti Malmo

150 Lei
detalii

BOSU Balance Trainer Pro

1030 Lei
detalii

Pantaloni Stockholm Subtiri

160 Lei
detalii

Parteneri
Fitness Scandinavia

Inregistreaza-te la

4 Februarie 2023 - 11 Ianuarie 2024

CURS AUTORIZAT DE CONSULTANT NUTRITIE GENERALA

Acest curs are 24 credite

Noul curs de Consultant Nutritie Generala este conceput pentru a satisface nevoile actuale ale pietei si pentru a oferi pasionatilor in nutritie si stil de viata sanatos posibilitatea de a isi dezvolta pasiunea intr-o cariera. Este un curs dedicat persoanelor cu studii superioare, pasionati de nutritie sau specialisti deja in fitness sau sport care doresc sa isi extinda cunostintele intr-un domeniu adiacent.
detalii
27 Mai - 18 Iunie 2023 / Iasi

Curs Autorizat de Instructor Group Fitness

Acest curs are 24 credite

Noul Curs de Instructor Group Fitness este conceput pentru a satisfice nevoile actuale ale instructorilor de group fitness. Cel mai important, acest curs nu este bazat pe coregrafie. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intelegerea unei coregrafii complexe executate in ritmul muzicii.
Acest nou Curs de Instructor Group Fitness se concentreaza pe modul de predare a antrenamentelor de forta si cardio, in cadrul unei clase de grup.
detalii
20 Mai - 11 Iunie 2023 / Sibiu

Curs autorizat de formare Instructor Fitness Sibiu

Acest curs are 24 credite

Va invitam la un curs unde va prezentam secretele unei intregi industrii. Pe langa formarea ta in calitate de instructor de Fitness autorizat, vei capata cunostinte  fundamentale in materie de anatomie, fiziologie si biomecanica. Acest curs te introduce in lumea fitness-ului si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.
detalii
mai multe evenimente
Facebook Messenger
WhatsApp